- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi Samire tmv
ayy şu konuyu okurken içim gıcıkklandı ben hayatta doğurmam normal doğumla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yere çömendim hemşireler koşup beni kaldırdılar uzanmam gerekiyor muş. Yalannnnnn bizim özel ebemiz vardı mersinde. Doğum anına kadar yürütüyorBu arada doguracaklara tavsiyem yatarak degil kopek pozisyonunda dogurun. Belki sifir yirtigi buna da borclu olabilirim
Of off çatal çok kotu cokk . Ben sadece doğum başladı mi diye bakiyorlar biliyordum ve düşükte kurtajda vs. Doğumda mi Çatalda oluyor kiAma burda yapmiyorlar ki. Ben de gebe kalsam onu isterim. Insan catalda nasil normal dogursun yani ? Maalesef burda illa catala cikacaksin diyorlar..
Of off çatal çok kotu cokk . Ben sadece doğum başladı mi diye bakiyorlar biliyordum ve düşükte kurtajda vs. Doğumda mi Çatalda oluyor ki
Ozel hastanede kendi keyfine gore doguramayacaksa insan ne anlar o istenAma burda yapmiyorlar ki. Ben de gebe kalsam onu isterim. Insan catalda nasil normal dogursun yani ? Maalesef burda illa catala cikacaksin diyorlar..
Ozel hastanede kendi keyfine gore doguramayacaksa insan ne anlar o isten
Narkoz Alıp sezeryan olma fikri daha ürkütücü bence. Klinik bir zorunluluk olmadığı müddetçe asla sezeryan olmam :)kızlar yazdıklarınızı okudum da çok tırstım açıkcası
Çatal'a en son alıyorlar. Son 5 dk fln.Ozel hastanede kendi keyfine gore doguramayacaksa insan ne anlar o isten
bilmiyorum evli değilim şuan için bana uzak bir konu fakat gözümde büyüdü birdenNarkoz Alıp sezeryan olma fikri daha ürkütücü bence. Klinik bir zorunluluk olmadığı müddetçe asla sezeryan olmam :)
Seni normal dogum diye kandirip sezeryan mi yaptilar ? :OBen de normal dogum Yaptım, 27 dikişim vardı toplamda. Hatta doğumdan sonra dikilerim patladı fln ama bende Genişleme olmadı. Iç dikislerimi güzel dikmişler. Hatta epey zorlandım ilk seylerde
Benim ilkinde yandan kesi olmustu, oturmak ne buyuk sorundu.Bi arkadasım normal doğumdan sonra hic oturmuyorsun hemen ayaklanıyorsun demisti. Gerçekten ayaklanıyorsun cunku o kadar dikisle oturman mümkün degil
Ahah ahah kaç tane dr değiştirdim ama alismislar yapmam diyen yok gerekli olur diyorlar. He doğal doğumu destekleyen dr.lar var ama çok tuzlu bizi aşıyor. Malesef en büyük derdim şu aragereksiz epizyotomi yaptırmayın hanımlar!.. kırt kırt kesiyolar durduk yere.