Normal dogumdan sonra sezeryan olmak..

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Merhabalar.. benim ilk dogumum normal oldu 39+3 te 3.500 kilo bir bebek dogurdum. Simdi tekrar 39 haftalik hamileyim bebek 4 kiloyu gecti. ben cok sistim ve bebek kanala inmedigi icin doktorum bi hafta daha bekleyelim sezeryana alalim dedi. Ilk dogumumda biraz zor olmustu. Denemek istersen deneyelim ama ben taraftar degilim dedi sana da eziyet bebege de. Ve doguramayip sezeryana girme ihtimalim yuksek. Varmi aranizda normalden sonra sezeryan olmak zorunda kalan?

Ben normal yapamadım sezeryanla oldu bebeğim ı kadar da korkutucu birşey değil..

Sen Hayırlısını iste canım.. Bebeğin bir şekilde dünyaya gelecek nasılsa.. Hayırlı ve sağlıklı br şekilde gelsin en önemlisi o canım

Abartilacak birsey yok, 2 gun hastanede yattim ucuncu gun evimde normal hayattaydim. Kesi ustundeki banti sokmekten baska bir zorlugunu gormedim. Kremlerinizi kullanip iyi bakinca 10 gun hallolur insaallah. 8 senedir ne sizladi, ne akti vb vb. doktorunuz sizin ve bebek icin en iyisini bilir. Korkmayin her bebek her dogum kendine ozel. Rabbim kolaylastirsin, hayirli dogumlar

Cok tesekkurler ❤

1 dakika önce
Merak edenler icin yaziyorum :) bugun tam 40 haftalik kontrolume geldim. Doktor yola girdigini 3 cm acilmam oldugunu soyledi. Nst de hafif sancilarim cikti. Ama tansiyonum yuksek ciktigi icin doktor risk almamak icin yatisimi yapti yollamadi beni. 1 saat sonra tansiyonum daha da yukselince suni sanci verdiler yavas yavas ameliyata gerek olmasin diye. Ama dusmeyince sanci verme isi hizlandi. 1 saat kesintisiz sancidan sonra artik dayanamicam derken dogum basladi dedi ebe. Kisacasi yatistan 3 saat sonra yirtiksiz kesisiz o kadar rahat ayrildiki bebegim benden ❤ sukurler olsun. 3850 kilo 53 cm kolay bi dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…