Normal dogumdan sonra sezeryan olmak..

Canım tercih meselesi tamamen kendi isteği ve ya zorunluluktan sezeryan olanlara saygım sonsuz. Çünkü normal doğumun öncesi sezeryanın sonrası zordur derler hep inanırımda anne olmak her türlü zor neticede. Benim o mesajda sezeryan kesiğinden kastım bizim 2.doğumumuz olacaktı ve ilkini normal yapmışken 2.doğumda sezeryan kesiğini ne gerek manasında söyledim 🙂
öyledir cnm normal doğumu yaşamadım bilemiyorum ama dayanılmaz sancılar olduğunu anlatan çok ..o dayanılmaz acı sancı sezaryenin hiçbir aşamasında olmuyor sonrasında dikkat etmek gerekiyor tabi adet gibi sızlama oluyor .eğer normal doğum yapsaydım ikisi arasında o zmn kıyas yapardım zaten sağlıkla kucağına aldıktan sonra hepsi hikaye

Merhaba arkadaşlar,
Bende doğumdan sonra hikayemi burda paylaşıcam demiştim 🙂öncelikle 15 günlük 2 çocuklu taze bir anneyim. Burda yazıştığım arkadaşlar hatırlar belki ilk doğumum normal ve zor bir doğumdu ikicinin normal ya da sezeryan olması konusunda kararsızdım.Vee 2.de normal oldu. Sabah 8 de suni sancı verilmeye başlandı gittiğimde 3cm açıklığım varmış biraz yürüyüş biraz plates topu derken 6-7 cm arasındayken muayene sırasında suyum geldi bu arada saat öğlen 12 gibiydi sonrası inanılmaz hızlı geçti ve 13:26 da bebeğim dünyaya geldi 2 dikişim vardı ve iyileştim sayılır.bebeğim 3540 kg 51 cm olarak doğdu doktorum çok rahat bir doğum olduğunu söyledi bende ilkine göre öyle olduğunu düşünüyorum son olarak epidural almadım 😊 Darısı tüm bebek bekleyen annelerin başına🌸

Back