How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

normal doğumdan korkmayın

bende normal doğum yaptım dünya tatlısı kızıma.korkulduğu kadar değil.rabbim kurtarsın hepinizi sağlıcakla

teşekkür ederim.kızınızla mutlu hayatlar dilerim :))

senağlamasenağlamasenağlama

çok duygulandım ben yine yaa,sende aynı benim gibi çok duygusalsın belli

Allah bebeğine ve size çok sağlıklı mutlu günler geçirmeyi nasip etsin canım :emir_bebek:

senağlamasenağlamasenağlama

çok duygulandım ben yine yaa,sende aynı benim gibi çok duygusalsın belli

Allah bebeğine ve size çok sağlıklı mutlu günler geçirmeyi nasip etsin canım :emir_bebek:

:)) canım ya... ağlatmıyım hamişleri dedim ama olmadı heralde...

hepimize allhım sağlık versin inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim

canım benim ya ne kadar güzel anlatmışssın
iyi ki okudum yazını içim biraz daha rahatladı
güle güle büyüt cnm bebeğini.

tebrik ederim gerçekten cesaret verici bir hikaye
bende çok korkuyorummm normal doğumdan neyseee zamanı var daha düşünmeyim şimdi kafamçokkarıştı

öff yaa okumıycam ben bunları ağla ağla helak oluyorum,ben doğuruyorum sankı:( benım de 12 haftam kaldı inşallah böyle güzel bir doğum olur benımkı de.

canım hayırlı ugurlu saglıklı bebek olsun inşallah darısı bana bende normal dogum düşünüyorum inşallah gercekleşir bende kızımı saglıklı sıhhatl kucagıma alırım

oyy ne güzel darsı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğinizlede bir ömür mutluluklar dilerim

Hamilelikten olsa gerek evet okuyunca çok heyecanlandım ve bende ağladım.Canım sana bebişinle uzun ve çok güzel aşk dolu günler diliyorum..

19 haftalık hamileyim bende normal doğum istiyorum .Bebiş bekleyen hamişler inşallah bizlerde bir avazda kavuşuruz yavrumuza :)

Allah bagıslasın Guzel gunlerını gostersın ınsallah sızlere...
Bende normal dogumu kesınlıkle tavsıye edenlerdenım.. Allah tum hamılelere kolay saglıklı dogumlar versın..

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün,inş:ecrin_bebek:

evet kızlar kımse korkmasınn bende normal dogum yaptım harıkaydııııı.. herseye tum sancılara bedel o guzel dakıklar... hersey hemen gecıyor hemen eskı halınıze donuyorsunuz..

Allah evladınızı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin maşallah çok tatlı...
doğum hikayeniz hepimizi etkiledi bende normal epidural istiyorum ALLAH tüm hamilelere yardım etsin inş...

Allah anali babali büyütsün evladinizi...Hikayeniz cok güzel, bizlere de öyle kolay dogumlar nasip olsun insallah

oncelikle allah cocugunuzu size bagislasin anali babali buyutsun insallah:nazar:

bende 32 haftaligim ve cok korkuyorum sanci cekmekden rahatlikla dogurabilicekmiyim diye dusunmekdenki sezeryan secme hakkim yok burda...cok hos anlatmissin hatta bazen seninle birlikte gulumsedim :))

insallah yuce rabbim senin gibi bizide rahatlikla kurtarir sag saglim..:Saruboceq:

allahım hepinize yardımcı olsun. meleklerınızı sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Back