Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım inan içimi rahatlattın inşallah bizlerde senin gibi rahat bir doğum yaşarız
ıkınmanda zorluk yaşadınmı epiduralde nasıl oluyor merak ediyorum ve hangi hastanede yaptın doğumunu tavsiye ediyormusun
Arkadasım allah bagıslasın.
Bende 37 .ci haftamdayım ve korkularım var .bende normal dogum ıstıyorum ama nasıl olcak dıye bı korkumda var.bu paylasımın benı bıraz rahatladım tesekkur ederım .
bebeğini sağlıkla büyütürsün inş cnm.bende 37. haftamdayım.epiduralli normal doğum istiyorum.biraz anlatabilirmisin nasıl oluyor, ağrın hemen gidiyormu ,ıkınma isteğin nasıl,doğum yaparken ağrı duyuyormusun biraz anlatırsan sevinirim cnm
güzel anlatmışsınız ama epidural büyük bi risk değilmi.yani bildiğim kadarıyla sakat kalabilme ihtimali var küçük bi hatada.merakım üzerine soruyorum.fazla bi bilgim yok çünkü.
hastaneye gidince nts ye bağlıyorlar orada sancının derecesi çıkıyor 20yle başlıyor 100lerde doğum oluyor...
benim 100 lere çıktığında sancım saat 4.5 tu epidural istedim hemen yapalım o zaman dediler... yaptılar sancım 15 dk sonra çok çok azalmıştı... makiende sancı 120 gösteriyor bende hiç acı yok. doktorum ayaga kaldırdı makineyi takip et sancın gelince yere çök ıkın dedi... acı hissetmiyorsun o anda... sonra baktı 5.5 ta tam açılma var dedi doğumhaneye gittik... yine makineye baglıyım sancı gelince ıkın dedi aynı şekilde yavaş yavaş sancıları hissetmeye başladım... sonra bebek iyice kanala girince çok net hissediyorsun çok rahat ıkınıyorsun epiduralde olsa bebek kendini hissettiryor :)))
dikiş atılırken hatta uyuşturun dedim demekki geçmişti artık epiduralin etkisi saat 6.14 tü...
başka sorun olursa yazarım canım
dotorumuz aile dostumuzdu epidural istediğimde emin ellerde olursa hiçbir risk yok dedi...
doğum yaptığım hastane çok iyiydi anestezi uzmanıda aynı şekilde işinin ehliydi... bir problem yaşamadım.
şuana kadar yaşayanda duymadım...eskiden belki vardır ama artık çok gelişti zaten her anestezi uzmanı yapamıyor