• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğumdan korkmayın

maaşallah canım ne güzel anlatmışsın bana moral ve cesaret verdin korkunç doğum hikayelerini hiç okumuyorum....:nazar::nazar::nazar:

merhaba canım inan içimi rahatlattın inşallah bizlerde senin gibi rahat bir doğum yaşarız
ıkınmanda zorluk yaşadınmı epiduralde nasıl oluyor merak ediyorum ve hangi hastanede yaptın doğumunu tavsiye ediyormusun

inşallah rahat geçer doğumun. kendini ve beynini hazırla içini ferah tut. allah ve bebeğin tüm işi hallediyor merak etme sen sadece biraz sancı çekiyorsun. bu sancı bitecek bebeğime kavuşucam sonunda diye düşün. inan abartmıyorum doğum yapıp o masadan yürüyerek çıkabilirsin. allahın işi işte ...

ben international hospitalda yaptım. doktorum dışardandı çok memnunum onun sayesinde normal yaptım. hüsnü görgen ismi tavsiye ederim. hastanede güzeldi.

epiduralle ıkınıyorsun merak etme bebek kendini itiyor zaten sende ona yardım ediyorsun.

hamileyken hep merak ediyordum doğumum nasıl olucak, su nasıl gelicek ağrı ne kadar vs.. hepsi geçti gitti işte...

dileklerinize teşekkür ederim. umarım herkes benim gibi rahat bir doğum geçirir ve meleklerini kucaklarına alır.

herşey unutuluyor sadece bebeğinizin o güzel yüzü, mis kokusu ve gülücükleri kalıyor geriye

marsg cim kusura bakma canim buraz gec oldu ama tebrik edeyim istedim Allah anali babali buyutsun arkadasim..

canım hayırlı olsun minik kızın bende hikayeni okurken benim kızımda karnımda etkilendi heralde kıpr kıpır oldu valla inşallah allah bizede seninki gibi kolay dogum nasip eder canım

Ay maşallah canım yaa valla okuyunca iyice gaza geldim pırt diye doğurasım var ne güzel kolaycacık olmuş doğumun bende epidural normal istiyorum inşallah çünkü şu ana kadar herşey normal....

kançiçeğim sağol güzelim. allah hepimizin yavrusuna sağlık uzun bir ömür versin.

mts inşallah gönlüne göre olur canım. benim arzumdu allah yardım etti çok şükür

Arkadasım allah bagıslasın.
Bende 37 .ci haftamdayım ve korkularım var .bende normal dogum ıstıyorum ama nasıl olcak dıye bı korkumda var.bu paylasımın benı bıraz rahatladım tesekkur ederım .

Arkadasım allah bagıslasın.
Bende 37 .ci haftamdayım ve korkularım var .bende normal dogum ıstıyorum ama nasıl olcak dıye bı korkumda var.bu paylasımın benı bıraz rahatladım tesekkur ederım .

inci allah yardımcın olsun pek bişeyin kalmamış yavruna kavuşmana,,,

ben bir belgesel izlemiştim inan bebek nasıl geliceğini biliyor, ona ve doktoruna bırak herşeyi... allah çok güzel ayarlamış inan...

korkulacak bişey yok, sabırlı ol sancılar sırasında doğum anı zaten çok kısa sürüyor... 5-10 dk içinde bebk çıkıyor

canim ya öncelikle gözün aydin okadar güzel anlatmissinki yüregine saglik
allahim isteyen herkeze anne olmayi nasip etsin
ve saglikla sihatle bebeklerini kucaklarina almayi insallah:Saruboceq:

bebeğini sağlıkla büyütürsün inş cnm.bende 37. haftamdayım.epiduralli normal doğum istiyorum.biraz anlatabilirmisin nasıl oluyor, ağrın hemen gidiyormu ,ıkınma isteğin nasıl,doğum yaparken ağrı duyuyormusun biraz anlatırsan sevinirim cnm

güzel anlatmışsınız ama epidural büyük bi risk değilmi.yani bildiğim kadarıyla sakat kalabilme ihtimali var küçük bi hatada.merakım üzerine soruyorum.fazla bi bilgim yok çünkü.

bu arada allah analı bablı bütsün inş.dilerim evladınızı istediğiniz gibi büyütürsünüz.allahım ayırmasın mutlulukla büyütsün.sevgiler..

bebeğini sağlıkla büyütürsün inş cnm.bende 37. haftamdayım.epiduralli normal doğum istiyorum.biraz anlatabilirmisin nasıl oluyor, ağrın hemen gidiyormu ,ıkınma isteğin nasıl,doğum yaparken ağrı duyuyormusun biraz anlatırsan sevinirim cnm

hastaneye gidince nts ye bağlıyorlar orada sancının derecesi çıkıyor 20yle başlıyor 100lerde doğum oluyor...

benim 100 lere çıktığında sancım saat 4.5 tu epidural istedim hemen yapalım o zaman dediler... yaptılar sancım 15 dk sonra çok çok azalmıştı... makiende sancı 120 gösteriyor bende hiç acı yok. doktorum ayaga kaldırdı makineyi takip et sancın gelince yere çök ıkın dedi... acı hissetmiyorsun o anda... sonra baktı 5.5 ta tam açılma var dedi doğumhaneye gittik... yine makineye baglıyım sancı gelince ıkın dedi aynı şekilde yavaş yavaş sancıları hissetmeye başladım... sonra bebek iyice kanala girince çok net hissediyorsun çok rahat ıkınıyorsun epiduralde olsa bebek kendini hissettiryor :)))
dikiş atılırken hatta uyuşturun dedim demekki geçmişti artık epiduralin etkisi saat 6.14 tü...

başka sorun olursa yazarım canım

güzel anlatmışsınız ama epidural büyük bi risk değilmi.yani bildiğim kadarıyla sakat kalabilme ihtimali var küçük bi hatada.merakım üzerine soruyorum.fazla bi bilgim yok çünkü.

dotorumuz aile dostumuzdu epidural istediğimde emin ellerde olursa hiçbir risk yok dedi...

doğum yaptığım hastane çok iyiydi anestezi uzmanıda aynı şekilde işinin ehliydi... bir problem yaşamadım.

şuana kadar yaşayanda duymadım...eskiden belki vardır ama artık çok gelişti zaten her anestezi uzmanı yapamıyor

hastaneye gidince nts ye bağlıyorlar orada sancının derecesi çıkıyor 20yle başlıyor 100lerde doğum oluyor...

benim 100 lere çıktığında sancım saat 4.5 tu epidural istedim hemen yapalım o zaman dediler... yaptılar sancım 15 dk sonra çok çok azalmıştı... makiende sancı 120 gösteriyor bende hiç acı yok. doktorum ayaga kaldırdı makineyi takip et sancın gelince yere çök ıkın dedi... acı hissetmiyorsun o anda... sonra baktı 5.5 ta tam açılma var dedi doğumhaneye gittik... yine makineye baglıyım sancı gelince ıkın dedi aynı şekilde yavaş yavaş sancıları hissetmeye başladım... sonra bebek iyice kanala girince çok net hissediyorsun çok rahat ıkınıyorsun epiduralde olsa bebek kendini hissettiryor :)))
dikiş atılırken hatta uyuşturun dedim demekki geçmişti artık epiduralin etkisi saat 6.14 tü...

başka sorun olursa yazarım canım

Verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim cnm.Darısı benim başıma inş kolay bir doğum.Aklıma takılan birşey olursa sorarım cnm.Bebeğinide sağlıkla büyütürsün inş.:emir_bebek:

dotorumuz aile dostumuzdu epidural istediğimde emin ellerde olursa hiçbir risk yok dedi...

doğum yaptığım hastane çok iyiydi anestezi uzmanıda aynı şekilde işinin ehliydi... bir problem yaşamadım.

şuana kadar yaşayanda duymadım...eskiden belki vardır ama artık çok gelişti zaten her anestezi uzmanı yapamıyor

teşekkür ederim bilgileriniz için.epidural denen şey belden yapılan iğne sonrası uyuşma öyle değilmi

Allah analı babalı büyütsün, ben de 2 doğum yaptım ve ikisi de normaldi, doğumlarım o kadar kolay oldu ki herkese normali tavsiye ediyorum
İlk hamileliğim de bir büyüğüm doğum bu kadar zor olsa dünya da o kadar insan olur mu demişti , doğum yaptıktan sonra onu daha iyi anladım.
Tüm hamileler Allah yardımcınız olsun ve Allah isteyen herkesi anneliği tattırsın...........

Back