Doğuma Hazırlık Normal doğumdan kaçınmayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Al benden de o kadar ben de 37 haftalık doğum yaptık kızımı o şekilde..ama benim şöyle bir avantajım vardı 35. Hafta itibari ile nişanim geldi ve 2 cm e yakınlık açıklık ama doğum yapana kadar 2 hafta kadar hiç bir sancı hiç bir kasılma hissetmedim..doğum yaptigimin 1 gece öncesi kasığından ağrı başladı ve durduk yere tuvalete çıkıyorum büyük..kendime konduramiyorum nasıl olsa daha zaman var diye ki o gün doktora gitmsitim..
O gece öyle geçsin dedim yikadim yattım uyudum..sabah kanamam vardı doktoru aradık gelin hastaneye dedi..

Doktor muayene etti 4 cm di benimde açıklık öğlen gibi epidural vurdu..epidural vurduktan sonra o sancılar arttı ve ben bu arada hastanenin koridorun da bol bol yurudum ama sancida giriyordu..
Ebeler her 2 saate bir açıklığına baktı en son doktorum geldi suyumu boşalttı ve ikin şimdi dedi hadi bir daha dedi..bu arada nst rakamlar 160 falan oldu..sonra doktor dediki hadi aşağıya doğuma dedi..doğuma eşim de girdi 3 kere ilinin ki ebeler bana da yardım etti ve doğum gerçekleşti..ben aglayamadim sadece katıldım mutluluktan diyebilirim..

Yine hamileyim ve inşallah yine epidural normal istiyorum..bakalım nasıl olacak..

inş benim gibi son dakika goluyle epiduralsiz normal dogum yapmak zorunda kalmazsınız... epiduralli dogumdan sonra cidden acaip şoktu benim için, sağlıklı kolay dogumlar dilerim :)

inş benim gibi son dakika goluyle epiduralsiz normal dogum yapmak zorunda kalmazsınız... epiduralli dogumdan sonra cidden acaip şoktu benim için, sağlıklı kolay dogumlar dilerim :)

Tesekkuler....Yok ama ben dicem doktora epidural istiyorum diye her koşulda tabii bazen rahim açılırmis 7 8 cm olurmuş ve bunu anlamazmissin eğer öyle olursa 2 cm içinde epidural olmam :))) sağlıklı olsun da benim içinde kolay olsun gerisi Fasa fiso.. :))

Meraba bende 35 haftalık hamileyım normal doğum istiyorum ama korkuyorum dikişler felan nasıl oluyor bide sonradan görüntüsü felan

Meraba bende 35 haftalık hamileyım normal doğum istiyorum ama korkuyorum dikişler felan nasıl oluyor bide sonradan görüntüsü felan
İlk doğumda illaki dikiş atılıyor bu konuda doktor çok önemli benim dikişlerim hiç belli bile değil lazere gidiyorum lazeri uygulayan kadın bile dedi sen normal doğum yaptığına eminmisin ben sende hiç dikiş falan göremedim dedi doktor çok önemli

Masallah Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin..normal dogumu korksam da cok istedim dogal olan bu diye dusundum Rabbim o an dualari kabul ediyosa o ani bende yasamaliyim ddim..neden bosuna ameliyat olim ddim ama bebegimin kilosu haftalara gore hep yuksekti simdi bisey belli degil ama gorunen sezeryan..en cok korktugum seyde kilosu 4 u gecti sezeryan olursam ve cok yanlislik olan kisiler duydum bebegim 4 un altinda dogarsa normal dogum yapmadim diye cok uzulurum gibi geliyo normal dogum kac kiloyla yaptiniz arkadaslar ornekler verirmisinz

Doktordan doktora değişiyor yani inşallah bi sıkıntı olmaz çok belli olsun istemiyorum çünkü. benimde ilk doğumum endişeler korkular var bu yüzden

Doktordan doktora değişiyor yani inşallah bi sıkıntı olmaz çok belli olsun istemiyorum çünkü. benimde ilk doğumum endişeler korkular var bu yüzden
Bence değişiyor inşallah sağlıcakla kucağına alırsın gerisi zamanla geçiyor bebeğin kilosu da önemli çok kilolu olursa dikiş sayısı artıyor tabiki umarım herşey gönlünce olur

Bebek kiloluysa sezeryan şart zaten doğmaz benim iki tane çocuğum var ikiside normal doğumla oldu ilkinin kilosu 3.250 diğerinin suyu bitip erken doğum olduğu için 3.060 gr doğdu hakkınızda olsun

Bende epidural normal doğum istiyorum. İlk doğumunuz ne kadar rahat olmuş. Bende doğurmaktan değilde sırf dikiş olayından korkuyorum. Çünkü geç iyileşebiliyormuş. Benim merak ettiğim doğum sonrası vajina ne zaman eski haline dönüyor? Yani eskisi gibi oluyor mu yoksa daha esnek mi oluyor? Çok merak ediyorum

Bu benimde çok korktuğum ve merak ettiğim bi konu

Sorma cnm ya günler yaklaştıkça benim korkular başladı. Tek korkum o dikiş olayı. Bir şekilde doğurcaz da ya sonrasısenin gününde azalmış. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Aynen benim de psikolojim bozuldu yaklaştıkça doğumdan da korkuyorum ama dikiştir sonrasıdir onlarda korkutuyor dusunduruyor eşim yardımcı olmaya çalışıyor yatısiyorum biraz sonra yine aynı oluyorum :)

Aynen benim de psikolojim bozuldu yaklaştıkça doğumdan da korkuyorum ama dikiştir sonrasıdir onlarda korkutuyor dusunduruyor eşim yardımcı olmaya çalışıyor yatısiyorum biraz sonra yine aynı oluyorum :)
Benim ki de normal doğurmak istediğine eminmisin diyip duruyor. Ona kalsa sezeryan olsun hiç uğraşma diyo da. Bakalım hayırlısı artık.

Benim ki de normal doğurmak istediğine eminmisin diyip duruyor. Ona kalsa sezeryan olsun hiç uğraşma diyo da. Bakalım hayırlısı artık.

Eşim sezeryani hiç istemiyor mecbur kalmadığım sürece normal iyi olan bu bi sıkıntı olmaz allahın izniyle diyor tabi o sakin.bende istemiyorum aslında ama normal de korkutuyor inşallah hayırlısıyla kolay doğumlarimiz olur

Bende dogum.hikayemi yazayimmm.kizim.biraz erken geldi..35 haftalik dogum yaptimm..evde oturmusken nisan nedir bilmuyorum.tabiki acemiyimm..kaynanami ariyoruzz annem vefat etmis ilk onu arardim da..nur icinde uyusun..olur normal dedi teyzemde keza oyle dedi rahatim. Okuyorum internette gece 1 kanama nisan olayini..wc ye gitme gereksinimi duyuyorummm kapiya yetismeden suyum geliyyorrr..ve ben panik kardesim ve esim hemene esyalari aliyor ben 45 num terlik inekli pijamamla hastaneye gidiyoruzzzz..saat 1.30 hastanedeydik..doktorumu ariyorumm ebeler geliyor eli.masali bkliyorummm tabiki bagirsaklari bosaltmak gerekiuor ilac aliyorummm ve catala yatishicte korkulacak.gibi degilmisss..ama bagiryorummm ben ikinmam gerekirken sanci bekleme vs derken 4:08 kizim dunyaya geliyorrr ve tum.acilari unutuyorumm..simdi ogluma hamileyimmm insallah ablasi gibi kolay olur..normal istiyorumm bunu da allahim.nasip etsin cok guzel ve ozel bir duygu anneligin en guzel ani diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…