• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Normal doğumdan kaçınmayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Normal.dogumdan sonra dikisler 1 haftada kendiliginden gidiyor ve doktor kontrol ediyor dikisler tutmua mu diyeee cok rahattim..kendiliginden kaybolan eriyen ipliklerle dikiyorlar dikis cikarma vs bir olay yok..40inda tekrar cagiriyor doktorun ondan sonraaa korunma.yontemi istiyorsan sana bilgi veriyor o kadar ne sekli ne yapisi degisiklik olmuyor merak etmeyin:-)

Bende dogum.hikayemi yazayimmm.kizim.biraz erken geldi..35 haftalik dogum yaptimm..evde oturmusken nisan nedir bilmuyorum.tabiki acemiyimm..kaynanami ariyoruzz annem vefat etmis ilk onu arardim da..nur icinde uyusun..:110:olur normal dedi teyzemde keza oyle dedi rahatim. Okuyorum internette gece 1 kanama nisan olayini..wc ye gitme gereksinimi duyuyorummm kapiya yetismeden suyum geliyyorrr..ve ben panik kardesim ve esim hemene esyalari aliyor ben 45 num terlik inekli pijamamla hastaneye gidiyoruzzzz.:-).saat 1.30 hastanedeydik..doktorumu ariyorumm ebeler geliyor eli.masali:KK70: bkliyorummm tabiki bagirsaklari bosaltmak gerekiuor ilac aliyorummm ve catala yatis:KK17:hicte korkulacak.gibi degilmisss..ama bagiryorummm ben ikinmam gerekirken sanci bekleme vs derken 4:08 kizim dunyaya geliyorrr ve tum.acilari unutuyorumm..simdi ogluma hamileyimmm insallah ablasi gibi kolay olur..normal istiyorumm bunu da allahim.nasip etsin cok guzel ve ozel bir duygu anneligin en guzel ani diyebilirim:KK68:
Güzel hikaye Allah bağışlasın benim de iki kızım var senin anlattıklarına göre ikinci bebişin erkek olacakmış ben üçüncüyü düşünüyorum pek yeri değil ama erkek olması için özel bişey yaptın mı? Özelden msj atabilirsin merak ettim bu aralar o konuyu araştırıyorum da sana bi sorayım dedim iki kızımı çok seviyorum ama gönül ister ki birde oğlum olsun Allah'ın izniyle tabiki özelden yazarsan iyi olur konu dışına çıkmayalım şimdiden teşekkürler o_O

Güzel hikaye Allah bağışlasın benim de iki kızım var senin anlattıklarına göre ikinci bebişin erkek olacakmış ben üçüncüyü düşünüyorum pek yeri değil ama erkek olması için özel bişey yaptın mı? Özelden msj atabilirsin merak ettim bu aralar o konuyu araştırıyorum da sana bi sorayım dedim iki kızımı çok seviyorum ama gönül ister ki birde oğlum olsun Allah'ın izniyle tabiki özelden yazarsan iyi olur konu dışına çıkmayalım şimdiden teşekkürler o_O

Cinsiyet muhakkak ki Allah'tan.. Bişilerle değiştirebileceğini sanmıyorum ama duyduklarım var ne kadar doğru bilinmez...
Erkeklerin ve kadınların kanlarının yenilendiği seneler varmış en son hanginizin kanı yenilendiyse yumurta döllendiğinde o cinsyet olurmuş!
Bir de tam yumurtladığın an ilişki olursa erkek olurmuş..
Erkek spermler hızlı hareket edermiş bu yüzden yumurtlama olduysa gidip döllenirmiş ama o gün olmadıysa kız gnetiği taşıyan spermler daha yavaş hareket edip daha uzun kalabildikleri için onlar gidip ağır ağır yumurtayı döllerse kız olurmuş....
Dediğim gibi sadece duyma şeyler ve pek inandırıcı değil..
Ama benim bebeğim nedense çin takviminde felan tutmuştu : )
Hayırlısı olsun..
İnşallah ben de ikinci gebeliğimde kız istiyorum..
Rabbim verirse... Kız olursa tatmış olurum erkek olursa oğluma güzel arkadaş..
Hayırlı olsun da...

Cinsiyet muhakkak ki Allah'tan.. Bişilerle değiştirebileceğini sanmıyorum ama duyduklarım var ne kadar doğru bilinmez...
Erkeklerin ve kadınların kanlarının yenilendiği seneler varmış en son hanginizin kanı yenilendiyse yumurta döllendiğinde o cinsyet olurmuş!
Erkek spermler hızlı hareket edermiş bu yüzden yumurtlama olduysa gidip döllenirmiş ama o gün olmadıysa kız gnetiği taşıyan spermler daha yavaş hareket edip daha uzun kalabildikleri için onlar gidip ağır ağır yumurtayı döllerse kız olurmuş....
Hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun da...
Tabiki de sana katiliuorummm..allahin yazdigini kul.nasil degistrecek..o hucre yenulenmesi.bende tutmadi basklarina yaptim.onlarada tutmadi..yani anlayacagin bu isler biraz sacma geliyor..hayirlisi allah herkesin gonlune gore versin..:KK52:

Tabiki de sana katiliuorummm..allahin yazdigini kul.nasil degistrecek..o hucre yenulenmesi.bende tutmadi basklarina yaptim.onlarada tutmadi..yani anlayacagin bu isler biraz sacma geliyor..hayirlisi allah herkesin gonlune gore versin..:KK52:

Amin canım amin...
Rabbim muhakkak bilerek veriyor...
Vardır bir bildiği hayatımızı bizi bizden iyi bilen o...
Oğlum 14 aylık olacak nerdeyse...
Daha şimdiden gebelik hallerimi özledim...
Ama şu an gözüm yemiyor tabi : )
Allah kucağında göstersin canım sana da o minik yumuk elleri..
Hayırlı doğumlar..

Hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun da...
Allahtan hayırlısını diliyorum öncelikle sadece gönül isterdi teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Amin canım amin...
Rabbim muhakkak bilerek veriyor...
Vardır bir bildiği hayatımızı bizi bizden iyi bilen o...
Oğlum 14 aylık olacak nerdeyse...
Daha şimdiden gebelik hallerimi özledim...
Ama şu an gözüm yemiyor tabi : )
Allah kucağında göstersin canım sana da o minik yumuk elleri..
Hayırlı doğumlar..
Canimmmm benim.ikinci gebeligimmm bir kizim.varrr 2.5 yasinda..allah isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin..kiz erkek farkermezZ..ALLAH oglusunu sana bagislasin..herkesin gonlune gore versin o_O:KK54:

Canimmmm benim.ikinci gebeligimmm bir kizim.varrr 2.5 yasinda..allah isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin..kiz erkek farkermezZ..ALLAH oglusunu sana bagislasin..herkesin gonlune gore versin o_O:KK54:

Aminn aminnn sağolasın...
Allah bağışlasın yavrunu...
İsteyince Rabbim bana da nasip etsin inşallah..

Back