adet ağrısı hiç yaşamadım ben yani belki bir kere olmuştur oda bir anlık o yüzden çok bilmiyorum ama şimdilerde sanki adet olcak mışım gibi birşey oluyor belimde onun gibi sanırımhayır şiddetli adet sancısı gibi bir ağrı oluyo
ne güzel yaa:) maşallah . ya bide şimdilerde bileğim sırtım kaburgalarım kolum kol altım ağrıyor ya . herkeste tüm ağrılar gecıyor dıyor dugum olunca merak ediyorumcanım bişey yok korulcak sadece sancı evresi biraz uğraştıyo doğum masasına çıkınca bi avazda doğuruyosun sonra kuş gibi oluyosun hiç ağrı bi uyuşma hiç bişi kalmıyo yeniden doğmuş gibi oluyosun.
bende öle diyodum ama hemen doğurdum :)
aminnn inşallah :)valla ben oyle bı agrıyı tarif bile edemem...çok üzgünümm .. ama bu ıhtımalıde atlamayın.. benım dusuncem bu...umarım sız bı nefeste derleryaaaa kolaycaa dogurursunuz :)
Tabiki sancı oluyor canim ama o ağrılar bebeğini sana getiriyor nasıl tarif etsem hanı çok gaz sancin olurda ağrı çekersin ya öyle benim kısa bi sure sancı cekmemle aciklig im olmuşayyyy maşallah canım yaaa sen hani gittiğinde 10 cm acıklık demışler ya o zaten olması gerekenmiş o zaman a kadar sancın nasıl dayanabilirlikteydi ki bazen bende aşağı doğru bıcak saplanmış gibi oluyor kafası nerdeyse cıkacak diyroum eşime:)
bide dikişlerin iyileşme süresi ve iyi olduğunda vajına göruntusu nasıldı onuda merak ettim teşekkürler:)
ayy ne güzel herşey e cevap verdiğin için teşekkür ederim . beni çookkk rahatlattın Allah razı olsunTabiki sancı oluyor canim ama o ağrılar bebeğini sana getiriyor nasıl tarif etsem hanı çok gaz sancin olurda ağrı çekersin ya öyle benim kısa bi sure sancı cekmemle aciklig im olmuş
Dikislerim biraz uzun sure dusmedi normalde bir haftada dusuyormus benim ebede hata vardı kendi eriyen ipten dikiş atmamış bana bir ay sonra falan ipler düştü baticonla silip kuru tutmak gerekiyor
Vajinada ise bi anormallik olmuyor
Hicc korkma canim dünya kurulalı beri kadınlar doğurmuş ninelerimiz tarlada kendi doğurmuş Allah güç kuvvet veriyor Allah seni ve bebeğini yalnız bırakmaz tabiki dua etayy ne güzel herşey e cevap verdiğin için teşekkür ederim . beni çookkk rahatlattın Allah razı olsun
Anne olmak çok güzel bir duygu zaten ne olursa olsunKızlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.
Ve doktorum risk almak istemiyor.
Sezeryan olacak doğum 99% ihtimalle.
Çok üzülüyorum...
:) Amin sağlıkla bebekler doğsun da...Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
güle güle büyütün evlatlarınızı ,inş.iki çocugumuda normal dpgurdum ama ilki epiduralli normaldi,diğeri bildiğin agrılı normaldi, ama bir daha hamile olursam eger epidural olmuyorsa kesinlikle istmeiyorum, çok çok zordu, dayanılmazdı, kolay oldu dıyenlere gıpta ile bakıyorum, eger bılseydım boyle olacagını sezeryan olurdum kesınlıkle...
güle güle büyütün evlatlarınızı ,inş.
peki neden 2. de epidural almadınız?
hımm2.dogumda farklı bır hastane ve farklı bır dr'um oldu, ve doguma kadar zaten hep epidurale gerek yok falan deyıp durdu ama ben ısrarla ıstıyorum dedim hep, tam dogum basladı ben sormaya basladım ( 4 cm acıklıkta yapıldıgından ) bebegınız biraz iri eger epidural yaparsak kanalda kalır inmez dediler, hiç ama hiç inanmadım kezaa 2. bebgım ılkınden bayagı zayıf dogdu, sanırım kendılerıne guvenemedıler....mecburıyetten bende normal, bildiğin normal dogum yapmış oldum..
hımm
ama çok zor bişey ya resmen ortadan çatırdıyor gibi oluyor dur insan, ben hep o gözle görüyorum doğumu, ynai bebeğinin iriliğini o ana kadar farketmemiş mi? hayret doğrusu, ben doğum yapmadım hiç ama ben de epiduralli normal isterim sezaryan çok daha zor gibi, ama nasıl olacak , bi çok dr epiduralden kaçınıyor normnal doğumda, epiduralle yaptığınız nasıldı?_ biraz ayrıntılı anlatabilirmisinz
canım benimde tüp bebek ama normal doğum yapan çok olduğunu bir sorun olmadığı sürece normal hamileleikle aynı riskleri taşıdığımızı söyledi.Kızlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.
Ve doktorum risk almak istemiyor.
Sezeryan olacak doğum 99% ihtimalle.
Çok üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?