• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal dogumda kac dikisiniz var. Yardim edin lutfen:(

sabretmekteyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
11
0
1
34
45 gün önce normal doğum yaptım. Yapmaz olaydım. Kendiliğinden yirtilamalarim çok oldu. 8 dikiş attık dediler. Ama sanki 8 dikişten fazla. Ve dikisler açıldı doktor kendiliğinden kapanır dedi kapanmadı. İltihap akıyor hala kesik öylece açık duruyor. Napicam bilmiyorum. Sizde kaç dikiş vardi. Iyilesme süreciniz nasıl oldu.

Başka doktora mı gitsen acaba, benim çok fazlaydı, sekiz çokta değil aslında ama niye öyle oldu 45gun az değil, ben bir haftada rahatlamıştım, ilk günden ayaklandim, rahatsız olmadım, başka bir doktora git bence

14 dikiş vardı sonradan yenıden dikmiyorlar benımki de açıldı. Büyükler közlenmiş soğan koydular kapandı hayretler içinde kalmıştım . İşte nimettir ne işi var falan demiştim ama öyle bi fayda edeceğine de asla inanmazdım

14 dikiş vardı sonradan yenıden dikmiyorlar benımki de açıldı. Büyükler közlenmiş soğan koydular kapandı hayretler içinde kalmıştım . İşte nimettir ne işi var falan demiştim ama öyle bi fayda edeceğine de asla inanmazdım
Soğanı iltihaplı yerlere koyarlardı biliyordum da iyiymiş ya şaşırdım ona da fayda etmesine

Nasıl kozlemek lazım. Normal ocakta olurmu. Ilık koymak mı lazım sıcakken mı. Ne kadar süre bekletebilirim orada

Nasıl kozlemek lazım. Normal ocakta olurmu. Ilık koymak mı lazım sıcakken mı. Ne kadar süre bekletebilirim orada
Ocakta ortadan ikiye bölüp közlediler ılıkken koydular hatta sarımsak ezip tereyağda kavurdular onuda göğsüme sürdüler uçları yaraydı bebeğe veremiyordum ağlıyordum

Öyle çaresiz acı cekıyordum ki ne dedılerse tmm dedim

Batikonlu suyla suyla yıka temizle her tuvaletten sonra. Fucidin krem sür canım geçmiş olsın . 2. Doğumumda benim de öyle olmuştı. Eğer varsa kantaron yağı sür .

.yapay zekaya da sordum

Eklentiler

• IMG_8620.png
    IMG_8620.png
    113,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_8619.png
    IMG_8619.png
    111,8 KB · Görüntüleme: 24
Bizim de yaparlardı köyde buyukler ama normal yaralar icin mikrobu atsın diye, dikis için olmasına şaşırdım bende, iyi atlatmissin
Aman biliyor muydum da 😆çocuktum daha ellerinde ne istedilerse yaptılar işte annemle kaynanam 🤣

Şimdi de ikiside bişey olsun boşver kocakarı işlerini doktora git derler . Doktor dikmedi die ugrastılardı herhalde o zaman da korkularından çocuk acı çekiyor die çare aradılardı

Aman biliyor muydum da 😆çocuktum daha ellerinde ne istedilerse yaptılar işte annemle kaynanam 🤣

Şimdi de ikiside bişey olsun boşver kocakarı işlerini doktora git derler . Doktor dikmedi die ugrastılardı herhalde o zaman da korkularından çocuk acı çekiyor die çare aradılardı
Sen karambole gelmişsin ha bu vakte maşallah 🤦🏻‍♀️😂

Tesekkur ederim. Sonradan kendi kendine mi kapandı açılan yerler.
Evet. Bakımına dikkat ederseniz çabucak toparlanır inşallah . Bi de kuru tutmaya çalışın . Eğer kanamanız bittiyse çamaşırınızın içine penye bez koyup her tuvalete girip çıktıkça değiştirin. Günlük pedler enfeksiyona sebep oluyor. Tek çamaşır sürtünmeye sebep olup acı veriyor tahriş ediyor

Evet. Bakımına dikkat ederseniz çabucak toparlanır inşallah . Bi de kuru tutmaya çalışın . Eğer kanamanız bittiyse çamaşırınızın içine penye bez koyup her tuvalete girip çıktıkça değiştirin. Günlük pedler enfeksiyona sebep oluyor. Tek çamaşır sürtünmeye sebep olup acı veriyor tahriş ediyor
Penye bez olur mu ki pamuk bez daha mantıklı olmaz mı hani hava alır ya pamuk

Back