- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
bendede olmuştu normal doğumdan sonra. fissür çatlak...
fitille geçmişti benimde
umarım banada krem yada fitil verir ve gçer yarın gidicem :18::18::18::18::18::18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede olmuştu normal doğumdan sonra. fissür çatlak...
fitille geçmişti benimde
Doğum sonrası WC problemlemi yaşamamak için bir ilaç var. Karbonat gibi günde iki defa içiyorsun. Bir bardak suyun içine karıştırıyorsun. İshal gibi yapıyor. Kabızlık çekmiyorsun.Dikişler iyi olana kadar kullanıyorsun. Dikişlerin zorlanmaması gerekir. Başka sorunlara da yol açar. Aslında doktorlarınızın size bunu yazmış olması lazım.İhmale gelecek bir konu değil. Doktorlarınıza yazdırıp kullanabilirsiniz.
kızlar gittim doktora fitil şürüp vekrem verdi. sizlerede şurup vermişmiydi? emzirirken kullandınızmı?
canım bnde şubatta doğum yaptım doğum sırasında ıkıknmaktan ve sonrasında sulu gıda yememekten hem anal fissür(makat çatlağı) hmde basur oldum bnde krem ve şurup kullandum şurup dışkıyı yumuşatmak için emziren annelerde kullanabiliyor ancak dozunu az alıyorsun ben bi kaç ay dikkat ettim hep sıvı gıdalar sebzelerle beslendim kremleri sürdüm hergün aç karnına kayısı yedim herşey normale döndü hayatımda hiç kabızlık çekmemiştim doğumsonrası oldu dikkat et inş sennkide geçer
ewet ıkınmaktan olmuş fissür . şurup 30 ml içiyorum. fitil var sabun gibi onu kullanıyorum birde krem var içeri sıkıyorsun. berbat bişi yaa..
makattan içeri sıkılan krem inan bana en çok o işe yarıyor bnde sıkmaya son verecektim nette bi araştırma yaptım o krem sayesinde bu illetten kurtuluyormuş insanlar bnde bırakmadım oyüzden
Dışına sürmenin bir anlamı olmaz,çatlak içerde çünkü.acıyorsa önce dışına anestol sür,beş on dakika bekle uyuşsun,sonra içine de sürersin.
aktardan sinameki otu al onu kaynat gece yatarken 1 çay fincanı iç,,bide kantsron yağı sür bolca içe ve dışa hatta tuvaletten öncede parmağınla sür içe doğru,,geçmiş olsun cnm....
ben kullandım ilaçları bitti aradan 1ay falan geçti kabız olmuşum gene aynısı olduhiç geçmeyecek bi illet mi bu?