Normal doğum yapanlara birkaç soru sormak istiyorum

Ay ben de bu ilişki konusunu düşünüyordum. Aşırı endişeliyim. O bölgeye elimi bile sürmeye korkuyorum.
ben de öyleyim.. temizlenirken bile parmak uçlarımla temizliyorum bende dün kanama da oldu. sanırım zorladığımız için oldu.. ama hemen kesildi.. bi kaç gün sonra bi daha deneyip bakicam

Her vajinal doğumda dikiş atılmaz. Bebek iriyse yada anne minyon diyelim tam istenilen açılma olmadıysa kesi atılır.

Vajinal yırtılma dediğin tam da bahsettiğim şey eğer kesi yapılmazsa zorlanmadan yırtılma oluşur. Yırtık olmasındansa düzgün bir kesi çok daha iyi.

Vajinal dikiş ağrı değil de kaşınma yapıyor onun içinde ılık su ile oturma banyosu iyi geliyor. 1 haftaya düşüyor zaten dikişler.

İlişki de acı falan da olmuyor canım yani ben sana kendi deneyimlerimi yazdım bende acı falan olmadı.

Normal dogum en güzeli sezeryan bir ameliyattır zorunlu haller dışında bence tercih edilmemeli.
Peki günlük işleri rahatlıkla yapabildiniz mi kızlar , bebekle ilgilenirken kolay oldu mu bakımını sağlarken ? @cancannur @Vaalbara @Fevziye Koc NURGUL17
Vallahi ben herşey yaptım çokta güzel geçtiiii ahhh o güzelim günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…