• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum yapanlar....kanala inme????

BeyazLilyum

diplomalı uzman ev hanımı
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.343
15
116
Diğer
arkadaşlar şuan 38+1 deyim..göbeğim hala aşağı inmedi..bebek kanala inerken farkediliyormu..hareketlerinde farklılıklar hissediliyormu...bide göbek aşağı indikten ne kadar sonra doğum gerçekleşir..şuan çok değişik hareket ediyor çok merak ettim o yüzden soruyorum

ben de 38+0 dayım benim de inmedi. hareketleri nasıl seninkinin? benim pek fark yok gibi. sadce biraz azaldı.

ya önceden çok hareket ederdi..büyüdükçe doğal olarak azaldı ama şöyle..hala hareketli bir bebek fakat 2-3 ittirip 1 dakka duruyor sonra devam ediyordu..şuan resmen tekmeler atıyor ve durmuyor..ayrıca vajinamın iç kısmı gıdıklanıyor sanki kıpır kıpr...yani haftalardır böyle hareket etmiyordu..çok güçlü bir şekilde ittirip dinleniyordu tekrar devam ediyordu..ama şimdi durmuyor imdaaaaaaatttt....biraz dolaşmam yürüyüş yapmam lazım oturamıcam yoksa

yavaş yavaş iniyodur merqk etme bende 41 haftaya kadar normal doğumu bekledim ama maalesefsezeryan oldum. göbeğiin indiğini farkedeceksin sende benimki 40ta inmişti canım

Benim bebeğim 32 haftada doğum pozisyonu almıştı ama kanala inmemişti... 40. haftada doğum yapmadan önce indi kanala...

canım 4 gün önce normal doğum yaptım tam 40 haftalıkken 39 haftalıkken doktora gittğimde kafası doğum kanalına iyice yerleşmş dedi göbeğimde o hafta inmişti zaten son haftalrda iniyor zanndersem

Ben 38 hafta 3 günlük hamileyim 38 haftalıkken gittim doktora daha doğum kanalına girmemiş.Doktor plasentamın kireçlenmeye başladığını söyledi ve çok uzun bekleyemeyiz dedi. Ben normal doğum istiyorum.pazartesi yeniden gidicem doktora eğer bebeğimin durumu iyiyse beklicem normal doğum için ama bebeğimin durumu tehlikeye giriyorsa sezeryan olmaktan başka yol yok.

41+4 de normal doğum yaptım. doğum yaptıgım güne kadar kanala inmemişti. suni sancı aldım ve 2 saatte doğurdum. dert etme. normal doğurmak istersen doğurabilirsin, yeter ki iste..

yaa normal doğum yapıpta hiç mi cevap yazacak olan yok yaaa:çok üzgünüm:
Valla tatlım benim normal oldu herşey olması gerektiği gibiydi (zorluk-kolaylık derecesi)fakat vücudun dirençli, fiziken kuvvetli biriysen normal doğum yap fakat nazeninsen biraz,: sezeryan diyorum çünkü vücut yoruluyor.Doğum sonrası bilgilendirirsin bizi.:nazar:

canım çok normal doğum istiyordum. Ama bebeğim aşağıya inmedi. Doktorum ilk bebekte 36. haftadan itibaren bebeğin inmeye başlaması gerektiğini söylemişti. Benim 39. haftanın sonunda halen inmemişti, aayakları ağzımdan çıkacak gibiydi. Mecburen 40. haftada sezeryan oldum.

canım ben 37+2 hamileyim. Bebeğim Bir haftadan daha uzun süredir inmiş durumda.Doktorum çok aşağıda 10 gün daha dayan demişti.Sanırım benimkide erken inmiş.Aslında gelişimide normal önde değil.Dün gecede sabaha kadar çok ağrım oldu.heralde bir hafta içinde doğururum. Bildiğim kadarıyla inmesi normal ama inmesede normal doğum yapabilirsin.

Back