normal doğum yapan anneler dikişleriniz ne durumda

Bulcuk

Minik prensim kollarımda
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
9.215
4
43
kızlarr normal doğum diye tutturdum ve yaptım çok şükür ama bugun 11. günüm ben hala oturamıyorum dikişlerimden 5 dikişim var iplerde attı ama canım hala çok yanıyor bu yüzden bebeğimi emzirme problemi yaşıyorum mama veriyorum günde bi kaç defada ayakda emzirmeye çalışıyorum eşim oğlumu tutuyor ayakda bende göğsümü vermeye çalışıyorum hepimize eziyet anlıcağınız ve çok üzülüyorum
sizler ne durumdasını ne zaman oturmaya başladınız nasıl emziriyosunuz

Canım doğumda basurun falan çıktımı? Belki garip gelicek ama bende geçen sene doğum yaptığımda 5 gün hiiçç oturamadım ve ben dikişlerim ağrıyor sanıyordum ama basurum çıkmış ve o ağrı yapıyormuş nasıl farketmedin diceksin ama içerde çıktığı için farketmemişim. Tabi biraz biüyüyünce farkettim ilaç kullandım şükür geçti.

basur oluştu ama benim dikişlerim batıyoo kanama oldukça yanıyo dikişlerim :KK43:

canım bende ağustos ayında doğum yaptım..birebir aynılarını yaşadım...çok zorlandım ama ikihaftadan sonra düzelmeye başladı...sıksık batikonla pansuman yap o çok rahatlatıyo..

oyy ne zormuş yav normal doğum ben hemen ayaklancam sanıyodum
batikon beni çok yakıyo dikişlerim döküldü aslında ama sanki oturunca açılcakmış gibi geliyo hep :KK43:

geçmiş olsun öncelikle.allah analı babalı büyütsün inşallah.ben de geçen sene 15 gün falan oturamadım.oturamıyodum 2 büklüm yürüyodum.sanki sezaryanlı diye gırgır geçiyolardı.ama başka sorun yoksa biraz daha dişini sık bi daha bişeyin kalmaz inşallah biraz da psikolojik bi durum.sanki rahat hareket edersek dikişler atcak korkusundan olabilir.

canım benim ilk doğumumda çok problem olmuştu, aynen hemoroidle karışmıştı benim de şikayetlerim, mümkünse tuvaletten sonra ılık su ile yıka,ve iyice kurula, saç kurutma makinası işe yarıyor. soğuk su ve nem iyileşmeyi geciktiriyor. pedini sık değiştir kalın pamuk yüzeyli pedler daha iyi oluyor. bu sefer bana bir antibakteriyel sprey verdiler hastaneden her tuvaletten sonra kurulayıp onu sıkıyorumbir de günde 3 kez parol alıyorum çok şükür şimdilik iyi. çok geçmiş olsun

Ben de zaten hemoroid var. Kanıyo hatta bazen. hamile kalsam Allah bilir ne olur..Of ya valla buraları okudukça iyice tırsıyorum doğum olayından. yok mu bunun kolay olanı?

yok canim malesef...ama merak etme bebegine kavusma arzusu girdi mi yuregine korku falan kalmiyor...
Ben de zaten hemoroid var. Kanıyo hatta bazen. hamile kalsam Allah bilir ne olur..Of ya valla buraları okudukça iyice tırsıyorum doğum olayından. yok mu bunun kolay olanı?

bulcuk çok üzüldüm canım yaaa :KK43: ama galiba psikolojik bir durum birazda bak ben sezeryandan çıkalı bu gün 3. gün iki gündürde evdeyim hem her işimi görüyom hemde nerdeyse hiç yatak yüzü görmedim.rahat ol ve direncini kaybetme.ve bir şeye sevin en azından oğluşunun ilk sesini duyabilmişsin. bana kısmet olmadı malesef :KK43:((

bulcukum geçmiş olsun......canım benimde ilki normaldi dr. bana sıvı bir ilaç tavsiye etmişti...ismini hatırlayamıyorum...suya karıştırıyorsn ve her wc ihtiyacından sonra onunla yıkıyorsun ve güzelce kuruluyorsun acaip rahatlatıyor eczaneye danış istersen...yerimseniben
antikaım bende oğluşumun sesini duyamadım aama ayılırken bir ağlama sesi duymaya başladım benim oğluşmuş nasıl ağlıyor anlatamam anne çabuk uyan der gibi...uyandım ve oğluşumu gördüm bütün acılarımı unuttum...ilk gün problemm yaşadım sonrasında rutin yaşamıma döndümm tabi hafif ağrılar var ama okadarda olacak sonuçda ameliyat geçirdim.....

bizim de 3. günümüz bugün, lavaboya çıkmaya korkuyorum, birşey yemeye tırsıyorum..
küçük abdest hadi neyse de çok afedersiniz büyük işi kabusum oldu. :bbo:
karnım ağrıyor ama hala denemedim. mafoldumben
bi de arkaya çok yakın yerde dikiş var çok da acıyo o bölüm..
güzel bişiler duyar da cesarete geilrim diye buraya girdim ama...
oooyy oy...

oturup kalkamıyorum da..
ne zaman dzelicek ki... bulcukum haberdar et durumundan olur mu..

Benimde normal doğum oldu. Dikişlerimde bir problemim yok. Hastanede kaldığım ilk gün hariç oturma kalkma problemi yok. Hafif bir yanma oluyo ama kanama devam ettiği için oluyo biras. Bugün 4. günüm hergün daha iyi hissediyorum.
Bana dikiş sayısı söylemediler ama 1 ya da 1,5 cm kadar bir dikiş var. Niye o kadar acılı oldu ki, acaba benimki de kötüleşir mi :uhm:

benim dikişlerimde kanıyır gibi gelior bana..bugün 10 cu günüm .hala oturup kalkatken cok acııyor..wcden sonra baticonla siliyorum biraz rahatlatıyor.ama cok sükür wc ye de cıkıyorum hergün sürekli kayısı suyu içiyorum işe yarıyor...insallah su dikişlerimiz cabuk gecr yaaa..

kızlar bugun 15. günüm dün feci kötüydüm şimdi iyyim ama sanırım 40 gün böyle devam etcek

ya kıslar benim dikişimin teki kanamıs sanırım pansuman yaparken farkettim sadece biri kanıyor ama acaba zorladım mı oturmuyorum ki hiç ben de de var hata..sürekli gezziniyom ..

bende ilk günler oturdum hep baktım geçmiyo acım pes attim paso yüzükoyun yattım öyle geçti şimdi iyyim çok şükür

X