Normal doğum mu sezeryan mı ?

Mrb kızlar sezeryan doğum sonrası vücudunda kasıntı yaşayan oldumu hiç benim doğum üzerinden 40 gün geçti ilk 15 gün karnım şimdide kollarım kasınıyor tatlı tatlı neden okur acaba bu durum

Hshshs bazı üyeler burayı fazla içselleştiriyor Ona buna sataşmakta çare buluyorlar. Yazzzıh burdan başka sosyal hayatları yok demek ki Ya da işsizlik mi bilemedim. Üzüldüm bir miktar. Bebeğin hayırla gelsin

Sezeryan doğum yaptım. Resmen prensesler gibiydi mükemmell çocuğumda 10 aylık normal doğanlardan bi farkı yok o yazılara bu arada çok güldüm

Ben bi sıkıntı yaşamadım ayağım üşüdü diye şişlik fln herkes için farklı geçer elbet ama ben çok rahattımm.
Bi arkadaşım da senin ki miyomu vardı sezeryanla onuda aldılar temzilediler. Bi sorunu olmamıştı.

Seseryanda mı aldılar miyomlarını bana sezeryanda alınmayabilir dediler yanlış hatırlamıyorsam çok kanama olabilirmiş vucut kaldıramaz belki diye

Seseryanda mı aldılar miyomlarını bana sezeryanda alınmayabilir dediler yanlış hatırlamıyorsam çok kanama olabilirmiş vucut kaldıramaz belki diye
Sizde sanırım 5 tane var , onda 1 tane vardı diye hatırlıyorum. Hatta hamileyken kanamaları oluyordı arada alışmıştı..
ama sezeryanda aldılar

Canım farklı falan olmuyorlar ben isteğe bağlı sezeryanla bebeğimi aldım kucağıma ilk 1 saat içinde sütüm geldi 1 yaşında bebeğim hala emziriyorum bana çok düşkün maşallah gelişimi de normal çok şükür.yani anne bebek bağını kurabildik.bebekten bebeğe anneden anneye değişebilen bir durum. Ertesi gün bebeğimle yürüyerek çıktım hastaneden ilk 10 günde o göbek gitti hafif kaldı şimdi o da yok eski kilomdayim. beni çok korkuttular doğumdan önce hem normal hem sezeryan korkum vardı ama normal doğum korkusu ağır bastı ve sezeryana karar verdim.keske çok dinlemeseydim kimseyi.kimsenin olumsuz normal ya da sezeryan doğum hikayesini dinleme.saglik durumuna veya kendi kararına da bıraksan her şey olacağına varıyor. Sezeryan olursun yarım anne derler normal dogurursun ne gerek var sancı cekmeye derler süt verirsin yetmiyodur mama da ver derler sütün gelmez ne biçim annesin mama mı veriyorsun derler yani derler de derler.herkes her şeyi çok bilir o yüzden doktorunu ve kendini dinle.

Mrb kızlar sezeryan doğum sonrası vücudunda kasıntı yaşayan oldumu hiç benim doğum üzerinden 40 gün geçti ilk 15 gün karnım şimdide kollarım kasınıyor tatlı tatlı neden okur acaba bu durum
Merhaba sizin doğum sonrası kaşıntınız nasıl geçti benimki bütün vücuduma yayıldı

Benim karnımın çoğu gitti ama biraz göbek var hala alt tarafta ama daha 1 ay oldu doğum yapalı kişiden kişiye değişiyor bence sezeryandan sonra sıfır göbek olanlar da var

Yani dimi normal doğum bile olsa ödem oluyor zaten rahim küçülmeye çalışıyor sonuçta bir tanıdık beni korkutmuştu normal doğumlar yaptım son sezaryendi sadece onun yüzünden göbeğim var dedi göbeği çok büyük de yağlanma da olabilir gibi bilmiyorum. hiç doğum yapmadım da merak ettim o yüzden hangisi sağlıklı diye.

Şuan aynı stresi sıkıntıyı bende yaşıyorum normal yapan normali sezeryan yapan sezeryani kotuluyor en sonunda artık doktor ne derse o modundayim rabbim yardımcımız olsun büyüklerimiz tarlada evde doğum yapıyormuş gene bu günlere şükür hastanede en ufak bir sıkıntıda müdahale edilerek giriyoruz o yuzden kısmet diyip beklemek en iyisi

Ayy ne alaka benim çok hosuma gitti güldüm yani yalana gerek yok sezeryan olursa bebiste bir aksiklik olur mu acaba diye düşünürken gördüm ve güldüm
Olmaz ayol niye olsun. Ozellikle normal dogumda zorlanip kanala sıkışan, kordon dolanan, oksijensiz kaldigi icin engelli dogan hikayeler de var. Benim oglum ters geldigi icin planli sez oldum. Normal dogurmaya calissam engelli yada ölü dogma riski vardi. Allah modern tıptan razı olsun.

En sağlıklısı dogalı normal doğum ama şartlar el vermiyorsa yapacak bişey yok herkeste farklı benim sezeryan oldu 1 hafta 10 güne iyileştim ama başka arkadasım 1 aya iyileşti başka normal doğum yapan arkadaşım da fazla yırtık olduğu için bir ayda iyileşti normalde normal doğum daha çabuk iyileşir diyorlar her doğum herkeste farklı oluyor bence

Amin gerçekten normal doğurmak beni çok geriyor zaten yaa sezeryan sanki daha olası geliyor ama bakicaz artık hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…