- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Mecburi sezeryan olayını özel mi söyledi sana mesela ben özele gittiğim zaman miyom'dan dolayı erken doğum ve sezeryan muhabbeti yapmıştı bana ama ben erken doğum yaptığım için o aniden geliştiğinden devlet Hastanesi'nde doğum yaptım normal doğum yaptırdılar bana ve benim kanalım da darmış ona rağmen normal doğum yaptım (tabii canım çıktı yapana kadar orası ayrı ) ama sonrasının sezeryan kadar zahmetli olduğunu pek düşünmüyorum.Benim mecburi sezeryan olma ihtimalim var miyomlarımdan dolayı hep normal düşünmüştüm ama kısmet. Kimisi sezeryan çok rahat hiç bi sıkıntı çekmedim diyo kimisi kötü bir ay çektim diyo soğuk alınca şişkinlik oluyo dikiş yerleri ileride sızlıyo diyorlar
Çevremde sezeryan doğum yapanlar seneler geçse bile dikiş yerinin sızladığını söylüyor orada bir hassasiyet oluyormuş bazılarından hissizlik oluyormuş bir uyuşukluk oluyormuş genelde bunları duydum ekstra bir durumu var mı bilmiyorum tabii bir de dikişin iyileşme süreci var tek bir yere bağlı kalma güvenilir başka bir iki kere daha Danış zaten bir önceki mesajımda söylediğim gibi son ana kadar doğumla alakalı hiçbir şeyin garantisi yok benim doğumum aşırı zor oldu özelde yapmış olsaydım her türlü beni sezeryana alırlardı ve ben 2 acıyı birden çekmiş olurdum.