- 3 Şubat 2010
- 150
- 0
- 116
- Konu Sahibi Kardelen1985
bende normal doğum yaptım. epiduralsiz ama sancısız. Suyum geldiği için gittim hastaneye ve 5 cm açılmam vardı ama sancım yoktu. 3750 kg doğdu bebeğim. Herkese benimki giibi doğum dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Yeni doğum yapmış bir anne olarak (kızım henüz 13 günlük) benim doğum hikayem biraz zorlu oldu. Çok kolay ve rahat hamilelik geçirdim.Hamileliğim boyunca hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım tum işimi kendim yaptım. Hatta doğumdan 1 gün önce bile tüm evimi temizleyip öyle gittim doğuma:) Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren normal doğum istedim sürekli dua etiim Allah'ım bana bu güzelliği yaşat diye. Çünkü bu güzel duygunun biz kadınlara verilen bir nimet olduğu düşünüyorum ve ilk hamileliğim olduğu için sezeryan olmaktan ve bu duyguyu bir daha yaşayamamaktan cok korkuyordum. Hamileliğim süresince 3 doktor değiştirdim.ilk doktorum daha bebeğim 12 haftalıkken sezeryan yanlısı olduğunu kendisininde sezeryanla doğum yaptığını normal doğumun riskli olduğunu anlattı, tabi ben hemen doktor aramaya başladım.internetten bakıp baska bır doktora gittim ve doktorumu cok seviyordum ta ki kızım 41haftalık olup hala gelmeye niyetli olmadığını gösterene kadar. İlk günden beri normal doğumu savunan doktorum 41.haftada ben risk alamam bebek kakasını yapar ve ölebilir sorumluluk kabul etmem dedi o an şok geçirdim çünkü bebeğim cok iyiydi suyum iyiydi hareketleri iyiydi. Beni sezeryana zorluyordu bense suni sancıyı denemek istiyordum bana bu şansı bile vermedi. Hiç korkmadan evime daha yakın bir hastanede başka doktora gittim ve acıkca suni sancıyla doğurup doğuramayacıı sordum gittiğim doktor doğurabilirsin deyince 1 gün sonra gidip hastaneye yattım ve 16 saatlik uzun bir süreden sonra meleğimi kucağıma aldım.epidural normal doğum yaptım ve herşey harikaydı,bir daha hamile kalsam yine normal doğum yapmak isterim. Eğer normal doğum istiyorsan sonuna kadar direnin doktorların siZi korkutmasına izin vermeyin. Doğumdan yarım saat sonra hemen ayaga kalkabildim kızımı doya doya emzirdim ve inanılma derecede kolay kilo verdim şuanda göbeğimden eser yok, herkese normal doğumu tavsiye ederim.
merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum yazı başlığını okur okumaz hemen tıkladım, anlattıklarına,yazdıklarına inanılmaz ihtiyacım vardı birden umutlandım bende 6 aylık hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ama hiçbir hastaneye ve doktora nedense bu konuda güvenemiyorum.Son anda benı mecbur bırakıp sezeryan yapacaklarmış gibi geliyor.İnşallah yaşamış oldukların izmirde bir hastanede gerçekleşmiştir. bana özelden de yazabilirsin lütfen hastane ve doktor adı yazarsan çok sevinirim. Allah kızın ile birlikte bir ömür sağlıklı ve huzurlu yaşamayı nasip etsin...
ALLAH analı babalı buyutsun arkadaş ben de son aya girdim ve normal dogum istiyorum dua adiyorum namazlarım da inş bir avaz da olurdiye doktor da önemli gercek ten devlete gidiyom bende ama sorrun ca son ana kadar benli olmaz diyo dogum normal olup olmucagı bana du a edin lütfen.
tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende 1 yıl önce doğum yaptım bende sizin gibi çok istiyordum çok dua ettim son ana kadar hep normal olmasını istedim 4 doktor değiştirdim ama malesef hiç birinden normal doğum izni çıkmadı miyomlarım vardı ve büyüktü yaşımda ilerleyince normal doğumu önermedi hiç biri çok ağladım çok üzüldüm günlerce dua ettim belki sancım gelirde normal doğuma zorlarım doktorları diye ama olmadı sezaryen oldum kısmet işi doğum sırasında doktorum bebek kakasını yapmış dedi eğer normal doğumu bekleseydim belkide bebeğimi kaybedebilirdim herşeyde bir hayır var kısmetten ötesi olmuyor yinede normal doğumu herkese bende tavsiye ederim keşke şartlar farklı olsaydı ve normal doğum yapsaydım ama kısmetMerhaba,
Yeni doğum yapmış bir anne olarak (kızım henüz 13 günlük) benim doğum hikayem biraz zorlu oldu. Çok kolay ve rahat hamilelik geçirdim.Hamileliğim boyunca hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım tum işimi kendim yaptım. Hatta doğumdan 1 gün önce bile tüm evimi temizleyip öyle gittim doğuma:) Hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren normal doğum istedim sürekli dua etiim Allah'ım bana bu güzelliği yaşat diye. Çünkü bu güzel duygunun biz kadınlara verilen bir nimet olduğu düşünüyorum ve ilk hamileliğim olduğu için sezeryan olmaktan ve bu duyguyu bir daha yaşayamamaktan cok korkuyordum. Hamileliğim süresince 3 doktor değiştirdim.ilk doktorum daha bebeğim 12 haftalıkken sezeryan yanlısı olduğunu kendisininde sezeryanla doğum yaptığını normal doğumun riskli olduğunu anlattı, tabi ben hemen doktor aramaya başladım.internetten bakıp baska bır doktora gittim ve doktorumu cok seviyordum ta ki kızım 41haftalık olup hala gelmeye niyetli olmadığını gösterene kadar. İlk günden beri normal doğumu savunan doktorum 41.haftada ben risk alamam bebek kakasını yapar ve ölebilir sorumluluk kabul etmem dedi o an şok geçirdim çünkü bebeğim cok iyiydi suyum iyiydi hareketleri iyiydi. Beni sezeryana zorluyordu bense suni sancıyı denemek istiyordum bana bu şansı bile vermedi. Hiç korkmadan evime daha yakın bir hastanede başka doktora gittim ve acıkca suni sancıyla doğurup doğuramayacıı sordum gittiğim doktor doğurabilirsin deyince 1 gün sonra gidip hastaneye yattım ve 16 saatlik uzun bir süreden sonra meleğimi kucağıma aldım.epidural normal doğum yaptım ve herşey harikaydı,bir daha hamile kalsam yine normal doğum yapmak isterim. Eğer normal doğum istiyorsan sonuna kadar direnin doktorların siZi korkutmasına izin vermeyin. Doğumdan yarım saat sonra hemen ayaga kalkabildim kızımı doya doya emzirdim ve inanılma derecede kolay kilo verdim şuanda göbeğimden eser yok, herkese normal doğumu tavsiye ederim.
bende normal doğum istiyorum doğumuma 1.5 ay falan kaldı çok korkuyodum ama şimdi biraz rahatladım paylaşımınız için teşekkürler:) ALLAH bebeğinize ve size uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah...
Merhaba, maalesef ben istanbuldayım ve burda doğum yaptım izmir de olup size yardımcı olmayı cok isterdim. İstanbul Özel Emsey Hospital da doğurdum herşey cok guzeldi. Epidural normal dogumdan korkmayın herşey yolunda giderse ve doktorunuz onay verirse inş. Normal dogum yaparsınız.Aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz herzaman. Doktorlara guvenmek zorundayız maalesef fakat doktorlar kendilerini belli ediyorlar sizde herşeyin normal gitmesi halinde normal doğumu istediğinizi mutlaka belirtin. Bir avazda kurtulursunuz inş.
Merhaba,
doktorunuz kimdi acaba?benimde 1 aydan az kaldı.normal doğum istiyorum.medicine hospitale gidiyordum hijyenik olmadığı için değiştirdim emseye devam ediyorum şimdi.medicinedaki doktor epiduralle ilgili pek olumlu şeyler söylemedi.yani cesaretimi kırdı.emseyde Pınar gökova azmana gidiyorum memnunum şimdilik,ilgili bi doktor.ona da sorucam epidurali.
ıyıkı yazmıssınız coksevındım okuduguma benımde suan doktorum gulcan hanım gercekten cok sevındım maşallah Allah bebısınıze de sızde saglık versın bende hastaneden ve doktordan menunum tavsıye ederım cok temız hastaneCnm Gülcan Akyol benim doktorum şiddetle tavsiye ederim. Hayatımda onun kadar iyi niyetli ve doktordan daha çok bir anne abla gibş davranana doktor görmedim. Benim ilk gittiğim doktor Emseyde Pınar Hn dı fakat ben memenun kalmayıp değiştirmiştim. Fakat normal doğum istiyorsan ve Emsey i düşünüyorsan doktorlar gece gelmiyor yani geceleri nöbette kim varsa o doğurtuyor.