Doğuma Hazırlık normal doğum için bekleyen ve günü azalanlar!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay kızlar sizi okuyunca heyecan bastıdelikafadulden
Öff terledim valla
Allahım inşallah ağrıssız, sızısız ve sorunsuz bi şekilde doğururuz hepimiz.

şöle bi bakıyorum da günü yaklaşan ya da dolan o kadar çok kişi var ki, ama bebişlerin gelmeye niyetleri yok.

benim yarın günüm doluyo, 1 hafta daha beklicez bakalım, eğer gelmezse haftaya çarşamba sezeryan olacağım 09.09.09 da,

hadi kızlar sıra bize geldi artık, günü azalanlar nerdesiniz??

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba bende epidural normal doğum düşünüyorum ama çok zor oluyormu merak ediyorum.memnun kaldınızmı lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.

canım bünyeye göre değişiyor,ağrı eşiği düşük olanlar biraz hissediyormuş sancıyı ama bence normalinden çok daha iyidir.yanımda çığlık çığlığa suni sancı çekerlerken ben telefonda konuşuyordum.hastanedeki hemşireler bile beni gördükten sonra epidural doğurucam bende demeye başladılar.
önemli olan anestezi uzmanının başarılı biri olması,biz araştırmıştık.
iğnenin vurulması için öncelikle rahimde en az 4 cm açıklık olması gerekiyor,birde iğneyi vurmadan önce tahlil yapıyolar değerler uygunsa yapılıyo. benim sınırdaydı vurdu dr iğneyi.
benimki çok kolaydı,ve neredeyse hiç acı çekmedim.tabi hastane ve dr larımız çok iyiydi.hemde doğuda bir devlet hastanesinde doğum yaptım.
herşeyin hayırlısı demek lazım biraz kısmet meselesi.
ama bu şekilde 10 kez doğum yapabilirm.
hurma yemeyi de unutma doğumu kolaylaştırıyor ve rahimde açılmayı sağlıyor.süt için de faydalı
umarım tüm hamileler kolayca kurtulup bebeklerini kucağına alırlar.

Son düzenleme:
arkadaslar ben ilk kızımı normal doğurdum simdi ikinci kızım geliyor yani 3 eylül son günümdü ama bende tık yok bir iki gün daha beklicek doktorum olmadı sezeryana alıcak hayırlısı allahtan sağlıkla inşlh.

teuto'cum aynıyız seninle, ben en son haftaya çarşambaya kadar beklicem,

Rabbim hepimizi normal doğumla, bi avazda kurtarsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…