Doğuma Hazırlık normal doğum için bekleyen ve günü azalanlar!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kıslar ben doğurdum.38+3 te rahimin açılmasıyla epidral normal doğum oldu....

ESİN maşallah......hayırlı olsun bebeğin...sana da büyük geçmiş olsun...ben 29+4deyim...yerinde olmak için neler vermezdim....sezeryan olmaktan cok korkuyorum....

kıslar ben doğurdum.38+3 te rahimin açılmasıyla epidral normal doğum oldu....

ESİNciğim sen şimdi bebişinle ilgileniyorsundur ama fırsat bulup bana fikir verirsen cok sevınırım.
.ben de epiduralli normal doğum yapmak istiyorum...gerçi daha muayene falan olmadım,çatım müsait mi bilmiyorum...nasıldı doğum,ne kadar açıklıktan sonra epidurali yaptılar....ve nerde doğum yaptın...ben medical parka gidiyorum...doktorumda bana epiduralli normali tavsiye etti...sezeryan olmak istemıuyorummm.. şimdiden teşekkürler...

Slm bakıyorum herkes heyecanlı bekliyor :))) Bende 31+5 deyim valla bende normal dogumdan korkuyodum ama artık normal olsun istiyom hatta o anı sabırsızlıkla ve heyecanla bir an önce gelmesini istiyorum noldu bana böyle anlamadım :)))

ne olucak şekerim oğluna biran önce kvauşmak istiyosun
önceleri hissedemediğin duyguları şimdi birer birer yaşamaya başladın anneliği şimdi tadıyosun ve korku morku kalmıyo

31+0 olduk bugün..
heyecanla ve sabırsızlıkla artık büyük gün gelsin diye bekliyorum..normalden bende korkuyordum ama herkes nasıl başarıyorsa inşallah bizde öyle doğuracağız.hem adı üstünde normal olanı tercih etmek en güzeli en sağlıklısı.eğer Allah tarafından bir manimiz olmazsa inş normali bekleyeceğim son ana kadar..
hepimiz inş hayırlısıyla normal bir şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza..

Bende 37+2 yim. Normal doğum düşünüyorum hayırlsıyla. Korkmuyorum herkes nasıl doğuruyor, ben mi doğuramayacağım diye kendi kendimi telkin ediyorum. ;:))) Hepimize allah hayırlı doğumlar nasip etsin, bi avazda inşallahhhhh...

ESİNciğim sen şimdi bebişinle ilgileniyorsundur ama fırsat bulup bana fikir verirsen cok sevınırım.
.ben de epiduralli normal doğum yapmak istiyorum...gerçi daha muayene falan olmadım,çatım müsait mi bilmiyorum...nasıldı doğum,ne kadar açıklıktan sonra epidurali yaptılar....ve nerde doğum yaptın...ben medical parka gidiyorum...doktorumda bana epiduralli normali tavsiye etti...sezeryan olmak istemıuyorummm.. şimdiden teşekkürler...

canım,ben muayene için gittim bebek yukardaydı ve dr daha doğuma zaman var dedi.sonra vajinal muayene yaptı ve 4 cm açıklık var doğuma alıyoruz seni dedi.sonra epidural ignesi vuruldu.epidural için 4 cm açılma gerekiyor.sonra suni sancı verdiler ve doğuma kadar hiç acı çekmedim.doğumda da 3 yada 4 kez ıkındım bebek doğdu.
devlet hast. doğum yaptım.doktaorlarımız çok iyiydi.çok kolay ve güzel bir doğumdu.inş. senin de öyle kolay olur.darısı başına........:1hug:

selam kizlar
hepimiz ayni duygulari yasiyoruz heycanla birazda korkuyla o anin gelmesini bekliyoruz.ben yarin 36 haftama giricem. dr.um 9 eylul dedi ama ben hep daha erken gelecekmis gibi hissediyorum. basindan beri disim haris hic sorunum olmadi. toplam 2 kere kustum asezrmem hic olmadi. ve 4 aylikken tasincagim icin koli yapmay a basladim. 8 aylikken tasindim ve 1 ayda yelesmem surdu. normal insan gibi temizlik yaptim .cok hereketliyim. bazen bir sanci geliyor hemen karnimi oksuyorum rahat dur annenin cok isi var diyorum sanki beni anliyormus gibi geciyor.gunde 1 saat ancak dinlenebiliyorum. halen daha yerlestirmelerle ugrasiyorum . o kadar cok agir koli kaldirdimki esim gormeden :KK66:) cok sik egilip kalkiyorum. normalde bir anne adayinin 2 saat yuruyus yapmasi dogumu kolaylastiiyormus diye duymustum. ben hergun ayaktayim ve kosturuyorum evim 3 katli in cik yapiyorum bol bol .
eger zor bir dogum yaparsam soylenenlere hic inanmicam.bu kadar kosturmaya harekete dogumum kolay olmasi gerekiyor.35 haftalikken acilma varmi diye sordum suanda birsey yok. agustosun 21 inde kontrolum var heycanla bekliyorum.
hamile oldugumu esimle tanisma yildonumumuzde ogrendik . bize varligini hediye etti . 15 agustosda evlilik yimdonumumuz birde kendisini verirse :KK66:)
dogum icin egitim dersleri aliyorum. nefes alip vermek ve dogumun nasil olacagi hakkinda bilgiler veriyor . derin bir nefesi 30saniyede vermeye calisin .elinize yanan bir mum alin ve ona cok yavas ufleyin.alevi sondurmeden vereceginiz azcik nefesle alevi oynatin .var onu nasil tarif edebilirim ki cok zor .internette mutlaka vardir cunki bu ekzeresizlerle 3-4 cm cok kkolay aciliyormus ve bebege biz vucut dilimizle yol gosteriyomusuz.

35+5 deyim, 30 gün kaldı, 2 eylülde doluyor 40. haftası, ama sanki bana o kadar beklemeyecekmiş gibi geliyor

selam kizlar
hepimiz ayni duygulari yasiyoruz heycanla birazda korkuyla o anin gelmesini bekliyoruz.ben yarin 36 haftama giricem. dr.um 9 eylul dedi ama ben hep daha erken gelecekmis gibi hissediyorum. basindan beri disim haris hic sorunum olmadi. toplam 2 kere kustum asezrmem hic olmadi. ve 4 aylikken tasincagim icin koli yapmay a basladim. 8 aylikken tasindim ve 1 ayda yelesmem surdu. normal insan gibi temizlik yaptim .cok hereketliyim. bazen bir sanci geliyor hemen karnimi oksuyorum rahat dur annenin cok isi var diyorum sanki beni anliyormus gibi geciyor.gunde 1 saat ancak dinlenebiliyorum. halen daha yerlestirmelerle ugrasiyorum . o kadar cok agir koli kaldirdimki esim gormeden :KK66:) cok sik egilip kalkiyorum. normalde bir anne adayinin 2 saat yuruyus yapmasi dogumu kolaylastiiyormus diye duymustum. ben hergun ayaktayim ve kosturuyorum evim 3 katli in cik yapiyorum bol bol .
eger zor bir dogum yaparsam soylenenlere hic inanmicam.bu kadar kosturmaya harekete dogumum kolay olmasi gerekiyor.35 haftalikken acilma varmi diye sordum suanda birsey yok. agustosun 21 inde kontrolum var heycanla bekliyorum.
hamile oldugumu esimle tanisma yildonumumuzde ogrendik . bize varligini hediye etti . 15 agustosda evlilik yimdonumumuz birde kendisini verirse :KK66:)
dogum icin egitim dersleri aliyorum. nefes alip vermek ve dogumun nasil olacagi hakkinda bilgiler veriyor . derin bir nefesi 30saniyede vermeye calisin .elinize yanan bir mum alin ve ona cok yavas ufleyin.alevi sondurmeden vereceginiz azcik nefesle alevi oynatin .var onu nasil tarif edebilirim ki cok zor .internette mutlaka vardir cunki bu ekzeresizlerle 3-4 cm cok kkolay aciliyormus ve bebege biz vucut dilimizle yol gosteriyomusuz.

canım Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin bende 35.haftamdayım ve dr.m 9 eylül dedi tahmini doğuma ama banada erken olucakmış gibi geliyo 30 ağustos evlilik yıldönümümüz sanki ona denk gelicekmiş gibi hayırlısı bakalım:) o yüzden dikkatimi çekti yazın :) bende bebişimde maşallah fazla kıpır kıpırız bu aralar sancılarım var bebişim sanki sığamıyo artık Allah ım hepimizi bir çırpıda kurtarsın tatlı kuzucuklarımıza sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

Son düzenleme:
arkadaslar bende bekliyorum 39.haftadayim bebek dogum pozisyonunu almis bekliyoruz bir aksilik olmazsa allahin izniyle normal dogum olacak insallah

bende varım arkadaşlar 36+3 teyim çok sabırsızlanıyorum normal istiyorum inş. Allah hepimize gönlümüze göre versin herşeyi ve bir avazda kurtuluruz inşallah....

ben de sizdenim kızlar.biz daha 34+4 teyiz.beklmek cok zor gelıo bana hemen 37.haftası bitince dogsun istiyorum tabi saglıklı bir şekilde.inşallah güsel güsel dogurup kucagımızda bebişlerimizle geliris evimize..

17 eylül sabah 8:30 da hastanede olucam
inşallah o zamana kadar bekler minişim bayram şekerim olucak allah izin verirse
bugün tam 34 gün kaldı ufak tefek eksıklerımız var onları halledıyorum evım temızlenıcek daha çok iş var :))

ESİN maşallah......hayırlı olsun bebeğin...sana da büyük geçmiş olsun...ben 29+4deyim...yerinde olmak için neler vermezdim....sezeryan olmaktan cok korkuyorum....

sağol canım,inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.bende doğum yapanlara hep gıpta ederdim,şimdi de bebiş büyüsün bana gülücükler atsın diye beliyorum....
yani bunun sonu yok galiba,en iyisi içinde bulunduğun anın tadını doya doya çıkarmak...şimdi o koca göbekli halimi de özlemiyo değilim.
doğum için de korkma Allah hayırlısını versin herkese inş..
opuyorumnanaktan

X