Hatunlar hayırlı akşamlar canımı sıkan hatta acıtan bir derdim var ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yardımınızı istiyorum bu durumu yaşayan vardır belki..
Ağustos 2015 te oldukça zor bir doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür doğum sırasında epizyotomi yaptılar karnıma bastırdılar kaburgalarımın kırıldığını bile düşündüm yani neyse doğumdan sonra epizyotomi dikişlerim atılırken uyusturmadan canlı canlı diktiler beni yaklaşık olarak 15 den fazla dikisim vardı ağlaya ağlaya çıktım doğumdan 40 gün boyunca sadece bir suyun içine koyulan ilaç verdiler ki mikrop kaptım hastanelik oldum dikişlerim şişti vs vs anlatınca bile içim ürperiyor bunu nasıl bir derdim olduğunu anlamanız için yazdım uzun oldu kusura bakmayın hatunlar.
Benim derdim son 2 aydır regl olduğumda ve eşimle ilişkim de dikislerimin olduğu yerler inanılmaz çok acıyor esim dikkat eder sert davranmaz temizliğime dikkat eden bi insanım ama artık dayanılmaz derecede ağrı hissediyorum ilk 40 günkü gibi mikrop mu kaptı diye düşünüyorum ama üstünden bu kadar zaman geçmişken anlayamıyorum doğum yüzünden jinekolog bile gitmeye korkuyorum o masaya çıkmaya ne yapmam lazım yardım edin bana içimde de dikislerim var dıştan bakınca açılma gözükmüyor..