• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal beklerken spinal doğumla gelen Batın bebek

fou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
63
3
36
Bursa
Aylarca bu forumda doğum hikayelerini okudum ve şimdi ben anlatıyorum dünyalar yakışıklısı Batın ' ımı :)
Eşimle dışarıya gezmeye çıktık.Yürürken azcık sancım geldi 31. hafta bel ağrısı nedeni ile acile gitmiştim 1cm lik açıklığım vardı.
O yüzden dedim ne olur ne olmaz diye acile gittik yine 38 hafta 5 günlüktü.
Eşimle muhabbet ede ede otobüsle gittik :D
Acilde muayne de bebeğin makat gelişi olduğunu söylediler sonra nst ye bağlandım eşim acilin kapısında bekliyordu.
Tabi geç olmaya başlayınca kapıda dokuz doğurmuş.En sonda ters olduğunu anlamak için ultrasona aldılar.
Kesinleştirdiler doktorumda o gece nöbetçiymiş.Aradılar ve acil doğuma alınmamı söylemiş.
acilin kapısına çıkıp eşime doğuma gidiyorum ben dedim sezeryan olcakmışım dedim.
Nasıl falan demeye kalmadı aldılar götürdüler beni.
Ameliyathaneye tek çıkıyordum eşim merdivenlere kadar çıktı kadın yukarı çıkmanız yasak dedi.
Beni öpüp uğurladı tek olduğumdan telaşlandım hatta korktum kimsenin haberi yoktu ben çıkarken eşimde ailelere haber vermiş :)
Yukarı çıktım kağıt falan doldurdular.Soyundum sonta takıldı.Ameliyathaneye gittim masaya yatırdılar lağma yapılcaktı tuvalete çıktım diye yapılmadı
Ardından sordular en son ne zaman yemek yediğimi yeni yemiştim tokum diye spinal yapılcak dendi narkoz doktoru evinden çağırtıldı..
geldiğinde saat gece 12 yi 10 geçiyodu omurilikten iğne falan vuruldu yatırdı narkoz doktoru beni.
hemşire her anı anlatıyodu bana ve ben ağlıyodum doğum başladığından karnım neşterle kesildiğinden beri elimde olmadan ağladım sürekli.
Ve tatlı yakışıklı Batın'ımın doğduğunu söyledi hemşire ve 1 dk içinde sesini duydum onu gördüm saat 12yi 20geçe 10.06.12 ve uyumuşum uyandığımda sedye ile dinlenme odasına alınıyordum.
Eşim ve herkes bebeği görmüş ama eşimi yanıma bırakmadılar ağladım dinlenme odasında da eşime msj çekiyodum vermiyolar bebeğimi bana kallıp gitcem alcam onu diye :)
Eşimde kızıyo bana yat kalkma sakın düşcen bişey olcak diye.
Ertesi gün öğlen 12 de bebeğimi verdiler ağladım yine onu görünce aldım kucağıma sarıldım uyumuşuz azcık eşim 1 de ziyarete geldi başucuma oturup beni sevdi bebeğini değil
Kulağıma eyilip bu bizim mi şimdi dedi bizi bu kadar bekleten bu ufacık şeymiydi dedi :) şuanda 14 günlük ve gece uyanıp onla olmak bi gülüşüne can feda etmek bu olsa gerek :)
Rabbim bekleyenleri bu yolda oyalandırmasın.ayrıca çok rahat bi ameliyattı rahattı ağrım çok yoktu merak edenlere.
Hoş geldin Salih Batın seni çok seviyoruzzzzz ....

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip eder ihşallah vatana millete hayrılı bir evlat olsun ihşallah :)

Back