Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nooooolur cevap

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
ya ben 16 yaşındayım benim bir arkadaşım var yaşı 14 ben önce sorularıı sorayım
yha hastalık dönemindede kücü ve rezene çayını içmemiz gerekirmi yoksa o dönemde içmememizmi gerekir

bide benim 14 yaşındaki arkadaşım ergenlik dönemindede acaba oda kullansa gelişimiyle ilgili bir sorun olurmu korkuyo aslında ben şçyle düşündüm gelişim döneminde olduğu için daha çok katkı sağlar ama lüten araştırın yada bildiklerinizi söyleyin:gitme::çok üzgünüm:

canım
iyi
olur
bu çayları içmek
bağırsakları çalıştırı
zayıflatır
sen neye faydası olduğunu tam yazmamaışınn

14yaşındaki arkadaşın daha küçük onun gelişim çağında olmasından dolayı bişey yapmasın ostrojen içeriyo çaylar bence içmesin sende çok sık içme birazdaha bekle canım ailede küçük mü normal mi :uhm:

çok sağolun arkadaşlar sadece ikimizde kücü kullanalım peki hastalık dönemindede kullanmaya devam edelimmi

Ailede yoksa inşallah büyür canım
Sabah akşam hiç ara wermeden kullanıcaksın canımopuyorumnanaktan

nur çok sağol çok ilgileniyosun umarım (bu konuda) şans seninde yüzüne güler benimde

kzım 2 nızde yapın buyuyunce afedersınızz bı boka yaramıyo ıkınızde yapın 18 yasına geldıgnızde arkadaslarınıza rezıl olmayın ben gıbı ben 18 ımde basladım salak kafam keske onceden baslasaydım ama yabcak bısey yok adet gununde cay ıcın bıde masaj yapın banyoda soguk su tutun buz masajı yapın ben gıbı olmayın :KK70: yapın kızlar zararı ne olcak yhaa

küçü n tadı bıraz kötü kızlar :S ben bazen çay seklınde ıcıyorum bıseye karıstırıp yıyın

X