• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noluurrr yardımmm :(

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
103
arkadaslar bana akıl verın yuvamın bozulmasından korkuyorum bız evleneli 2 yıl loldu aynı durumdayız hatta dahada beter.ne yapcamı bılmıyorum esımle anlasıyoruz tmm yapmıcam dıyo yıne yapıyo. bız evlenırken 25 mılyar kredı cekmıs esım aılesının elıne vermıs dugun yapıın dıye dugun olurken durumunu bıldıgım ıcın ne esya ne altın ne de kıyafet almasına ızın vermedım ıdare edelım dedım meger dıger tarafta neler oluyomus aılesı paranın 20 mılyarını borclarına vermıs kafayı yıcem evlenelı ıkı yıl oldu hala kredı oduyoruz ısın kotu yanı hıc durdurak bılmıyorlar artık bosanıcam ben dayanamıyorum esımın erkek kardesıne msj attım yeter bızı rahat bırakın dıye eger esıme soylerse buyuk olay cıkacak ıcınde esya olmayan kucuk eskı bı evde oturuyorum guzel bı eve bıle cıkamadık borc yuzunden ne yapmalıyım nolur bana akıl verın sınırden kafam durmus durumda ve yuvaamı yıkmak ıstemıyorum:(

asırı derecede aılesıne para verıyo calıştıgı gıdıyo napmam gerek

Simdiii...esinle cok ciddi bir konusma yapma zamanin gelmis.sakince oturacaksiniz.ailesine son yardimi yaptigini,bu zamana kadar birikmis borclariniz icin canla basla calisacaginizi birlikte tabi,bundan sonra kazadiginiz ve harcadiginiz ne varsa ikinzinde bilecegini,bir daha cok ciddi saglik sorunu olmadigi surece kimseye bes kurus yardim yapilmayacagini guzelce izah edeceksin.aksi takdirde yasam sartlarimiz evliligimiz bir arpa boyu ilerlemeyecek.benimle mutluysan ve devam etmek istiyorsan olay budur.ben aksama kadar senin ocin yuvamiz icin essek gibi calisiyoru baskalari icin degil.
Tamam mi canimcesaretini topla ve konus sakince.

Canim esinle once konus. Anlat rahatsiz oldugunu. Daha once konusmusmuydun bu konuyu? Ben evliliklerde verilen ksrarlar acisindan biraz katiyimdir. Annemle babaminda evlilikleri yolunda gitmiyordu mesela. Gerci birlikteler suan ama bi donem olmustu. O zamanki annem babamla simdiki annemle babamin davranislari ayni. Insanlar degismez. Once bi konus baktin olmuyor ona gore kararini verirsin bosanma yonunde . Bosuna kendine dert etme. Su hayatta en onemli sensin ve senin rahatin

bız evlenırken 25 mılyar kredı cekmıs esım aılesının elıne vermıs dugun yapıın dıye

nasil yani esiniz kendi dügününü kendisi yapamiyor mu ?

ailesine aşırı düşkün bir erkek ve çocuğunu sömürmeyi marifet sanan bir anne baba durumu söz konusu.böyle erkekler genelde ailelerinden büyük bir kötülük görmeden akıllanmazlar canım:50: sen ne dersen de ki eminim çok konuşmuşsundur seni anlamazlar sabrın varsa bekle zamana bırak zıtlaşmadan ailesini kötülemeden yanlışını anlat artık ayrı bir ev olduğunuzu kendi geleceğinizi düşünmeniz gerektiğini söyle ama bol sabır gerek canım yok benim sabrım diyorsan yolunu ayır derim

arkadaslar bana akıl verın yuvamın bozulmasından korkuyorum bız evleneli 2 yıl loldu aynı durumdayız hatta dahada beter.ne yapcamı bılmıyorum esımle anlasıyoruz tmm yapmıcam dıyo yıne yapıyo. bız evlenırken 25 mılyar kredı cekmıs esım aılesının elıne vermıs dugun yapıın dıye dugun olurken durumunu bıldıgım ıcın ne esya ne altın ne de kıyafet almasına ızın vermedım ıdare edelım dedım meger dıger tarafta neler oluyomus aılesı paranın 20 mılyarını borclarına vermıs kafayı yıcem evlenelı ıkı yıl oldu hala kredı oduyoruz ısın kotu yanı hıc durdurak bılmıyorlar artık bosanıcam ben dayanamıyorum esımın erkek kardesıne msj attım yeter bızı rahat bırakın dıye eger esıme soylerse buyuk olay cıkacak ıcınde esya olmayan kucuk eskı bı evde oturuyorum guzel bı eve bıle cıkamadık borc yuzunden ne yapmalıyım nolur bana akıl verın sınırden kafam durmus durumda ve yuvaamı yıkmak ıstemıyorum:(

Merhaba öncelikle eski konularınızı okumadım ama bu adam ve ailesi için 21 konu açmışsınız 21-07-2012 tarihinden bu güne kadar yani bir yıldır bu adamla ilesi ile Anlaşamıyorsunuz ve hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz ? Ayrıca defalarca boşanıyorum diyede konu açmışsınız şimdi tekrar artık boşanacağım diyorsunuz.Ben şaşırdım bence siz 1 yıl daha konu açmaya devam edersiniz çünkü ayrılmaya niyetiniz yok

Merhaba öncelikle eski konularınızı okumadım ama bu adam ve ailesi için 21 konu açmışsınız 21-07-2012 tarihinden bu güne kadar yani bir yıldır bu adamla ilesi ile Anlaşamıyorsunuz ve hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz ? Ayrıca defalarca boşanıyorum diyede konu açmışsınız şimdi tekrar artık boşanacağım diyorsunuz.Ben şaşırdım bence siz 1 yıl daha konu açmaya devam edersiniz çünkü ayrılmaya niyetiniz yok

yok cnm konuyu acan ben degilim o konu acilmisti zaten oraya birseyler yazdim ve baktim ki cok eski yazilmis ben yeni bi konu actim cildirmak uzereyim yaaa

yok cnm konuyu acan ben degilim o konu acilmisti zaten oraya birseyler yazdim ve baktim ki cok eski yazilmis ben yeni bi konu actim cildirmak uzereyim yaaa

Ailesinin ağzına bakıp ona göre hareket yapan erkekten hayır bekleme canım asla düzelmezler ailesinin sözüyle hareket eden erkek mutluluk vermez ızdırap verir.En mantıklısı boşanmak asla değişmezler :ssz:

Back