• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolursunuz yardım edin bebek kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz

nur_ak

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
29
4
16
İstanbul
merhaba

Ben bugün itibariyle 7+3 günlük gebeyim. Dün kalp atışlarını dinlemek için kontrole gittik ama doktor çok derinden geldiğini gaz ve yag dokularından dinlenemeyebileceğini söyledi ve dinleyemedik. doktor kesenin 6+4 günlük olduğunu söyledi.Eğer istersem vajinal ultrasonla bakabileceğini ama beklemek istersem bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi o zamanda duyamazsa mecbur vajinal ultrasonla bakacağını söyledi. esimde bende beklemek istedik ama için içimi yiyo kötü bişey mi var diye. Siz kaçıncı haftalarda duydunuz 4 haftada duyduğunu söyleyen bile var.

merhaba

Ben bugün itibariyle 7+3 günlük gebeyim. Dün kalp atışlarını dinlemek için kontrole gittik ama doktor çok derinden geldiğini gaz ve yag dokularından dinlenemeyebileceğini söyledi ve dinleyemedik. doktor kesenin 6+4 günlük olduğunu söyledi.Eğer istersem vajinal ultrasonla bakabileceğini ama beklemek istersem bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi o zamanda duyamazsa mecbur vajinal ultrasonla bakacağını söyledi. esimde bende beklemek istedik ama için içimi yiyo kötü bişey mi var diye. Siz kaçıncı haftalarda duydunuz 4 haftada duyduğunu söyleyen bile var.

bence hemen telaşa kapılma bu durum hamileden hamileye değişiklik gösteriyor. ben 6. haftanın başında duymuştum. fakat arkadaşım 9.haftaya kadar duyamadı. stres yapman bebeğin için oldukça tehlikeli. olabildiğince sakin olmaya çalış ve muayene süreni bekle. seni çok iyi anlıyorum ama tek tavsiyem stres yapmaman. sağlıklı keyifli gebelikler dilerim :))

ben 6 hafata 4 günlükken duydum.
merhaba

merhaba

ilk kontrolümü 2 doktora yaptırmıştım.5.5 ya da 6 haftalık gorunduğunu sölemişlerdi ikiside. ilk doktor kalbi ultrasonda göremedi kalktı lak die vajinal ultrason yaptı şöle 3-5 saniye bakıp kalp atışı yok dedi bi kaç gun sonra gel yine olmazsa alırız dedi namussuz.ikinci doktora gittim kalbi 7 hafta olmadan dinlemem dedi.10 gun sonra tekrar randevu verdi ve kalbi dinletti daha dün oluşmuş kalbi dedi.ondan sonra her gittiğimde de kalp atışı netleşti ve hızlandı.tek doktorun ağzına bakıp strese girme başka doktorlara da danış.

stres yapmana gerek yok tatlım duruma göre değişir o bende 6 haftalıkta duyuldu sende bir dahaki gidişinde duyulur merak etme sıkma canını

Bende 6.haftadayım vajınal ultrasonla baktı doktor ses yoktu. Fakat görüntü hareketliydi o kalp atışı dedi. Haftaya yine gideceğiz umarım duyarım. Endişeliyim. 2düşügüm oldu. Umarım Rabbim bunu bize bağışlar. :-(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bende 6 1 haftalik hamileyim bugun doktora gittim kese var ama kalp ve atisi yok dedi sizce ne zaman tam olusur yardimci olun lutfen😞

Canım benim rahat ol, Allaha güven, ona havale et, bende 5 haftalık gebeyim bugün gittik doktora kalp atışını duyalım diye,ama doktor cuma günü dedi, ne yapalım beklicez sabredicez...

Çok takmayın arkadaşlar hepsi bir olmuyor döllenme tarihi ile ilgili sanırım..ben 8. Haftada duymuştum:)6. Hafta da duyamamıştı doktor..kızım şimdi 5aylık oldu içinizi ferah tutun..

Son düzenleme:
Ben sekizinci hftamda duymustum.hatta doktor dedi eger duyulursa bakicam duyulmazsa dokuzuncu hafta da bakicam dedi canini sikma sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ilk gittiğimde 7+2 haftalık hamileydim. Karından ultrason ile duyamadık vajinal ultrasondan bakalım mı dedi? Aklımda kalacağına stres olacağıma "bakın" dedim. İyi ki demişim.Duyunca kalp sesini derin bir ohhh çektim.. Yoksa çatlardım. Bence vajinal ultrasonu kabul etmeliydiniz. Bu stresi bebeğe de yaşatmazdınız böylece.

bn 8 de duydum endişe etmein kötü düşünceler kötüyü çker

merhaba

YUH diyorum 4 mü? üzülme arkadaşım 8. haftayı bekle sabırla ben 8. haftada duyuldu...4 haftalık çok erken belki karıştıyordur canını sıkma...

7 haftalik hamileyim vajinal ultrasonografi ile 6+4 te kalp atisini duyduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6.haftada vajinal ultrasonla kalp atışını gördük ama kimisinin 8.haftayı bulabiliyormuş bebeğe stresin çok büyük zararı var tevekkül edip beklemek lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

YUH diyorum 4 mü? üzülme arkadaşım 8. haftayı bekle sabırla ben 8. haftada duyuldu...4 haftalık çok erken belki karıştıyordur canını sıkma...

Valla bide benim stresli olduğumu bile bile bunu söylüyolar ya sinir oluyorum. Ama binlerce şükürler olsun ki tam dediğin gibi 8 hafta da duydum bebişimin kalp atışlarını . İnşallah bekleyen herkeste bu mutlulugu tatsın.:49:

Hiç üzme kendini, herkeste farkılık gösteriyor bu durum, bende 7,5haftalık duydum.

Back