Nolursunuz kızlar sizce inanmalı mıyım? Kafam çok karıştı ve de korktum biraz napıym

minikdahi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
43
1
Merhaba. Benim bi komşum var teyzesinin kızı fal bakıyomuş bana da bakarmı dedimsorayım dedi kadın evine hiç gelmedi tel de baktı benim yerime çay içi benim niyetime baktı yani neyse şunları söyledi kadın beni de ailemi vs bilmiyo komşumda çok bilmez

daha önce evinizde çok kavga vs varmış şimdi biraz durulmuş ama senin evinde koridordan geçince sağdaki krem rengi oturma grubunda siyah bi kalem lekesi var okutma yapılmış bu yüzden de evinde huzursuzluk çıkıyo, sen sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorsun, başının ağrısı hiç geçmiyo bu okutmadan dolayı. (lekeyi göremedim ama diğer söyledikleri doğru)

kim yapmış peki ne derdi varmış dedim.cevap eşinin akrabası, kumral saçlı saçları kendinden kıvırcık gölerii küçük biri dedi. Kim ben öyle birini bilmiyorum dedim kadın kızar gibi nasıl bilmezsin sana çok yakın hep yüzüne gülüyo hayır bilmiyorum ama baş harfi şu deyince ağzım ayrıldı. Görümcemmi dedim evet dedi neden peki dedim kendi sözü geçsin diye dedi.

Birde dediki seni evinde yatır geziyor sende bazen hissediyorsun ama korktuğun için ondan yardım alamıyorsun halbuki o kötü biri değilki ayrıca senin 6. Hisssin çok kuvvetli bazı şeyleri önceden görebiliyorsun rüyalarında değilmi dedi evet dedim.

Oğlumun yalnız yatmadığını, rahimde yanmam olduğunu, bu aralar içime çok kapandığımı, yalnız kalmayı hiç sevmediğimi vs bildi yani.kafana vursalar sesin çıkmıyo biraz yırtık ol neden böyle yapıyorsun sirkeli su ile sil kanepelerini ve merakda etme evinin içi çok güzel olacak dedi.

şaştım kaldım günahlarını almak istemem ama hocayı aramıştım ben 2 sene önce büyü var demişdi bi kaç kişi bizim sözümüzü dinlesin diye demişlerdi.
Adam bana vuruyodu sonra hüngür hüngür ağlıyodu ben neden yaptım diye. Offfffff

bu konuda bilgisi olan varsa ben özelden mesaj atamıyorum yardım ve yorum bekliyorum

canım benden sana tavsiye böyle her söylenen şeye inanma. kafanı böyle şeylerle meşgul edip kendini korkutma. o komşunada fazla güvenme. böyle şeyleri senin aklına sokması komşu dediğin kişinin iyi biri olmadığını gösterir.benim hayatımda da bir sürü kıvırcık saçlı kişi var. kıvırcık saçlı biri diye sallamış . sende görümcem mi diye atlamışsın. bu kişiler seni kandırıyor.oğlunun yalnız yatmadığını birilerine anlatmışsın. bu tür bilgileri öğrenmişlerdir. seni de inandırmışlar bir şeylere .biraz daha dikkatli ol derim. bu hayatta kimseye güvenme. naçizane benim fikrim.

Son düzenleme:

hayır atlamadım ben kıvırcık dedi bilmem dedim
kumral saçlı dedi yine bilmem dedim
ama sana çok yakın dedi bilmem dedim
sonra n harfi ile başlıyo dedi yine bilmem dedim
nasıl bilmezsin eşininn akrabası sana çok yakın yüzüne gülüyo vs deyince haaaa şu mu dedim

takmak istemiyorum zaten de yani evimi oturma odamın nerde olduğunu kanepemin rengini falan nasıl bildiki
tabiki allahtan başka kimse bilemez ama hani bazı insanlarında yetenekleri olabiliyorya ondan dedim sağol yorum yaptığın için

evinin şeklini oturma odanın rengini komşuların bilir. bu tür bilgileri ondan edinmiştir. görümcen evine gelip gidiyor ve komşularına bahsediyorsan onlar bu tür bilgileri bilirler. o yüzden biraz uyanık ol derim. böyle hurafe şeylere inanıp evinin, eşinin huzunu kaçırma. yine benim naçizane fikrim. insanlar o kadar üç kağıtçı yalancı ki dost dediğin kişiler arkandan kuyunu kazıyorlar. böylelerini çok gördüm. o yüzden yazma gereği duydum.

burası çok güzel bi forum sitesi bu yüzden buraya yazıyorum.bi nevi insanı tedavi ediyor. terapi gibi bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum. çünkü gerçekten yardımcı oluyorsunuz.insan rahatlıyor.

komşum yeni taşındı ve o geleli görümcemi hiç görmedi. tipini de NLtmDIM EŞİME DE HİÇ BENZEMİYO ONDAN ESİNLENDİ DESEM. BİRDE FALA BAKAN BENİM BAŞ AĞRIMIN GEÇMEDİĞİNİ SONRA RÜYAMDA BAZI ŞEYLERİ GÖRDÜĞÜMÜ Bİ RÜYADAN ÇOK ETKİLENDİĞİMİ FALAN DA MI BİLEBİLİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…