- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Yardımcı olmaya çalışma şekli onların nasıl yaptığını görmem ve onlardan bir şeyler öğrenmem,beklentisi bu şekildeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet keşke öyle yapsaydım ama oldu işte.tamam işte sabaha kadar onlarla kalamayacağını bildiklerinden ses etmezlerdi.
erkekler bizden daha düz. hatta yapamadığın beceremediğin noktadada ses etmezlerdi. bizim gibi laf sokmazlardı.
cevap verdiğim zamanlar da oldu.Ama E cevap verdiğim zaman "biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz,sen anca bizi düşman belle,laf yetiştirmeye çalış vs." diyordu
onlarla aynı ortamda olabilirim bir dahaki dönem.Kaç sene önce olmuş olayı düşünmemin nedeni,onunla konuşmama nedenimin bu olaylardan ibaret olması.Bundan sonra olur da aynı ortamda olursam onunla konuşmalı mıyım?Gidip kendim mi konuşmalıyım?Ya da o bir şey sorarsa cevap vermeli miyim?Yoksa hiç tepki vermemeli miyim?yani bir şekilde bastırmışlar seni.
dediğim gibi destek almaya çalış. kaç sene önce olmuş olay hala bunu düşünmen gereksiz.
Yeni tanıdığın birine nasıl davranırsan ona da öyle davran. Ne eksik ne fazla. Varlığıyla yokluğu bir..Bunu hepinize soruyorum"onlarla aynı ortamda olabilirim bir dahaki dönem.Kaç sene önce olmuş olayı düşünmemin nedeni,onunla konuşmama nedenimin bu olaylardan ibaret olması.Bundan sonra olur da aynı ortamda olursam onunla konuşmalı mıyım?Gidip kendim mi konuşmalıyım?Ya da o bir şey sorarsa cevap vermeli miyim?Yoksa hiç tepki vermemeli miyim?"
çok teşekkür ederim cevabınız için,dediklerinizi dikkate alacağımProje gruplarında her zaman böyle kendini yüce gösterip diğerlerini ezmeye çalışan bir kız olur.
Erkek grupları relaxtır kimse kimseyi suçlamaz, olursa iyi olur olmazsa da napalım net en iyi projeyi onlar çıkarırlar
Sakın konuşmak gibi bir hata yapmayın, yaptıklarından dolayı vicdanları sızlıyorsa bile iki gülüp vicdanlarını rahatlatacaklar. Siz o grupta sevdiğiniz insanlarla yine görüşün buluşun. İçlerinde E varsa onlar yüzünden görüşmüşsünüz gibi olsun. E sayesinde onlarla görüşmeyin.
Yarın bir gün yine sizi satacağı gün, benim sayemde arkadaş grubun oldu der bir darbe daha vurur.
Güvenmeyin bu tiplere.