Nolurrr yardımmmmmm

Ayyy allah yardımcın olsun yazıklar olsun o kocanada onlarda asıl tammm bir ök..muz bosver ailene inan ve ailenin yanında dur

Yazdıklarınızda kendimi gördüm gibi. Ama az da olsa eşiniz destek olmuş. Benim eşimin sessizliğini asla unutamam. Zaten ailemin istememe sebebi ailesinin tavırlarından çok eşimin arkamda durmayışı oldu. Çok acayip durumlar.

Ne diyorlar ne yapıyorlar mesela. Yaptıklarını aciklayabildilermi ?
Özür diledilermi
Eşim diliyor hatta ağlıyor vs. Ailesi aramış babamı yapıcı olalım yanlış anladınız vs. Çok kayda değer Bi durum yok yani tavırlarında ailesinin

Lütfen iyi olun Benim annemde kayınvalide bende Bi görümceyim. Bizim gelinimiz yada biz de dört dörtlük değiliz ama abimizin yüzü gülsün diye gelinimizin gözünün içine bakıyoruz Mutlu olsun da abimi de Mutlu etsin diye. Benim de kaderimde bu yazılıymış. Hayırlısı diyorum

Daha evliliginin ilk gununden kötü seyler yasamisşin biraz fazla uzamiş buyumuş ama dugun sonra boyle tartişmalar oluyor cunku dugunden once gerilen ortamlar düğün sonra cikiyor sadece eşinin sana okadar laf söyletmemesi lazımdı o an senin yanında eşinden başka kimsen yok çünkü sana laf soyletmemesi lazimdi beklemekten baska sansin yok hakkinda hayirlisi neyse o olsun mevlam neyler neylerse güzel eyler herseyde bir hayır vardir mutlaka

Hakkaten ya ne ola ki bu düğün stresi dedikleri. Eşya falan alıyorsun ev tutuyorsun bunun stresi mi?

Ha emin değilsindir onu stres yaparsın anlarım, zaten bu durumda yanlış bir evlilik yapıyorsundur büyük ihtimalle.

Bu evlilikte önümü göremiyorum. Daha 1 haftalık evliyim elalem ne der düşüncesinden sıyrılmaya başladım gibi ailem sayesinde. Bişey farkettim Bu düşünceden de uzaklaştıkça eşimden uzaklaşmaya başladığımı farkettim. Herkes için hayırlısı olsun inşallah

Insan telasli olabilir, stresli de olabilir, yorula da bilir.. Hepsi normal insani durumlar..
Ama ufacik seyden sorunlar ureten, insanlarin mutlulugunu burnundan getiren edepsiz kv gorumce veya eşlerin yaptiklarina asla ve asla 'dugun once stres olduk,ondan oldu' diyip goz yummasin kimse.. Arkasi kesilmiyor cunku asla.. 'Degisir,duzelir' mantiksizligini bi birakmaliyiz toplumca.. Nesi degisecek, düzelecek? Daha da beter oluyor hep; ornekler dolu..

23 sayfayı okuyamadım da

gece yarısı sizi yataktan kaldıranlara siz cevap vermediniz mi

adam saydık evinizde kaldık diye

eşine de dönüp X gidelim deseydin ya abi vs çağırıncaya kadar

aileleri karıştırmamak iyidir

zira artık aileniz için eşiniz hep geride kalır

barışsanız bile zor olur

Valla hakareti tabiki insan kabul etmemeli ancak birbirini seven kari koca bile ilk zamanlar problem yasayabiluyorlar bırak ki kV ile anlasmayi
bence duzelirden kasıt birbirini tanidikca problemlerin olur yolunu bulmaktır. Ben de öyle oldu 3 yıllık evliyim kV. ile ilk başlarda çok sorun yaşadım dedim uzak zaten yılda 15 gün gördüğüm insan için duzenimi bozmaya değmez söylesin söylesin sussun ama orda hata etmisim yine de hiç bişeye sessiz kslmayacakmussin neyse 2 sene problem yasasak da kV. Şimdi beni seviyor bir sorun yok tanidikca kafasında kurduğu Benin bir gerçekliği olmadığını kendi de anladi tabi bunda eşimin ilk acemiliğini attıktan sonra ne onu bana ne beni ona ezdirmeyisinin payı büyük
inş. En doğru kararı verirsiniz sakin kafayla kimsenin etkisi altında kalmadan iyice düşünün Eşinizin pismanligi gerçek mi onu irdeleyin Insanlara da güvenmek çok zor ama
Eşinin ailesi gerçekten pişman mu acaba yoksa oh mu diyorlar bi de bunu merak ettim

Dedim ama hayır sabah uçağımız var vs çıkarmadı beni ordan

bu aşamada barışacaksanız bile doğumuma vs gelmesin diye şimdiden şart koyun

zira biriktirir biriktirir daha fazla patlarlar

Eşimin pişmanlığı gerçek mi bilemiyorum ama onların oh dediğini düşünüyorum.

Evlenince, çekirdek ailen, sen ve eşinden oluşuyor, o an eşine beni burdan götür diyecektin. Çünkü senin ailen artık o.

Abini araman, herkesin duyması, ilişkinin geleceği açısından kötü olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

kabahat eşinde. eşin olacak kişi adam olsaydı o an alır seni çıkardı o evden

Sakın bacım sakın geri dönme evli biri olarak söylüyorum. Herşey kocada bitiyor en el üstünde tutulması gereken yerde şeref...z seni onlara pas pas etmiş. Bundan sana koca olmaz. Sonra üzülen yine sen olursun. Boş ver seviyorum dersin en fazla bir ay sonra esamesi kalmaz. Erkek adam haksızlık karşısında dik durandır. İş işten geçmiş şimdi Yuvam bozulmasın ayaklariyla ağlama modunda sakın duruşunu bozma ucuz kurtulmussun. Ayrıca Ailene maşallah yoksa o gece bir de bir ton d ayaklarını yemistin senin sunepe ex kocanda tribüne geçer çekirdek citlatarak hirpalanmani izlerdi. Bak burada 40 yaşına gelmiş tecrübe konuşuyor

Ben bu erkekleri anlayamıyorum cidden sen ailenin nasıl bir yapıda olduğunu biliyorsundur niye karını muhatap ediyorsun al balayı dönüşü git kendi evine. Neyin ispatı bu. Bir tane de benim başımda var kocam beni ezdirmese bile kv yapacağını yapıyor sana renklerini çok önceden gostermisler. Valla senin yerinde ve şuanki durumunda olsaydım hiç dusunmezdim. Aman elini sallasan ellisi demiş atalarımız elde bulunan şey çok takmamak lâzım yol ver gitsin sunepe

aaa . ne terbiyesizler . gece yarısı nasıl da uyumamış hepsi. gelmiş dayanmışlar kapıya. terbiyesiz , Allah tan korkmaz , kuldan utanmazlar. eşiniz de ses etmemiş . yuh .
ailenize bravo almışlar sizi.

eşiniz kaç yaşında. yani olgun bi insanın yapacağı bi tutukluk değil. o gece 4 de kaldırılmışsınızyataktan . şimdi arayıp özür diliyorlar. oğullarının zoruyla diliyorlardır.
abiniz çıkmış gelmiş de eşiniz abin gelmesin diyememiş mi. ben sahip olamadım der gibi .
çok tuhaf. eşinizin bi hastalığı falan mı var. nöbet mi geçirdi o gece de bi şey yapamadı
gece 4 de yatak odasına girince ailesi hopp noluyo da diyemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…