Nolurrr yardımmmmmm

Aynen bu durumda şuan eşim. Dün eve geldi beklemediği sertlikte karşılaştı.vbu sabah evimin önündeydi öğlen iş yerime geldi.
ne
allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.

Aynen bu durumda şuan eşim. Dün eve geldi beklemediği sertlikte karşılaştı.vbu sabah evimin önündeydi öğlen iş yerime geldi.

ne

Yarım Bi hayat olarak düşünmeyin bence. İnsan Mutlu olduğu yerde olmalı Mutlu olduğu insanlarla olmalı bunu geçte olsa anladım. Ailesi size birşey katmıyorsa yoklukları da çok da birşey götürmez sizden

Evet, ben de böyle düşündüğüm için bağlantımı kestim. Sizin talihsizliğiniz şu ki ilk günden saygı sınırlarını geçmişler, vahim hatalar yapmışlar. Bunun geri dönüşü yok. Ben bana hatta bizim kendi ailemize yapılan şeyleri görünce eşime dedim ki ben artık saygıyı koruyamam, o yüzden görüşmemeyi tercih ediyorum dedim. İlişkiyi kestik ama çirkefleşme olmadı hiç. Sizde ise önce saygı gitmiş, ilk günden çirkefleşilmiş, yazık ki burdan iyiye dönüş mümkün olmaz genelde

ne

ondan koca olmaz canım.
hadi gece 4 te uyku sersemliği şaşkınlık vs vardı müdahale edemedi. havaalanında abini beklerken kendini affettirmeliydi, hatta o da seninle gelmeli ve evinize gitmeliydiniz.

Şanslısın ki evliliğinin en başında eşinin gerçek yüzünü görmüşsün
Çok takdir ediyorum sizi.
Hemen abinizi arayıp,sahipsiz olmadığınızı gösterdiğiniz için ....

Herseyi okudum...senin için once cok uzuldm ama sonlara dogru cok sevndm...birlesme olsaydi da bosan yazcktm ki olmadi yazmissin... O sogan cucugu de kendne baska oyuncak blsn ezik sulalesiyle yasasn yada!! Ayyy snr oldm

Yavrupancar : Evlenmeden önce hani bir takım testler yapılıyor ya, o testlerin arasın özellikle ''Psikiyatri kontrolü de olmalı'' Zira evlendikten sonra hayvan olduklarını öğrenip ağır travmalar yaşıyoruz.
Bkz : Konu sahibesinin eşi.

eşinin gelip seni alması ve ailesine de gece yarısı seni sorguya çekmelerinin hesabını sormazsa ondan hayır gelmez maalesef çok üzüldüm

O testlerden geçmeyi yasal zorunluluk olarak koysalar inan kimse evlenemez bu memlekette.
Ama nasıl olur bilmem ki hani okul hayatı boyunca kişiye özel davranış dosyaları hazırlansa, aile özellikleriyle birlikte bir veri tabanında saklansa, evlilik yapacak çiftlerin uyum durumu falan sorgulatılsa olabilir mi acaba :)
tabi 70milyon nüfuslu memlekette biraz ütopik de kuzey avrupa ülkelerinde uygulanabilir bence :))
akşam akşam iyi saçmaladım pisipisi :)

Bu arada konu sahibesi Allahın sevgili kuluymuşsun.

Napalım bizde kendimizce ütopyada yaşamak zorunda kalıyoruz zira erkekler ya tecavüzcü ya da katil çıkıyor ; biraz şanslıysak hayvan olduklarını öğreniyoruz. Burada binlerce kez benzer konular açılıyor ve hep aynı sorunlar...Kökenine inmedikçe bu sorunlar bir yüzyıl daha devam eder diye düşünüyorum. Asıl sorun yine kadınlardan kaynaklanıyor, bir çocuğu büyütürken; o çocuğun kafasına kadınlar, insanlar, hayvanlar ve hatta bitkiler değerli varlıklardır asla zarar vermemeliyiz diye kodlarsak, toplum bu denli bozuk olmazdı. Ne diyelim umarım torunlarımız erkeklerden çekmez

Konu sahibesi hiç üzülme Allah'a şükret ucuz kurtuldun. Senin kocadan bir cacık olmaz.

Suan esimle konuyu hayretler icinde okuduk cnm hem esim hem ben uzulduk esim bile nasil erkekmis o dedi
Bende senin yerinde olsam ayni seyi yapardim hic kafanda pismanligin olmasin acaba die bu esten sana cocuklarina baba olmaz
Birlikte olmadiginizi okuyumca da bi ohh dedim yerine sevindim verilmis sadakan varmis bence kararinin arkasinda dur
Hakkini da sakin verme ne taktiysa sonuna kadar al evinin esyalarida dahil ne umitle hayalle dosuyosun evini yanlarina birakma

Aslında saçma değil :) ama evlilik onayı as çifte çıkar bu bir gerçek :)

E
eşinizin kıymetini bilin. Mutluluklar dilerim

Oyy oyy bu evlilik aslında güzel şey ama şu karışanlar olmasa eşiyle evleniyorsun sözde ama aileside giriyor işin içine al sana sonucc oglan anası olucam inş ama umarım ıı bir kaynana olurum ki beddua almam gelinden

kayınvalidenler acaba mutlu mu yoksa bu kadar cıddı sonuç dogdugu ıcın saskın mı ben de onu merak ettım.ben de evlılıgımın 2. ayında kayınvalidemle buna benzer bısey yasamıstım gerçekten gıtmeyı dusundum ama ani karar vermek ıstemedım eşim cok olmasa da bıraz destek oldu kalbım cok kırılmıstı.bı de buna benzer bı seyı yıne logusalığımda yaşadım.kayınvalidem bırsuru hakaret ettı bana o duygusallıkla yıne bısey dıyemedım sonradan dank ettı eşime dedım kı bırdaha boyle bısey yasanmayacak yoksa benı yok bıl. kayınvalıdemle bırkac tartısmamız oldu ve ben ıcımde kalmasın dıye herseyı dedım rahatladım o da benım susmayacagımı anlayınca gerı cektı kendını.sonra bıraz haddını bıldı.kac sene sonra esım annesının pek dengesının olmadıgını bazen sacmalıklarının oldugunu cok kaale almamam gerektıgını soyledı.ama benım gıden yıllarıma oldu gercekten kv .mın dengesı pek yok artık ben de onu oyle kabul ettım.benım ıcın acele karar vermemek dogru bır karar oldu ama senın ıcın bılemeyecegım.allah yerdımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…