neEk olarak, beraber de olmamissiniz, her seyde bi hayır vardir..esin simdi aglar yalvarir sozler verir,sevgin var inanmak istersin.. Gittiginde daha beter olur, daha zararli donersin Allah korusun.. Ve en basindan gercek yuzlerini gordum, neden bile bile lades dedim dersin..
Kompleksli ve cahil aileyle asla bi mutluluk inşa edilmez.. Hele o susup karisini/namusunu ezdiren adamla hic olmaz ne yazikki.. Yasadim,biliyorum..
allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.Tahmin edebiliyorum, Allah yardımcınız olsun. Ben de çok önümü göremediğim bir evlilik yaptım. Aile sorunu farklı biçimde olsa da bizde de vardı. Benim bir de çocuğum var. Çok ruhsal kopmalar yaşadık eşimle. İkimizin de söylediği şey, çocuk olmasaydı şimdiye kadar bin kere bitirirdik oluyor. Ama duyarlı ebeveynler olarak kurtarabileceğimiz birşey varsa sonuna kadar çabalamalıyız mantığıyla hareket ediyoruz. Fena gitmiyoruz bakalım, umarım tamamen normale döneriz. Yalnız benim sizden farkım şu ki, ailesi bana saygısızlık yaptı bir kaç kere, cevap vermedim hiç ama son bir olayda bağlantımı tamamen kestim görüşmüyorum. Eşim de ağzını açıp neden görüşmüyorsun diyemez, ona o hakkı vermem. Benimkisi ideal çözüm diyemem, ben de isterdim büyük güzel bir aile olabilmeyi ama nasip değilmiş. Böyle yarım yarım bir hayat yaşıyorum. Sizin de bahsettiğiniz insanlarla güzel bir iletişiminiz olmaz muhtemelen bu saatten sonra, sonunuz benimki gibi olmasın. Değecek biriyle çok güzel bir yuva kurun, sevin sevilin el üstünde tutulun inşallah
Yarım Bi hayat olarak düşünmeyin bence. İnsan Mutlu olduğu yerde olmalı Mutlu olduğu insanlarla olmalı bunu geçte olsa anladım. Ailesi size birşey katmıyorsa yoklukları da çok da birşey götürmez sizdenAynen bu durumda şuan eşim. Dün eve geldi beklemediği sertlikte karşılaştı.vbu sabah evimin önündeydi öğlen iş yerime geldi.
ne
allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Evet, ben de böyle düşündüğüm için bağlantımı kestim. Sizin talihsizliğiniz şu ki ilk günden saygı sınırlarını geçmişler, vahim hatalar yapmışlar. Bunun geri dönüşü yok. Ben bana hatta bizim kendi ailemize yapılan şeyleri görünce eşime dedim ki ben artık saygıyı koruyamam, o yüzden görüşmemeyi tercih ediyorum dedim. İlişkiyi kestik ama çirkefleşme olmadı hiç. Sizde ise önce saygı gitmiş, ilk günden çirkefleşilmiş, yazık ki burdan iyiye dönüş mümkün olmaz geneldeYarım Bi hayat olarak düşünmeyin bence. İnsan Mutlu olduğu yerde olmalı Mutlu olduğu insanlarla olmalı bunu geçte olsa anladım. Ailesi size birşey katmıyorsa yoklukları da çok da birşey götürmez sizden
ondan koca olmaz canım.Aynen bu durumda şuan eşim. Dün eve geldi beklemediği sertlikte karşılaştı.vbu sabah evimin önündeydi öğlen iş yerime geldi.
ne
allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Çok acı bir başlangıç olmuş, üzüldüm senin adına...
Keşke evlenmeden önce çiftleri ve aileleri bir takım sınavlardan geçirseler... Eşin baştan tavrını koymadıysa peşinden gelip düzeltmeye çalışmadıysa o eşten bi cacık olmaz.
O testlerden geçmeyi yasal zorunluluk olarak koysalar inan kimse evlenemez bu memlekette.Yavrupancar : Evlenmeden önce hani bir takım testler yapılıyor ya, o testlerin arasın özellikle ''Psikiyatri kontrolü de olmalı'' Zira evlendikten sonra hayvan olduklarını öğrenip ağır travmalar yaşıyoruz.
Bkz : Konu sahibesinin eşi.
O testlerden geçmeyi yasal zorunluluk olarak koysalar inan kimse evlenemez bu memlekette.
Ama nasıl olur bilmem ki hani okul hayatı boyunca kişiye özel davranış dosyaları hazırlansa, aile özellikleriyle birlikte bir veri tabanında saklansa, evlilik yapacak çiftlerin uyum durumu falan sorgulatılsa olabilir mi acaba :)
tabi 70milyon nüfuslu memlekette biraz ütopik de kuzey avrupa ülkelerinde uygulanabilir bence :))
akşam akşam iyi saçmaladım pisipisi :)
Bu arada konu sahibesi Allahın sevgili kuluymuşsun.
Aslında saçma değil :) ama evlilik onayı as çifte çıkar bu bir gerçek :)O testlerden geçmeyi yasal zorunluluk olarak koysalar inan kimse evlenemez bu memlekette.
Ama nasıl olur bilmem ki hani okul hayatı boyunca kişiye özel davranış dosyaları hazırlansa, aile özellikleriyle birlikte bir veri tabanında saklansa, evlilik yapacak çiftlerin uyum durumu falan sorgulatılsa olabilir mi acaba :)
tabi 70milyon nüfuslu memlekette biraz ütopik de kuzey avrupa ülkelerinde uygulanabilir bence :))
akşam akşam iyi saçmaladım pisipisi :)
Bu arada konu sahibesi Allahın sevgili kuluymuşsun.
evet arıyorlar pervane oldular eşimde dahil. Ama geçti artık.Cnm aradılarmı son durum nedir
eşinizin kıymetini bilin. Mutluluklar dilerimSuan esimle konuyu hayretler icinde okuduk cnm hem esim hem ben uzulduk esim bile nasil erkekmis o dedi
Bende senin yerinde olsam ayni seyi yapardim hic kafanda pismanligin olmasin acaba die bu esten sana cocuklarina baba olmaz
Birlikte olmadiginizi okuyumca da bi ohh dedim yerine sevindim verilmis sadakan varmis bence kararinin arkasinda dur
Hakkini da sakin verme ne taktiysa sonuna kadar al evinin esyalarida dahil ne umitle hayalle dosuyosun evini yanlarina birakma
Allah razi olsum cnm saol insallh seninde karsina bu olanlari hic hatirlatmiyck yeni biri cikarE
eşinizin kıymetini bilin. Mutluluklar dilerim
Ne diyorlar ne yapıyorlar mesela. Yaptıklarını aciklayabildilermi ?Ev
evet arıyorlar pervane oldular eşimde dahil. Ama geçti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?