henüz geçen hafta evlendim. Ben ve eşim İstanbul'da yasıyoruz eşimin ailesi ise Ankara da. Eşim İstanbul'da çalışıyor ve bu şekilde tanıştık. İstanbul'da kına gecem oldu Ankara da düğünüm birer hafta arayla. İki aile birbirinden hem maddi hem manevi yönden biraz farklı. Benim ailemin durumu eşimin ailesine göre çok iyi durumda ve onlar evimize düğünümüze hiçbirsekilde destek olmazken benim ailem hiç söz konusu yapmadı ve bize destek oldular. İstanbul'daki kına gecem çok güzel geçti fakat Ankara'da ki düğünümde olaylar oldu. Bizim misafirlerimizden Bi kendini bilmez düğünde alkol alarak olay çıkarttı vs. Ortalık sakinleşti düğün devam etti bizde eşimle balayına gittik. Balayından döndüğümüz gece kayınvalidemlere gittik bir gece yatıp İstanbul'a dönecektik. Fakat o gece saat 4 te bizi yatağımızdan kaldırıp bana hesap sormaya başladılar çok ağır hakaretler ettiler. Biz elitiz siz daglısınız sizi tutup kapıya atmadıgımıza dua edin vs dedi kayınvalide görümce ve k.peder. Ailen bile sevmiyor seni düğününü rezil ettiler dedi. Eşim hiçbirsekilde sesini çıkarmadı dinledi. Dayanamadım abimi aradım geldi beni o gece aldı. Babam k.pederimi arayıp bu işin bittiğini vs söyledi. Bütün bunlar dün gece yaşandı ve ben şoktayım. Yaşadığım sey ayrı el alemcevre vs ayrı hala hiçbirşeye inanamıyorum. Şuan baba evindeyim eşim Ankara da dönmedi. Aılem ise her konuda her kararda bana destek. El Bebek büyüdüm ve bu olanlara en çok da eşimin sessizliğine inanamıyorum. Lütfen bana yardım edin iyi değilim..