• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardımcı olun.

Deryagnay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
497
458
33
32
Merhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.

Not; ikinci resim bir sonra ki günün testi.

Eklentiler

• 20201126_001711.webp
    20201126_001711.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 1.416
  • 20201126_204801.webp
    20201126_204801.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 1.258
Son düzenleme:
Merhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.
Resimde görünmüyor ama sabah idrarıyla yapın

tekrar çektim. birde yarın yaptıktan sonra çekerim.

Eklentiler

• 20201126_002629.webp
    20201126_002629.webp
    60 KB · Görüntüleme: 1.415
Kendi cizgisini falan mı göruyorsum acaba bende cok görürdüm,çekince kamerada belli olmazdı

Kendi cizgisini falan mı göruyorsum acaba bende cok görürdüm,çekince kamerada belli olmazdı
Yok inanın eşimede eltimede gösterdim onlar var ama çok silik dedi. Fotoğrafta belli olmuyor. Zaten adet olmadım da. Yarın tekrar yapcam. Ben baktığımda gayet rahat görüyorum, aylardır bunu bile görememiştim çok heyecan yaptım inşallah sevincim kursağımda kalmaz.

Bejimde bata 3gun var test yaptim ama cikmadi ilk dakkasindada cikmayinca dogru oldugunu sanmiyorum zaten acaba erkenmi yaptim yoksa umidi kesmelimiyim bu ay
Benim bu yaptığım da beş dakikada çıktı hemen o yüzden inanamadım eşimede eltimede gösterdim evet var ama çok silik dediler. Adetime 4 gün var.

Bejimde bata 3gun var test yaptim ama cikmadi ilk dakkasindada cikmayinca dogru oldugunu sanmiyorum zaten acaba erkenmi yaptim yoksa umidi kesmelimiyim bu ay
Erken yapmissin gulum .adetleriniz gecmeden ne umitlenin, nede umitsizlige kapilin. Erken gebelik testinde silikler bile sonra dan yukselmeyebiliyor. Kimyasali ogrenmek hicde isimize yaramiyor uzulmekten baska

Erken yapmissin gulum .adetleriniz gecmeden ne umitlenin, nede umitsizlige kapilin. Erken gebelik testinde silikler bile sonra dan yukselmeyebiliyor. Kimyasali ogrenmek hicde isimize yaramiyor uzulmekten baska
Genelde 3 4gun kala yapilanlarda sonucun dogru olma olasiligi yuksek oluyo bende bi sansimi deniyim dedim ama olmadi bu ayda sanirim 13kasimda yumurtladim

Back