• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edinnnn :(

cnm ilişkiden önce bi kadeh içki iç rahatlatır seni ayrıca vajina darsa ki bendede vardı aynı sorun okey kayganlaştirici jel al ve ilişki sırasında hem kendine hem eşine sur hiç bi acı kalmıyor sadece rahat ol canım aciycak diye düşünme bol şans :)

kayganlaştırıcıyı ikiniz de sürün.
ön sevişmeyi uzun tutun biraz.
eşin de yavaş ve yumuşak davransın...

canım arkadaşlar bütün formülleri söylemişler jel kullan yada ön sevişmeyi uzun tut sulanmasını beklemeden ilişkiye girme

Başka bir durum için doktora gitmiştim rahim yolu açılmamış daha çok dar dedi. Belki aynı durum sende de vardır. Doktor hatta ilişkiye girememiş olduğumuzu düşünmüş ben söyleyince şaşırdı ve sadece dıştan muayene etti.

naptin arkadasim hersye yolundami

teşekkür ederim arkadaşlar herşey ilişkimiz çok güzel gidiyor. biraz kısa sürüyor ama olsun buna da şükür :)
tek sorun benim kendimi sıkmammış. ondan olmuyormuş. sizin tavsiyelerinizle rahatlatarak kendini yapınca çok rahat oldu. yazık ya eşim rahatlayınca itiraf etti bende ömrümüzün sonuna kadar böyle olcak çocuğumuz olmayacak sanıyordum dedi. şimdi çok rahatız aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma rahatlamak için tek tavsiyem eşinize sımsıkı sarılın ben ona sarılarak rahatlıyorum. o sırada eşinize sımsıkı sarılın gerisi geliyor. ve artık mucize gibi hiç bir acı hissetmiyorum :)))
teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız...

teşekkür ederim arkadaşlar herşey ilişkimiz çok güzel gidiyor. biraz kısa sürüyor ama olsun buna da şükür :)
tek sorun benim kendimi sıkmammış. ondan olmuyormuş. sizin tavsiyelerinizle rahatlatarak kendini yapınca çok rahat oldu. yazık ya eşim rahatlayınca itiraf etti bende ömrümüzün sonuna kadar böyle olcak çocuğumuz olmayacak sanıyordum dedi. şimdi çok rahatız aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma rahatlamak için tek tavsiyem eşinize sımsıkı sarılın ben ona sarılarak rahatlıyorum. o sırada eşinize sımsıkı sarılın gerisi geliyor. ve artık mucize gibi hiç bir acı hissetmiyorum :)))

e hadi hayırlı olsun sonunda muradına erdin

cok cok sevindim arkadasim umarim allah bir omur boyu mutlu eder kendine cok cok iyi bak

Back