utanıyorum aslında başta buraya yazılmaz dedim ama başka öğrebip sorabileceğim kimsem yok.
20 günlük evliyim ve her cinsel ilişkimizde aynı acıyı yaşıyorum. Vajinam çok dar eşiminki ise tam tersi. Ne zaman düzelecek bilmiyorum ve artık eşimde soğuduk cinsellikden. Çok acı çekiyorum her seferinde bu normalmi, değişecekmi. Benimle aynı şeyleri yaşayan varmı???
YARDIM EDİN LÜTFENN
Canım nasıl desem... Yani ebat olarak biraz zıt olduğunuz için ilk etapta diğer bayanlardan daha fazla acı çekmen normal. Alışırsın muhakkak ama senin alışman biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum. Zaten eşin de bunu bildiği için daha hassas yaklaşacaktır eminim.
Peki daha kolay yapılabilmesi için hiç mi bi yol yok. her seferinde ağlayarak bıraktırıyorum eşimde bıktı artık. önemli değil ben seni seviyorum diyo ama biliyorum çok bunaldığını. 3 gün oldu korkudan yapamıyoruz bile
Yani bu biraz anlayışlı ve çok daha kibar davranmasına ilişkin. Mutlaka seviyordur seni ama erkekler için cinsellik çok da önemli bu inkar edilemez. Eşin mümkün olduğunca hafif davranırsa, sende kendini psikolojik olarak rahatlatmaya çalışırsan (ve ikinizde bolca sabır gösterirseniz bu duruma) hallolur bence canım. Baktın bi kaç ay geçti hala bu şekilde devam ediyor. O zaman bir yardım almanız gerekebilir. Önce kadın doğuma gidip bir anormallik var mı buna baktırırsın. Yoksa (ki inşallah da yoktur) psikolojik destek alırsınız eşinle birlikte. (Gerçi erkekler pek yanaşmaz bu tip fikirlere ama)
çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim. bide kolaylaştırmak için bi egzersizden bahsedildiğini okudum. bununla ilgili bi bilginiz varmı.
Yok bilmiyorum hiç duymadım. Fakat pilates doğumu falan kolaylaştırıyor ya belki bunu da kolaylaştırabilir. Şimdi aklıma geldi. Ama bu söylediğimin bilimsel bir desteği yok sadece mantık yürüttüm.
Rica ederim hayatım ne demek. Umarım sorununuzu halledersiniz.
hakkınızı helal edin nasıl rahatlattınız bilemezsiniz. Çok teşekkür ederim...
hakkınızı helal edin nasıl rahatlattınız bilemezsiniz. Çok teşekkür ederim...
utanıyorum aslında başta buraya yazılmaz dedim ama başka öğrebip sorabileceğim kimsem yok.
20 günlük evliyim ve her cinsel ilişkimizde aynı acıyı yaşıyorum. Vajinam çok dar eşiminki ise tam tersi. Ne zaman düzelecek bilmiyorum ve artık eşimde soğuduk cinsellikden. Çok acı çekiyorum her seferinde bu normalmi, değişecekmi. Benimle aynı şeyleri yaşayan varmı???
YARDIM EDİN LÜTFENN
YARDIM EDİN LÜTFENN
YARDIM EDİN LÜTFENN
Geçmiş olsun canım dert etme bu durum gayet normal.İlk başlarda ben de tıpkı senin gibiydim. Tam anlamıyla normale dönmesi doğumdan sonra oldu. Ama sana tavsiyem tam ıslanmadan ilişkiye girme. Ayrıca eşin kayganlaştırıcı kullanırsa belki daha iyi olabilir. Eğer faydası olmazsa jinekologa git derim. Belki vajina içinde mantar veya tahriş nedeniyle acı çekiyor olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?