Nolur yardım edinnnn :(

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
88
Kütahya
utanıyorum aslında başta buraya yazılmaz dedim ama başka öğrebip sorabileceğim kimsem yok.

20 günlük evliyim ve her cinsel ilişkimizde aynı acıyı yaşıyorum. Vajinam çok dar eşiminki ise tam tersi. Ne zaman düzelecek bilmiyorum ve artık eşimde soğuduk cinsellikden. Çok acı çekiyorum her seferinde bu normalmi, değişecekmi. Benimle aynı şeyleri yaşayan varmı???

YARDIM EDİN LÜTFENN

Canım nasıl desem... Yani ebat olarak biraz zıt olduğunuz için ilk etapta diğer bayanlardan daha fazla acı çekmen normal. Alışırsın muhakkak ama senin alışman biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum. Zaten eşin de bunu bildiği için daha hassas yaklaşacaktır eminim.

Peki daha kolay yapılabilmesi için hiç mi bi yol yok. her seferinde ağlayarak bıraktırıyorum eşimde bıktı artık. önemli değil ben seni seviyorum diyo ama biliyorum çok bunaldığını. 3 gün oldu korkudan yapamıyoruz bile

Yani bu biraz anlayışlı ve çok daha kibar davranmasına ilişkin. Mutlaka seviyordur seni ama erkekler için cinsellik çok da önemli bu inkar edilemez. Eşin mümkün olduğunca hafif davranırsa, sende kendini psikolojik olarak rahatlatmaya çalışırsan (ve ikinizde bolca sabır gösterirseniz bu duruma) hallolur bence canım. Baktın bi kaç ay geçti hala bu şekilde devam ediyor. O zaman bir yardım almanız gerekebilir. Önce kadın doğuma gidip bir anormallik var mı buna baktırırsın. Yoksa (ki inşallah da yoktur) psikolojik destek alırsınız eşinle birlikte. (Gerçi erkekler pek yanaşmaz bu tip fikirlere ama)

çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim. bide kolaylaştırmak için bi egzersizden bahsedildiğini okudum. bununla ilgili bi bilginiz varmı.

çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim. bide kolaylaştırmak için bi egzersizden bahsedildiğini okudum. bununla ilgili bi bilginiz varmı.

Yok bilmiyorum hiç duymadım. Fakat pilates doğumu falan kolaylaştırıyor ya belki bunu da kolaylaştırabilir. Şimdi aklıma geldi. Ama bu söylediğimin bilimsel bir desteği yok sadece mantık yürüttüm.
Rica ederim hayatım ne demek. Umarım sorununuzu halledersiniz.

hakkınızı helal edin nasıl rahatlattınız bilemezsiniz. Çok teşekkür ederim...

hakkınızı helal edin nasıl rahatlattınız bilemezsiniz. Çok teşekkür ederim...

Pilates kasılıp/gevşemeyi kolaylaştırıyor. Kaslarını esnetir en azından :) ben çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Ben de bacaklarımı 180derece açmaya çalışırken pilatesten yararlanıyordum. Vajinal kaslarının esnemeye alışması lazım bence.

canim oncelikle bi kadin dogumcuya git bi sorunun olmadigindan emin ol tabiki insallah yoktur ama sen yinede buna emin ol sonra kas gevsetici ic bide oyle dene bide eczanede jeller var doktorda onerir sıkma kendini rahat ol bi sekilde olacak sonucta kolay gelsin simdiden ama bence doktora git derim

kegel egzersizlerinden bahsetmiş sanırım konu sahibi
netten bakabilirsin nasıl olduğuna dair
ama bence bir kadın doğumcuya da görün
rutin kontrol olmuş olur hem

arkadaşım bebe yağı var eşinle ilişkiye girmeden yağı sürsün çok daha rahat oluyor o zaman ben yağ sürmeden yapamıyorum benimde vajinam dar. ayrıca zaman geçtikçe acında azalır merak etme..

arkadasim ayni sorunu ben yasadim bir bucuk senelik evliyim daha bir hafta oncesine kadar ayni aciyi hissediyordum ama sorunun bende oldugunun farkina vardim canim kendini ister istemez kasinca ayniii acilari yasiyosun kendinii cok serbest birakman lazim sikmaman lazim bak ben bir haftadir oyle yapiyorum hic bi aci hissetmiyorum

ha arkadasim unutmadan soyliyim ben kadin dogumcuyada gittim ama hic birsey yapmiyor sadece kendini kasma aciycak korkusuyla yapma zevk icin yap dedi ve bende oyle yaptim allaha sukur suan hic agrim yok

Eczanede satılan kayganlaştırıcı baya kolaylaştırıyor durumu. Bir de canım çok yandığı anda (çok özür dileyerek: ilk giriş anında) derin derin nefes alıp veriyorum ben . Bu ilk aşamayı atlatınca kaslar biraz gevşiyor ve sonrası kolaylaşıyor

Böyle bir şeyde sorun olabileceği hiç aklıma gelmezdi ama oluyormuş işte. Yalnız değilsin senin gibi birçok insan var ben de dahil

hepinize çok teşekkür edrim internetten jel sipariş ettik. Çok rahatlettınız arkadaşlar. bu benim için çok büyük bi sorundu. kendimi serbest bırakacağım ve dediklerinize dikkat edeceğim. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Canım aynısını ben yaşadım tek olay kendini ilişkiye odaklayacaksın o kafandan herşeyi attığında inan bana sıkıntı kalmyor ben çok sorun yaşadım sürekli kafamda bu vardı ama herşeyi kafandan atıp sadece o anın tadını çıkarttığında daha iyi oluyor.

yeni ya ondan acıyor sonuna kadar girmesin özellikle sonda acı oluyordur..bir de sizin ıslanmanız lazım...siz ıslanınca kayacak ve hiç acımayacak.siz kendinizi biraz rahatlatıp uyarın önceden.zevklenip ıslandığınızda acı da zamanla geçer..

Geçmiş olsun canım dert etme bu durum gayet normal.İlk başlarda ben de tıpkı senin gibiydim. Tam anlamıyla normale dönmesi doğumdan sonra oldu. Ama sana tavsiyem tam ıslanmadan ilişkiye girme. Ayrıca eşin kayganlaştırıcı kullanırsa belki daha iyi olabilir. Eğer faydası olmazsa jinekologa git derim. Belki vajina içinde mantar veya tahriş nedeniyle acı çekiyor olabilirsin.

İlgin için teşekkür ederim canım. tecrübeleriniz bana kendimi yanlız hissettirmiyor iyi ki paylaşmışım ve iyiki doğru yere yazmışım. çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…