Onaylamanızı beklemiyorum,sadece bi Çıkış kapısı arıyorum.. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Suçu örtmek değil istediğim, o kadını hiç kötülemedim hiç hakkım yok buna.benden önce yaşanan bir olay bu.aslında şuanda sizden istediğim düştüğüm yerde beni tekerlemeni değil.şuan tek çabam ondan uzaklaşmak için.bana şuan ondan ayrılmakta en doğrusunu yaptığımı Söyleseniz bile bu yetecek bana ..canım aranızda hiç bir engel yokmuş ki sen evlenene kadar. sevdiğin kişi eşinden boşanırdı, evlenirdiniz, çocukları da alırdınız. neden evlenip de şua nki eşinin de hayatını mahvettiin,kimse haketmez bunu, ona da yazık. bir an önce at o adamı kafandan, ya da boşanın ikiniz de, geç değil bu kadar seviyorsan. ama böyle de devam etmeyin, buna aşk deyip bu suçu örtemezsiniz
tabiki en doğrusunu yapmışsın.bak 9 yıl geçmiş. kimse seven bir adamı sevdiği kadından 9 yıl uzakta tutamaz.büyük imkansızlıklar yokmuş ki aranızda.demekki ayrılmaya yetecek kadar sevmedi seni,üzücü evet ama gerçek bu,önce bunu kabullen. şu an evlisin ve eşin demekki seni seviyor ki seninle evlenmiş, bir gelecek kurmak istemiş. sen de ona değer ver ve evliliğini kurtarmaya çalış.ve ne olursa olsun, arkadaş vasıtasıyla da olsa o kişiyle asla va asla iletişim kurma. en başa dönersinSuçu örtmek değil istediğim, o kadını hiç kötülemedim hiç hakkım yok buna.benden önce yaşanan bir olay bu.aslında şuanda sizden istediğim düştüğüm yerde beni tekerlemeni değil.şuan tek çabam ondan uzaklaşmak için.bana şuan ondan ayrılmakta en doğrusunu yaptığımı Söyleseniz bile bu yetecek bana ..