Canım d.kontrol hapını bıraktıktan sonra adet bir şaşıyor zaten ondan gecikmissindirBen Çok tecrubesizim . 23 yaşındayım . Nolur bilgi sahibi olan yok mu aramızdagebelik istemyrm
insallah öyledir canım . Herkes yerleşme kanaması falan olabilir dediler gerçekten çok korkuyorum bide siyah akıntı çok kafamı karıştırdı . Pazartesi soluğu doktorda alicamCanım d.kontrol hapını bıraktıktan sonra adet bir şaşıyor zaten ondan gecikmissindir
Sağol canım allah razı olsunyarın kan testi yaptir çok streslisin
2li değerle gebelik olmazki kim diyor artar diye gayet saglikli normal kadınlarında o civardir
0 a yakin da olur yani bu illa 0 olacak diye bişey yok bu hormon var zaten bizde ...
bu tehlikeli (!)Sağol canım allah razı olsungeç döllenme falan dediler korkuyordum zaten iyice korkuttular beni eminim yani eşim korunuyordu . Adete 1 gün kala prezervatifin dip kısımında hafif yirtik vardı hemen doğum kontrol hapı içtim.
Yarın degilde pazartesi gidicem canım insallah hayırlı. Haber alırım hamilelik yoktur . Inanır misin 9 tane gebelik testi yaptım hepsi tek çizgi cıktı
18 şubat ilişkim oldu . 19 şubat regl olmam gerekiyordu olmadım . 28 şubat kan katkılı yaptırdım . 19 şubattan 28 şubata kadar her gün neredeyse gebelik testi falan da yaptimbu tehlikeli (!)
günden kaç gun sonra tüm bu testler
Ertesi gün hapı içmeliydin o korurduYok hayır canım eşim prezervatifle korunuyordu . Adet günümden 1 gün önce ilişki oldu prezervatifin en dip kısımında hafif yirtik vardı hemen doğum kontrol hapı içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?