Nolur yardım edin:(((

Öyle yapicam pazartesi sabah erkenden gidicem bir şey daha sormak istiyorum .
Değer 2.7 çıktığı için doktor birdaha kan ister mı acaba değerin yükselmesi icin

Doktor kan ister mi bilmiyorum ama siz hormonlarima ve genel olarak kan değerlerime bakılsın, bir de gebelik var mi diye merak ediyorum deyin.

Canım d.kontrol hapını bıraktıktan sonra adet bir şaşıyor zaten ondan gecikmissindir
insallah öyledir canım . Herkes yerleşme kanaması falan olabilir dediler gerçekten çok korkuyorum bide siyah akıntı çok kafamı karıştırdı . Pazartesi soluğu doktorda alicam

yarın kan testi yaptir çok streslisin
2li değerle gebelik olmazki kim diyor artar diye gayet saglikli normal kadınlarında o civardir
0 a yakin da olur yani bu illa 0 olacak diye bişey yok bu hormon var zaten bizde ...

yarın kan testi yaptir çok streslisin
2li değerle gebelik olmazki kim diyor artar diye gayet saglikli normal kadınlarında o civardir
0 a yakin da olur yani bu illa 0 olacak diye bişey yok bu hormon var zaten bizde ...
Sağol canım allah razı olsun geç döllenme falan dediler korkuyordum zaten iyice korkuttular beni eminim yani eşim korunuyordu . Adete 1 gün kala prezervatifin dip kısımında hafif yirtik vardı hemen doğum kontrol hapı içtim.
Yarın degilde pazartesi gidicem canım insallah hayırlı. Haber alırım hamilelik yoktur . Inanır misin 9 tane gebelik testi yaptım hepsi tek çizgi cıktı

bu tehlikeli (!)
günden kaç gun sonra tüm bu testler

bu tehlikeli (!)
günden kaç gun sonra tüm bu testler
18 şubat ilişkim oldu . 19 şubat regl olmam gerekiyordu olmadım . 28 şubat kan katkılı yaptırdım . 19 şubattan 28 şubata kadar her gün neredeyse gebelik testi falan da yaptim

Kan verip eve geldiğimde az az kanamam oldu işte canım . Eve geldiğimde kan sonucumin çıktığını internetten gördüm

Yok hayır canım eşim prezervatifle korunuyordu . Adet günümden 1 gün önce ilişki oldu prezervatifin en dip kısımında hafif yirtik vardı hemen doğum kontrol hapı içtim
Ertesi gün hapı içmeliydin o korurdu

Vardır da eşin sonuçta bu kadar telaşa gerek var mı?
yoksa tepki almamak için mi eşim dedin aslında sevgilin mi?

Hayır evliyim canım 2 çocuğum var geç döllenme bilr olsa adet gecikmesinin 10. Günü kanda belli olurdu diye düşünüyorum çünkü doktor dedi 1 haftalık bile olsa kanda belli olr demisti

Hmm anladım inşallah değilsinizdir üzüldüm.
idrar testi yaptınız mı hiç

9 tane idrar testi yaptım canım hepsi tek çizgi. Kan vermeden yarim saat önce hastanede lavabosunda da yaptım tek çizgiydi

Yumurtalıklarınızda kist vs mi var acaba detaylı kontrol ettirin bence çocuk yok ama kadın doğuma görünün mutlaka normal değil bunlar

2 çocuk annesi olarak sizi çok acemi gördüm sanki ilk defa anne olacak gibisiniz. 9 tane test yapmanıza gerek yoktu hele bir de hastanedeyken yapmışsınız. Adetiniz tam sökülmedigi için koyu renk gelmiş. Ada çayı için faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…