Nolur yardım edin:(((

Gamze1234

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
147
11
13
26
Kızlar 10 gün adet gecikmesinden dolayı doktora gittim ultrasonda birşey çıkmadı kan tahlili yaptırdım geçtiğimiz cuma günü . Değer 2.7 cıktı . Eve geldiğimde kahverengi kanamam oldu . Cuma sabahi çok yoğun bi kasik ağrısı yaşadım . Öğleden sonra 4 gibi kanamam oldu ama az aaz . Dün akşam lavaboya gittiğim de siyah akintim oldu
Bugünde çok agrım vardi. Yine kanamam az az. Sizce gebelik varmı(( nolur yardım edin . Bu arada doğum kontrol hapı kullanıyordum . Aralık-2007 ayında regl döneminde bıraktım . Ocak ayında 12 günüm geçti tarlusal kullanarak regl oldum . Tarlusal a devam ediyorum. Nolur birşey söyleyin(

Canim benimde adetimden 20gun gecti hala olmadim en son ocak12 de gordum testler yaptirdim sali gunu cikmadi herangi kanamam falan olmadi

Hapı bıraktığın için vücudun hormon dengesi sağlamaya çalışıyo. Stres yapmayı bırakırsan adet olursun muhtemelen. Tarlusal kullanma bence bir daha

Ben Çok tecrubesizim . 23 yaşındayım . Nolur bilgi sahibi olan yok mu aramızda gebelik istemyrm

Yerleşme kanaması olabilir dediler .
Gebelik var gibi dediler . Çok kafam karıştı çıkmaz içindeyim sanki çok kotuyum

Hayır canım 2.7 ile olmaz. 10 üstü olması gerek sakin ol. Stresli olduğun için gecikiyo. Maydonoz ye kaynatıp suyunu falan iç. Adet söktürücüdür

Icimi bi nebzede olsa rahatlattiniz Allah razı olsun bencede stresten olmuyor olabilir çünkü sabahları çok kasik agrım oluyo . Adet kanaması kırmızı şekilde gelmismidir diye sürekli lavaboya gidiyorum akşama kadar 100 defa neredeyse

Korunmasız ilişki oldu mu ?

Değer 2.7 olunca gebelik oluyormu
5 ve üstü gebelik sayılıyor. Gebelik yok bence, cikolata kisti, miyom, pco gibi bsyler olabilir belki. Alttan muayene de yapsınlar, hormonlarına da baktır. Bir kağıda derdinj yaz, kadin doğuma gidip bize anlattıklarını anlat kağıttan da sorularini ilet, ilaca ve ne olduguna doktor karar versin burası degil. Kontrol ilaclarini rastgele kullanma, gebeliği onleyen bir sey olmaz, aksine kendine zarar verirsin.

Yok hayır canım eşim prezervatifle korunuyordu . Adet günümden 1 gün önce ilişki oldu prezervatifin en dip kısımında hafif yirtik vardı hemen doğum kontrol hapı içtim

yerleşme kanaması olabilir değerlerin artabilir dediler canım banada bu gruptan bikac kişi insallah ole bisey olmaz

dediler mediler kısmını bosver doktor yok demıs. ... 2,7 yle hamılelık olmaz 5 6 olsa neyse artar dıye beklesınler de tedırgın olmana gerek yok. bu kadar strese dag dayanmaz. az sakınles. korunmasız ılıskınden sonra dollenme olsa 10 gunde haylı haylı cıkardı kanda. sıyah akıntı kan durumu kotu bısey yalnız onu doktoruna danısman gerekıyo hamılelıkten cekınmek yerıne bu durumdan dolayı endıselenmeni ve kontrol olmanı onerırım. ınsallah tez zamanda adetın sökülür.

yerleşme kanaması olabilir değerlerin artabilir dediler canım banada bu gruptan bikac kişi insallah ole bisey olmaz
Bilemiyorum, dedigim gibi burdan yorum yapılması cok da dogru değil, pazartesi kadin doğuma git ve sıkıntıni anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…