gebelik ihtimali var diye çok korkuyorumDeğer 2.7 olunca gebelik oluyormu
Hapı bıraktığın için vücudun hormon dengesi sağlamaya çalışıyo. Stres yapmayı bırakırsan adet olursun muhtemelen. Tarlusal kullanma bence bir daha
Hayir olmuyor canim 5altiDeğer 2.7 olunca gebelik oluyormu
Korunmasız ilişki oldu mu ?Icimi bi nebzede olsa rahatlattiniz Allah razı olsunbencede stresten olmuyor olabilir çünkü sabahları çok kasik agrım oluyo . Adet kanaması kırmızı şekilde gelmismidir diye sürekli lavaboya gidiyorum akşama kadar 100 defa neredeyse
5 ve üstü gebelik sayılıyor. Gebelik yok bence, cikolata kisti, miyom, pco gibi bsyler olabilir belki. Alttan muayene de yapsınlar, hormonlarına da baktır. Bir kağıda derdinj yaz, kadin doğuma gidip bize anlattıklarını anlat kağıttan da sorularini ilet, ilaca ve ne olduguna doktor karar versin burası degil. Kontrol ilaclarini rastgele kullanma, gebeliği onleyen bir sey olmaz, aksine kendine zarar verirsin.Değer 2.7 olunca gebelik oluyormu
yerleşme kanaması olabilir değerlerin artabilir dediler canım banada bu gruptan bikac kişi insallah ole bisey olmaz5 ve üstü gebelik sayılıyor. Gebelik yok bence, cikolata kisti, miyom, pco gibi bsyler olabilir belki. Alttan muayene de yapsınlar, hormonlarına da baktır. Bir kağıda derdinj yaz, kadin doğuma gidip bize anlattıklarını anlat kağıttan da sorularini ilet, ilaca ve ne olduguna doktor karar versin burası degil. Kontrol ilaclarini rastgele kullanma, gebeliği onleyen bir sey olmaz, aksine kendine zarar verirsin.
Dip dediğin katlanma yeriyse sıkıntı olmaz korkmaYok hayır canım eşim prezervatifle korunuyordu . Adet günümden 1 gün önce ilişki oldu prezervatifin en dip kısımında hafif yirtik vardı hemen doğum kontrol hapı içtim
dediler mediler kısmını bosver doktor yok demıs. ... 2,7 yle hamılelık olmaz 5 6 olsa neyse artar dıye beklesınler de tedırgın olmana gerek yok. bu kadar strese dag dayanmaz. az sakınles. korunmasız ılıskınden sonra dollenme olsa 10 gunde haylı haylı cıkardı kanda. sıyah akıntı kan durumu kotu bısey yalnız onu doktoruna danısman gerekıyo hamılelıkten cekınmek yerıne bu durumdan dolayı endıselenmeni ve kontrol olmanı onerırım. ınsallah tez zamanda adetın sökülür.Kızlar 10 gün adet gecikmesinden dolayı doktora gittim ultrasonda birşey çıkmadı kan tahlili yaptırdım geçtiğimiz cuma günü . Değer 2.7 cıktı . Eve geldiğimde kahverengi kanamam oldu . Cuma sabahi çok yoğun bi kasik ağrısı yaşadım . Öğleden sonra 4 gibi kanamam oldu ama az aaz . Dün akşam lavaboya gittiğim de siyah akintim oldu
Bugünde çok agrım vardi. Yine kanamam az az. Sizce gebelik varmı(( nolur yardım edin . Bu arada doğum kontrol hapı kullanıyordum . Aralık-2007 ayında regl döneminde bıraktım . Ocak ayında 12 günüm geçti tarlusal kullanarak regl oldum . Tarlusal a devam ediyorum. Nolur birşey söyleyin (
Hamile olsan çıkardı kanda rahat ol yok bir şeyKatlanma yerinin az üstü canım. Olmaz insallah çok korkuyorum
Bilemiyorum, dedigim gibi burdan yorum yapılması cok da dogru değil, pazartesi kadin doğuma git ve sıkıntıni anlat.yerleşme kanaması olabilir değerlerin artabilir dediler canım banada bu gruptan bikac kişi insallah ole bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?