• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin:(((

Senin şikayetlerinin aynisi vende de vardi ama bende hamile oldugumu dusundum ilk basta kan verdim gebelik yok dendi bazen hormanlardan stresten kaynakli olabiliyor

18 şubat ilişkim oldu . 19 şubat regl olmam gerekiyordu olmadım . 28 şubat kan katkılı yaptırdım . 19 şubattan 28 şubata kadar her gün neredeyse gebelik testi falan da yaptim:KK43:
yoktur merak etme 10 gun de kan da çıkar benim idrarda bile cıktı

Benimki hormonlardan olabilir canim:( regl kanamam olmuştu sabah şükür . Yarın sabah ilk iş doktora gidicem spiral taktircam.
Herkes birşey dediği için benim kafam allak bullak oldu:(

bence üşürmüşsün ayaklari beli sicak tut
ya da mikrop kaptın

tarif

marketten kızılcık marmelati al
dolu dolu bir yemek kaşığını bir kupa ilik/sicak
suda aç içine yarim limon sık iç
en az 3 gün
hem sökecek hem de ağrı üşütme iltihap v.s. kalmayacak

Kızlar şimdi hastaneden çıktım. Gebelik yok dedi doktor . Size anlattığım herşeyi anlattım . Siyah akıntının olduğunu söyledim.
Hormonlarıma bakmak için tahlil istedi .
Öğleden sonra sonucları alicam . Eğer uygunsa öğleden sonra spiral de taktircam

2 çocuk annesi olarak sizi çok acemi gördüm sanki ilk defa anne olacak gibisiniz. 9 tane test yapmanıza gerek yoktu hele bir de hastanedeyken yapmışsınız. Adetiniz tam sökülmedigi için koyu renk gelmiş. Ada çayı için faydası olur.
haklısınız aslında bide bu benm gördüğüm 2.konu açışı olmus ama bide su var 23 yasında 2 cocuk annesi bide öle düşünün :)

Screenshot_20200302-120314.jpg4Screenshot_20200302-120325.jpgScreenshot_20200302-120314.jpgkızlar sonuca bakarmisiniz

Aman gebelik olmasında:) bi sıkıntı yoksa hormonlarda spiral takicak doktor

Back