- 7 Temmuz 2017
- 9
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi yaseminy0125
evet sanırım marka uydurukDemirden korkuyorsan trene binmeyeceksin canım
Neredeyse 4 yıllık evliyim 1 kere prezervatif yırtılması görmedim. Ya siz çok haşin sevisiyorsunuz ya da kullandığınız marka uyduruk
hepiniz oraya mı takıldınız ya..Ben bunu sormuyorum ki benim sorum başka sizlereprezervatif nasıl yırtılır ki? çok çetrefilli yollardan mı geçiyor acaba?
zaten şuan ella yüzünden gecikiyor adetim 10 gündürNasıl basariyorsunuz gerçekten anlamıyorum adetin geciktiginde kan testi yaptır
Ben yinede kibledim seni bı kenarda dursun
hepiniz oraya mı takıldınız ya..Ben bunu sormuyorum ki benim sorum başka sizlere
ne diyosun yaYeni üye, sevgiliyle seks, prezervatif yirtilmasi ve ella.
Daha yaratici olun. Opt bye.
Kan testi neden yaptirmiyorsunzaten şuan ella yüzünden gecikiyor adetim 10 gündür
kullandım ama bende kilo yaptı diye bıraktımEn azindan dogum kontrol hapi kullan baj ella dan bin kat iyidir. Yazik etme kendine
bu konuda hiç tecrübem yok. tecrübeli olanlar ise bi jinekolog kadar yardımcı olamazlar. bence bi süre sevişmeyin ya da kullandığınız prezervatif markasını değiştirin.hepiniz oraya mı takıldınız ya..Ben bunu sormuyorum ki benim sorum başka sizlere
fikir almak cahillikmidir ?Hayır birde yumurtlama dönemi prolactin seviyesi filan gibi konularda bilgilisin ama buna rağmen cinsel ilişkini ayrıntılı olarak buraya yazıp fikir alacak kadar cahil..anlamadım bu işi?