- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
- Konu Sahibi yaseminy0125
Hap kullanmayı deneyin bence birde garanti cozumdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittiğimde doktor idrar testin negatifse kan tahlili yapmana gerek yok demiştiKan testi neden yaptirmiyorsun
kullandım ama bende kilo yaptı diye bıraktım
ne diyosun ya
Doktora gittiğimde doktor idrar testin negatifse kan tahlili yapmana gerek yok demişti
Hic bi doktor bunu demezDoktora gittiğimde doktor idrar testin negatifse kan tahlili yapmana gerek yok demişti
iyi hoş diyorsun da adetim elladan mı,hamilelikten mi yoksa prolaktin yüzünden mi gecikiyor çözemiyorum ki .Fakesin diyorum. Prolaktini biliyorsan, prolaktinin adet gecikmesine sebebiyet verdigini de biliyorsundur herhalde. Sut gelecek kadar prolaktinin yuksekse bir endokrinologa git, beyninde tumor olabilir. Gebelikten daha cok korkacağın seyler yasarsin sonra.
Bunda bir hata olmasin?Doktora gittiğimde doktor idrar testin negatifse kan tahlili yapmana gerek yok demişti
Bunu cozmeniz için doktora gitmeniz gerekiyoriyi hoş diyorsun da adetim elladan mı,hamilelikten mi yoksa prolaktin yüzünden mi gecikiyor çözemiyorum ki .
stresten gecikir rahat ol korkunun ecele faydası yokiyi hoş diyorsun da adetim elladan mı,hamilelikten mi yoksa prolaktin yüzünden mi gecikiyor çözemiyorum ki .
iyi hoş diyorsun da adetim elladan mı,hamilelikten mi yoksa prolaktin yüzünden mi gecikiyor çözemiyorum ki .