Nolur Yardım Edin :(

Doktora gidin... Önce gebelik şüphesi için kan testi verin sonrasında hormon testi yaptırın ve prezervatif markasını değiştirin yani en kötüsü bile zor yırtılır ama bilemedim tabi...

iyi hoş diyorsun da adetim elladan mı,hamilelikten mi yoksa prolaktin yüzünden mi gecikiyor çözemiyorum ki .

Ben sizin cok bilincli ve bilgili oldugunuzu dusunuyorum ya genc degilsiniz ya fakesiniz bilemedim , grncseniz ve bukadar bilgiliyseniz de helal olsun size
Duzgun bi marka kullanin yada siz dogum kontrol hapina baslayin boyle stres olunmaz her seferinde
Emin olnak icin de bi kan testi yaptirin ozel hastanede

Ama prezervatif nasıl yırtılır yaaa, elle uğraşsan bile zorken.... hiç görmedim böyle bişey. her sevişme sonrası bu stresleri mi yaşayacaksın, aldığın zevk böyle burnundan mı gelecek.. prezervatif işi size göre değil anlaşıldı. e ella da bi yere kadar. en iyisi evlenip korkusuz sevişmek.... yani var değil mi bu ihtimaliniz..??? bana kaygı konunu değiştirmen lazım gibi geliyor..

Yav bu prezervatif yırtılmasına niçin takılıyorsunuz arkadaşlar bu kadar, bir başka konuda daha gördüm "Nasıl sebişiyonuz da yırtılıyor kondom, ay biz hiç yırtmadık çok mu haşin sebişiyoz demek istiyosun" vs vs... Olağan, olabilecek bir şeyi nerelere bağlıyorsunuz allasen.

Nasıl yırtılır ben anlatıvereyim bari:
Prezervatiflerin son kullanma tarihini kontrol edin, güvenilir, bilindik marka kullanın. Son kullanma tarihi geçen, kalitesiz kondom yırtılabilir.
Prezervatifi giyerken, uç kısmında hava kalmamasına dikkat etsin sevgiliniz. Uç kısımda hava kaldıysa yırtılabilir.
Ayrıca kuruluk problemi de prezervatif yırtılmasına sebeptir, kayganlaştırıcı kullanın.

Bu kısmı geçer, konuya dönersek de; çok şüpheli ve pimpirikli iseniz, biraz cinselliğe ara verip, bir hafta sonra kan tahlili yaptırın.

Hangi marka prezervatif kullaniyorsaniz degistirin.
Yada d.konrol.hapina baslayin
Hamile olup olmadigini ogrenmek icinde kan testi yaptir icin rahat etsin

iyi hoş diyorsun da adetim elladan mı,hamilelikten mi yoksa prolaktin yüzünden mi gecikiyor çözemiyorum ki .

Bunu nereden bilsin buradakiler ? Evet evet haptan dolayı gecikti desek tamam mi diyeceksiniz ?
Yapmışsın testini , otur bekle bir daha yap.
....
Evlilik öncesi ilişkiye giren kişiler her şeyi göze alarak yapmalı bunu. Kendinizi bu kadar kahredecekseniz üç beş kat önlem alın.

O sevgili dediğiniz kişi bile yok olur , arkanızda durmaz bunu unutmayın.

Olan kadınların hayatına oluyor. Yorgun yıpranmış bir kalple hayatlarına devam ediyorlar. Erkeklerde başka ufuklara yelken açıyor.

Bu tur konulara yorum yapmadan çıkıyorum ama bu kadar detaylı anlatım sinirlerimi bozdu. Cehalet ah cehalet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…