• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

sekercihiniz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
9
36
1 ay oluyor ayrılalı neredeyse ama hala konuşuyoruz aynı mesafede bir tek ilişkinin adı yok gibi hatta bazen bir şey söyledikten sonra tripte felan ben kimim ki gerçi ya özür dilerim unuttum diyorum sonradan yapıyor ama. (önceden yapmadığı şeylerdi) Beni kısıtlama güven bana biraz diyor ( ya ne gerek var onca takipçiye kıskancım tamam ama cidden gerek yok) kendisi de kısıtlamıyor bilmiyorum istediği gibiyim diye kızlarla samimi değil tamam da ya kuzenleri çok cıvık kendisinden yaşça da büyükler ama olsun sevmiyorum bunu aramızda onlarla olanları biliyosun dedi. 20 ay civarı oldu işte ailevi sebeplerinden dolayı ayrıldık bunu yeni söyledi ben ısrar ettikten sonra babasıyla annesi arasında geçen bir olay doğal olarak o da etkileniyo sana ümit vermek istemiyorum ilerde nolacağımız belli değil okuluna bak önüne çıkan insanlara bak beni bu kadar kafaya takma diyor kafayı yicem cidden. Cumartesi günü telefonla konuşuyorduk kıskandırdı bu sonra kapatmam gerek olur mu dedi yüzüne kapadım yapmamam gerekiyodu biliyorum ama napim sinir ediyo sonrada hoşuma gidiyo tatlı oluyosun felan diyo cumartesiden beri hiçbir şey yazmadı bugün ben günaydın dedim öyle konuştuk biraz soğuktum ister istemez deminde görüldü bırakmış bidaha yazmıcam dedim Bana hiçbir şey umrumda değil uçurumdayım ne sana yaklaşabiliyorum ne de uzaklaşabiliyorum boşluktayım diyor ben napıcam destek olmam gerekirken köstek oluyorum farkındayım ve bana şu yaşıma kadar sadece sana anlattım aileme bile anlatmadıklarımı dedi. napim ben ? isteklerimi çoğu zaman yerine getirmez dikkafalı dediğim dedik biri sevmediğinden mi desem alakası yok bence

ayrilmussiniz ama ayrilamamissiniz galiba.
böylesi daha zor degil mi?
ya tamamen bitirin yada sorunlarıniz neyse helledin.çelişkilerle dolu bir ilişki anladığım kadarıyla.
sevgilinizde net değil.surekli gel gitler yaşıyor galiba duygularıyla ilgili.
böyle adamla ilişki yürütmek çok zor olsa gerek.
bence net bir şekilde konuşun.
dürüst olmasını isteyin.gercekten arkasinda durabileceği duyguları varsa size karşı sahip çıksın arkasinda dursun duygularının.
yok kem kum ederse sizde zorlamayın artık.
olmuyorsa olmuyordur bazi seyleri zorlamak lazım.
hakkinizda hayırlısı olsun..:)
anladığım kadarıyla fikrimi yazdım

teşekkür ederim ama böyle bir gününde de bırakıp gitmek istemiyorum yanında olduğumu hissetmesine ihtiyacı var kendi ağzıyla da söyledi bunu ve hayatıma giren herkesten daha özelsin dedi

teşekkür ederim ama böyle bir gününde de bırakıp gitmek istemiyorum yanında olduğumu hissetmesine ihtiyacı var kendi ağzıyla da söyledi bunu ve hayatıma giren herkesten daha özelsin dedi
ne sorunu varmis ki? anlamadım ben onu.
ailevi bir durum yazmışsınız sanirim.
tabiki bu durumda destek olmak lazım.
ama ikisi farkli seyler.yani hem destek bekliyor hemde sizi kuskandirmaya çalışmıyor mu?
ben mi yanlis anladim:confused:

aynen öyle :) doğru anladınız. Ve benden sabırlı olmamı istiyorlar burda açıklayacağım bir durum değil. Ayrılık da olabilrmiş ve oda öğrenci okulu bırakıp ailesine bakcakmış bu yüzden seninle yapamam daha iyisne layıksın anla dedi ama şimdi durumlar belli olmadığı için.

aynen öyle :) doğru anladınız. Ve benden sabırlı olmamı istiyorlar burda açıklayacağım bir durum değil. Ayrılık da olabilrmiş ve oda öğrenci okulu bırakıp ailesine bakcakmış bu yüzden seninle yapamam daha iyisne layıksın anla dedi ama şimdi durumlar belli olmadığı için.
yaş kaç sevgilinin?
bence kafasi karışık ve sana karşı duygularindan emin değil.evet hosuna gidiyor belki hoşlanıyor felan ama yoğun duyguları yok gibi sana karşı.
sana şunu soyleyim eşimle esimin 18 yasindan beri beraberiz.bence gercekten seven bir erkek hiç bir bahanenin arkasına sığınmaz sevdiği kızı bırakmak için.
önceliği sevdiği dir ve ona göre şartlarını ayarlar elinden geldiğince ama bırakmaz.
bence fazla üstüne düşme.biraz zamana bırak.belki bu süreç geçince durum değişir ama bana kalırsa önüne bak.
hakkinda hayırlısı olsun.umarim karşına seni hakeden biri çıkar..

Back