Nolur yardım edin acıdan öleceğim

Dünyaca ünlü sanatçıların, yazarların, bestecilerin hayatlarını incelediğimizde hayatlarında o kadar çok yanlış görüyoruz ki. Ama bu ortaya çıkardıkları eseri değersiz kılar mı? Elbette ki hayır. Meslek ile kişilik çok ayrı şeylerdir, ben de size katılıyorum.

9 yılım gitti birde sırtımdan hancerlendim.. senin gibi melankoli olmadım.. Sevgilin Şizofren onu anladık.. Seninde ondan aşağı kalır yanın yok ? polislik olmuşsunuz sana çeşitli iftiradalar atıyor kurtuldum diye sevinceğine İlla beni öldürsün dövsün gebertsin modundasınız.. Siz Bence hemen bir ruh sağlığı hastanesine koşun ? Tedavi falan olduğunuzu sanmıyorum yalan söylüyorsunuz..

Ahh ahh bende senin gibiyim ölüyordum kendi canıma kıyacktım öyle bi acı öyle bi sevgiydi...yapamam edemem sevemem idi..ne oldu geçti gitti..şimdi mi kocama aşığım mutlu huzurlu bi yuvam var çok şükür alllaha..işin gücün güzl bi kariyerimin varmış bnce kimseye ihtiycn yok..zamana bırak kendini şartlama..

diğer erkekler benim midemi bulandırıyor o kadar nefret ediyorum hepsinden.

diğer erkeklerden niye nefret ediyorsunuz? kavga edip size hakaret etmedikleri için mi diğer erkeklerden mideniz bulanıyor anlayamadım.
Ancak kendine değer vermeyi öğrendiğin zaman sana değer veren insanlarla karşılaşırsın.

23 yaşında doktor olunuyor muydu tip eğitimi daha uzun diye biliyorum. İlk sevgiliniz olduğu için fazla anlam yuklrmissiniz. Size iftira atmış aldattığınızi söylemiş hala onsuz yapamam diyorsunuz ne diyelim.

Yazik Etme kendine yolun başında gercek yüzünü göstermiş sana kurtukdun sukret ve arkana bakma.su an caninin yanması bi omur yanmasından iyidir...

Ev hanımlarını neden aşağıladınız ki?

Sosyal zeka başka bir şeydir.
Doktor olacak akademik zekaya sahip, kendilerini ifade etmekten aciz çok kişi gördüm.
Yada duygusal olarak ilk streste yikilan.

Katiliyorum
Doktor ya da baska meslekten olup

- sosyal olarak gayet silik olaini da gordum
- kocasinin istedi git meslegin olsun diye tip fakultesine gidip doktor olanini da ordum
- kocasi gel diyince gelen git deyince giden, gayet pasif vasat karakterli olanini da gordum

Zayif karakterli veya pasifsen neysen artik osun yani bunu diplomayla falan hicbir alakasi yok. Eziksen eziksin kardesim o kadar. Anneannem evhanimiyd hayati boyunca, sozu sohbeti tatlidir, gittigi her yerde saygiyla karsilanir, verdigi ogut de dinlenir, hic de oyle ezik zayif karakterli falan bir insan da degil. Evhanimlari neden asagilaniyor anlamadim, meslek sahibi olup da kocasina maas kartini veren, kocisim araba almama izin vermiyor diyen tipler de gorduk burda yani.

Eğer evlenebilseydik onun için ev hanımı olurdum desem yalan olmaz. Zaten çalışmamı istemiyordu bu kadar erkek olan ortamda.
Ayrıca kendisi de doktor.

Doktor adam sana kufur etti, ustune erkeklerin oldugu hastanede calismaa dedi oyle mi? Hic inandirici degil, tanidigim tum erkek doktorlar gayet akli basinda insanlar.

23 yaşında doktor olunuyor muydu tip eğitimi daha uzun diye biliyorum. İlk sevgiliniz olduğu için fazla anlam yuklrmissiniz. Size iftira atmış aldattığınızi söylemiş hala onsuz yapamam diyorsunuz ne diyelim.
hem intern um diyor hem genel cerrahi internuyum diyor.tip fakültesi 6 yıl ve bunun son sınıfındakilere intern denir bir branş secmek icin tus sınavını kazanmak gerekir yani önce tip fak.bitirip o sınavı kazanıp genel cerrahi asistanlığı okunuyor.acaba siz bizi mi kekliyorsunuz?

2019-2020 eğitim dönemi başlamadı ki intern oluyorsun.
Bir erkek için ev hanımı olacak kafaya sahipsen niye okuyorsun ki?
Evde otur kısmetlerini bekle, çeyiz falan hazırla.
tip öğrencilerinin eğitim dönemi farklı oluyor. internler için eğitim dönemi 1 temmuzda başlar bir sene sonra 1 temmuzda biter

çok ilginç siz bu kadar onun üstüne düşerken aldatıldığını düşünüyor?ikinizin de tepkileri sağlıklı değil.kimseyi kendinden çok sevme.buna değecek biri de yok hayatta.her şey geçiyor ama koca bir ömür ziyan oluyor?keşke bunu şimdiden görebilsen genç insan.

Doktorda sever aşık olur üzülür psikolojisi bozulur.Duygularla eğitim düzeyini karıştırmak abes olur.Bu açıdan pek çok yorumun linç etme girişimi gözüme çirkin geldi. Ancak,yazarın edebi dili bir tıp fakültesinden çıkmışa benzemiyor.Ve ayrıca tıp fakültesi son sınıfta okuyorum diyeceğine bitmeyen okulla kendisini doktorum diye lanse etmekte gerçek bir öğrencinin işi değil. Hesap sahibi arkadaşımız doktorluk hayranı zannımca.Muhtemelen hastane personeli.Keşke yalanla bezemeden gelseydi dertleşmeye.Yoksa doktorda bunalıma girer sever aşık olur üzülür..doktorda etten kemikten yaratıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…