- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi doktorhanimmm
-
Neden insanları mesleklerinden vuruyorsunuz sevgili kk hanımları. Aşık olmuş yanlış yapmış yada yapmamış. Bu mesleğiyle ilğili birşey mi? Bu onu yetersiz doktor mu yapar? Ha mesleğiyle ilğili yetersizlikten bahseder amenna. Bence bu doktorluğuna laf eden kk hanımları açık arıyor insanları yaptıgı hatayla eleştirin. Buraya doktor kimliğiyle degil genç kız olarak yazmış. Şimdi benim cevabım bence bu çocuktan uzak dur. Yaşadığın mutluluk değil. Seni seven ve seveceğin biri illaki çıkar.
diğer erkekler benim midemi bulandırıyor o kadar nefret ediyorum hepsinden.
Stajyer doktormuş.23 yaşındasınız ne kadar çabuk doktor olmuşsunuz , sadece okul 6 yıl diye biliyorum . Benimle aynı sene tıp kazanan arkadaşlarm yeni bu sene mezun oldular . ( ben 24 yaşındayım )
Ev hanımlarını neden aşağıladınız ki?
Sosyal zeka başka bir şeydir.
Doktor olacak akademik zekaya sahip, kendilerini ifade etmekten aciz çok kişi gördüm.
Yada duygusal olarak ilk streste yikilan.
Eğer evlenebilseydik onun için ev hanımı olurdum desem yalan olmaz. Zaten çalışmamı istemiyordu bu kadar erkek olan ortamda.
Ayrıca kendisi de doktor.
hem intern um diyor hem genel cerrahi internuyum diyor.tip fakültesi 6 yıl ve bunun son sınıfındakilere intern denir bir branş secmek icin tus sınavını kazanmak gerekir yani önce tip fak.bitirip o sınavı kazanıp genel cerrahi asistanlığı okunuyor.acaba siz bizi mi kekliyorsunuz?23 yaşında doktor olunuyor muydu tip eğitimi daha uzun diye biliyorum. İlk sevgiliniz olduğu için fazla anlam yuklrmissiniz. Size iftira atmış aldattığınızi söylemiş hala onsuz yapamam diyorsunuz ne diyelim.
tip öğrencilerinin eğitim dönemi farklı oluyor. internler için eğitim dönemi 1 temmuzda başlar bir sene sonra 1 temmuzda biter2019-2020 eğitim dönemi başlamadı ki intern oluyorsun.
Bir erkek için ev hanımı olacak kafaya sahipsen niye okuyorsun ki?
Evde otur kısmetlerini bekle, çeyiz falan hazırla.
çok ilginç siz bu kadar onun üstüne düşerken aldatıldığını düşünüyor?ikinizin de tepkileri sağlıklı değil.kimseyi kendinden çok sevme.buna değecek biri de yok hayatta.her şey geçiyor ama koca bir ömür ziyan oluyor?keşke bunu şimdiden görebilsen genç insan.Merhaba arkadaşlar. Ben 23 yaşındayım. 2018 yılının kasım ayında hayatımdaki ilk sevgilimke tanıştım. İlk buluştuğumuz anda aşık olduk birbirimize. Ama sürekli sorunlar çıktı aramızda 10 aylık ilişkimizde sürekli ama sürekli kavgalar oldu. Psikolojim bozuldu ilaçlarla ayakta durdum aylarca. Sürekli onu aldattığımı düşünüyordu ama yemin ederim ki onu bie kere bile aldatmadım başkasına bakmadım bile, diğer erkekler benim midemi bulandırıyor o kadar nefret ediyorum hepsinden. Doktor olduğum için hastalar veya meslektaşlarımla konuşuyorum sadece derslerde, hastanelerde.
Neyse bu cocuk sürekli onu aldattığımı düşündü çok şiddetli kavgalar çıktı aramızda polislik olduk.En sonunda da kovdu beni yanından nefret ediyorum senden iğreniyorum beni artık arama dedi.
Ama dayanamıyorum ben yemin ederim asla kötü bir şey yapmadım çok seviyorum onu.
Hayatımda ilk defa birinin yanında çok mutluydum(kavga etmediğimiz zamanlarda) 10 ay boyunca her şeyi beraber yaptık ben şimdi onsuz nasıl yaşarım.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem. Asla sevemem onun dışında kimse yakışıklı çekici gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?