- 21 Eylül 2015
- 67
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi esragul3456
Neredeyse bütün hamilelik konularını okudum bana yardım edin ama lütfen yargılamayım bu benim isteğimle olan bir şey değil sevgilim ankarada yaşıyor ve beni görmeye geldi benim amacın ayrılmaktı yaptıklarına tahammül edemiyordum çünkü. Neyse geldi ayrılmak istediğimi söyledim o da cafede konuşulmaz bu konular yengemin evi var oraya gidelim orda konuşalım bitsin dedi tereddüt ettim ama gülerek birşey yapmam korkma falan dedi neyse eve girdik ben anlattım o dinliyordu en sonunda yakınlaşmaya başladı ben korktum geri çekilmek istedim ama yapamadım karşı koyamadım hala aşıktım kıyafetlerimizi çıkartıp sürtünmeye başladı ben olayı yeni yeni idrak ederken tam giricekken ittim giremedi ama zevk suyu gelmişti ben ağlıyordum o ara nasıl yapmaya kalktın diye o beni dinlemedi git temizlen başıma kalacaksın falan dedi öyle birşey olur mu ki dedim hemen temizlenip ağlayarak eve gittim. Eve gittiğimde de duş aldım ama içim rahat değildi internetten zevk suyu ile hamile kalındığını öğrendim korktum ella diye bi ilaç varmış onu alıp içtim hemen işin kötüsü de adetimin 14. Günüydü. Şimdi bi sorum var size sürtünmeyle zevk suyuyla hamile kalınır mı? Ella da içtim