Nolur tavsiye verin çok acı çekiyorum çok pişmanım

Dilerim en güzel yaşında, tecrübelerini en az acıyla edinirsin :) Ne yaparsan yap o kalp illa kırılacak. Hangimizin kırılmadı ki. Gün gelecek onu bile özleyeceksin :)
Yeni yılın kutlu olsun, sevgiler :KK200:
Teşekkür ederim size de güzel yıllar dilerim... mutsuzum ama olsun

Çok seviyorum beni iyi anladım dus et bana nokır
Kendini neden bu kadar kücük düsürüyorsun. Hic mi gururun yok, hicmi degerini bilmiyorsun? Seni affedip sana geri dönse ne olur? Bu zihniyette bir insan bunu hayatinin sonuna kadar hep yüzüne vuracak. Mutlu olabileceginimi düsünüyorsun? 9 ay neki? Insanlar ömrünü vermis eslerinden vazgeciyorlar, ayriliyorlar. Kendine biraz güvenin olsun. Elini sallasan ellisi. Daha yasinda genc. Illaki o olacak diye kendini neden sartlandiriyorsun? 1 gün aglarsin 5 gün aglarsin sonra gecer. Bu kadar büyütmene gerek yok. Hayatin sonu degil. Kendine gel artik.

şimdi göz ardı etse yarın öbür gün başına kakar çünkü şimdiden yapacağını yapmış.. he sen hak ettiğini düşünüyorsan onun kafa yapısıyla aynı kafaya sahipsen çek vicdan azabını.. he sadece kaybetmenin acısıyla seninki şöyle düşün.. seni yargıladığı uğruna terkettiği şeyi sana 2. defa yaşatıyor.. hayatına girecek bir sonraki kişi için birken iki pişmanlıkla baş başa bırakıyor seni. öyle değil mi senin pişmanlığını katlayıp gidiyor bence nefret bile edilebilir. ayrıca pişmanlık etme.

Hadi diyelim ki barıştın yıllar geçti evlendin. Bu adam her kavgada bu hatanı yüzüne vuracak. Kendiside sütten çıkma ak kaşık değildir emin ol. Gerçekten sevseydi bu ayrılmaya gerekçe olamaz.
Yoluna bak sende hayatını yaşa bırak o düşünsün

Hadi diyelim ki barıştın yıllar geçti evlendin. Bu adam her kavgada bu hatanı yüzüne vuracak. Kendiside sütten çıkma ak kaşık değildir emin ol. Gerçekten sevseydi bu ayrılmaya gerekçe olamaz.
Yoluna bak sende hayatını yaşa bırak o düşünsün
Aklına bile gelmiyom ki ne düşünmesi kardeşim ya

küçülen degerimi nasil yukselteyim bu nasil bir söz? aşagilayan erkek aşagilanan sen ama olsun seviyorsun...yalvar sabah aksam belki yukselir degerlerin ...o affedince degerin yukselir saniyorsun resmen kendine mal muamelesi yapiyorsun beni isterse degerim yukselir ... allah akil versin ...

Arkadaşını bilerek başladı. Ve senle birşeyler yaşayıp sonra da arkadaşını bahane ederek ayrıldıysa hiç sevmedi bu arkadaş seni net.

En baştan da bizim onla olan durumumuzu az çok bilerek başladı üstelik ilişkiyi herkese karşı dimdik ayakta ve yanımda durdu sonradan her şey kötüye sardı gelip buna abartarak anlattılar susmadılar olandan fazlasını ve yanlışını anlattılar inandı.
benim tasvip etmediğim bi durum. Çevremde var bu şekilde. Mesela iki yakın erkek arkadaş düşünün. Kız biriyle sevgili olduktan sonra diğeriyle evleniyor

Yasamimiz boyunca bir suru kisi hayatimiza girer cikar. Birisi hayatimizdan cikmasi gerekiyorsa bizimle ilgili gorevi bittigi icindir. Bazen evrene salmak gerekiyor gideni.

Başkasını sevmeyecekmişşşş yaw hee hee demek istiyorum sevgiline.
Çok geçmez birini bulur.Erkek milleti ne beklersin.
Lütfen kendine değer ver ve güçlen ayağa kalk. Devam etseniz bile kusurunu ömür boyu yüzüne vuracak. Hergünün keşke o gün bitirseydim bu ilişkiyi demekle geçecek.

Benim aklıma takılan tek nokta öpüşmeyi hata olarak görmeniz... yahu insan sevdiğine sarılır öper sizde ozaman onu sevmişsiniz öpmüşsünüz sonra bunu sevmiş öpmüşsünüz yarın başkasını sevip bu adamla da yaptıklarına pişman olma da... biraz kendinize saygınız olsun yargılatmayın kimseye kendinizi geçmişinizi...

Yaşınız küçük heralde olgunca ilişkiyi bitiremiyorsunuz karşılıklı

Eskisine hata olarak bakiyorsun bununla da bir seyler yasamissin, 3. Bi sahis oldugunda buna da hata gozuyle bakacaksin. Iliskilerinde kafa kapina uygun olmayan seyler yasama, ya da yasadiklarinin arkasinda dur, senden onceydi seni ilgilendirmez demeyi bil.

X