Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testi bilmiyorum ama predictor daha guvenilir geldi. Yarin ilk idrarla predictor deneyin benceKızlar 4 tane nimo gebelik testi yaptım size görsel ekliyorum 4 üde böyle çıktı. Predictor testte beyaz çizgi hiç silik göremedim adetim 3 gün gecikti. Sizce testlerin hepsi yanlış mı? Kan verip üzülmek istemiyorum. Bir düşüğüm var
Hamilelik görünüyorKızlar 4 tane nimo gebelik testi yaptım size görsel ekliyorum 4 üde böyle çıktı. Predictor testte beyaz çizgi hiç silik göremedim adetim 3 gün gecikti. Sizce testlerin hepsi yanlış mı? Kan verip üzülmek istemiyorum. Bir düşüğüm var
Kimyasal sa….Kan vermeden maalesef bisey diyemeyiz gayet pozitif duruyor
Predictor markası çok iyi ya onda hiç mi çizgi çıkmadı silik falan?Kızlar 4 tane nimo gebelik testi yaptım size görsel ekliyorum 4 üde böyle çıktı. Predictor testte beyaz çizgi hiç silik göremedim adetim 3 gün gecikti. Sizce testlerin hepsi yanlış mı? Kan verip üzülmek istemiyorum. Bir düşüğüm var
Çok hafif çıktı ama böyle var gibi yok gibi bunun kadar net değil dayanamıyorum yarın kan vereceğim ya. Geç döllenme olabilir mi? Çünkü regl 3 gün geçti erken test hepsiPredictor markası çok iyi ya onda hiç mi çizgi çıkmadı silik falan?
Kanda kesin sonuç çıkar idrardan önce kanda yükseliyor beta hgc Hormonu hakkınızda hayırlısı olsunÇok hafif çıktı ama böyle var gibi yok gibi bunun kadar net değil dayanamıyorum yarın kan vereceğim ya. Geç döllenme olabilir mi? Çünkü regl 3 gün geçti erken test hepsi
Kan vermedim henüz vaktim olmadı kimyasal gebelikten şüphelendim. Hamileyim diye kodlamıyorum kafamdaMerhaba aynı durum benimde başıma geldi reglimin gecikmesini belliyorum sonucunuz ne çıktı acaba
Benim gecikmemin 5. Günü yarın test vermeye gideceğim . Ama işte 2 günde bir kan vermek istemiyorumNimo markasını araştırdım güvenilir diyorlar bende ümitlenmemek için günümü bekliyorum
Belirtiniz varmıBenim gecikmemin 5. Günü yarın test vermeye gideceğim . Ama işte 2 günde bir kan vermek istemiyorum
Evet adet olucakmışım gibi kasıklarım da alt karnımda ve göğüslerimde çok fazla ağrı var hatta bel ağrım ayaklarıma vuruyorBelirtiniz varmı
Kac gün var adetinizeEvet adet olucakmışım gibi kasıklarım da alt karnımda ve göğüslerimde çok fazla ağrı var hatta bel ağrım ayaklarıma vuruyor
4 gün sizinKac gün var adetinize
..benim 5 gün geçtiKac gün var adetinize
Evet kasıklarımda ağrı varBelirtiniz varmı
5 haftalık gebeyim 5+4 Allah sizede nasip etsin inşallah4 gün sizin