Nolur kan vermedim henüz ne yapmalıyımmm????

teletabet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
34
2
25
Kızlar 4 tane nimo gebelik testi yaptım size görsel ekliyorum 4 üde böyle çıktı. Predictor testte beyaz çizgi hiç silik göremedim adetim 3 gün gecikti. Sizce testlerin hepsi yanlış mı? Kan verip üzülmek istemiyorum. Bir düşüğüm var

Eklentiler

• IMG_6041.jpeg
    IMG_6041.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar 4 tane nimo gebelik testi yaptım size görsel ekliyorum 4 üde böyle çıktı. Predictor testte beyaz çizgi hiç silik göremedim adetim 3 gün gecikti. Sizce testlerin hepsi yanlış mı? Kan verip üzülmek istemiyorum. Bir düşüğüm var
Bu testi bilmiyorum ama predictor daha guvenilir geldi. Yarin ilk idrarla predictor deneyin bence

Hamilelik görünüyor

Predictor markası çok iyi ya onda hiç mi çizgi çıkmadı silik falan?

Predictor markası çok iyi ya onda hiç mi çizgi çıkmadı silik falan?
Çok hafif çıktı ama böyle var gibi yok gibi bunun kadar net değil dayanamıyorum yarın kan vereceğim ya. Geç döllenme olabilir mi? Çünkü regl 3 gün geçti erken test hepsi

Çok hafif çıktı ama böyle var gibi yok gibi bunun kadar net değil dayanamıyorum yarın kan vereceğim ya. Geç döllenme olabilir mi? Çünkü regl 3 gün geçti erken test hepsi
Kanda kesin sonuç çıkar idrardan önce kanda yükseliyor beta hgc Hormonu hakkınızda hayırlısı olsun 🤍

X