Nolur bilgisi olan aydınlatsın nolur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ghhg1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım cok tsk ederim ek dosta için falsn bunuda denicem yalnız birşey kafama takıldı normalde her ay sadece bir yumurta büyük catlamalı ama pkods hepsi birden büyümeye calıstıgı içşn hepsi bir noktada kalıyor ve yumurtalsrın hiç biri catlamıyo catlayamayn bu yumurtalarda kiste dönüşüyor demişti bir doktor eger böyleyse bu karışım yumurta büyütmeye yarıyormus yine cok büyütüp catlatmazsa dahakötü olmaz mı iyice kafam karıstı anlamaya calısıyorum su hastalığı :KK43: sana iyi gelmiş sen pkolumuydun peki???
Birkactane yumurta büyüyor ve sadece bir tane çatliyor diger yumurtalar eski boyutlarına dönüyor diye okudum ben bende dr vardı pcos bu kuru yapmadigim zaman iki ay filan olmuyordum hatta hamile kalmadan onceki ay 50. Günde ondan önceki ay60. Gunde adet oldum sen bi kuru adet oldugunda mutlaka yap

Pco olan hastalarin kanama miktari cokmu oluyor gercekten
Pko olanlarda progesteron görevini yapamıyor. Prolaktin ve dheas pkolularda yüksek çıkabiliyor.
Bu belirtiler kişiye göre değişebilir .
Ara kanamaların bir çok nedeni olabilir

Birkactane yumurta büyüyor ve sadece bir tane çatliyor diger yumurtalar eski boyutlarına dönüyor diye okudum ben bende dr vardı pcos bu kuru yapmadigim zaman iki ay filan olmuyordum hatta hamile kalmadan onceki ay 50. Günde ondan önceki ay60. Gunde adet oldum sen bi kuru adet oldugunda mutlaka yap
Tamam cnaım benmde 50 günoldu adet görmedim hala Bazen aylarca görmüyorum bir adet görüncede insan içine çıkamıyorum Allahım nasıl kötü bir durum :( şimdi bunu yapmak içşn adet olmayı mı beklemem gerekiyor canım adetliyken mi yapılıyor kaç gün yapayım suan sogan suyu içiyorum

Pko olanlarda progesteron görevini yapamıyor. Prolaktin ve dheas pkolularda yüksek çıkabiliyor.
Bu belirtiler kişiye göre değişebilir .
Ara kanamaların bir çok nedeni olabilir
Ya benimde prolaktin 30 cikti ama pco degilmisim

Tamam cnaım benmde 50 günoldu adet görmedim hala Bazen aylarca görmüyorum bir adet görüncede insan içine çıkamıyorum Allahım nasıl kötü bir durum :KK43: şimdi bunu yapmak içşn adet olmayı mı beklemem gerekiyor canım adetliyken mi yapılıyor kaç gün yapayım suan sogan suyu içiyorum
Canim yolladığim fotoda nasil kullanacağın yaziyor adeti beklemelisin

Canim yolladığim fotoda nasil kullanacağın yaziyor adeti beklemelisin
Ya nolur birbirimize dua edelim olur mı ben cok bunaldım bu rahatsızlıktan şımarıklık etmek istemiyorum ne rahatsızlıklar var Allah herkesin şifasıkıversin ama ben cidden çok bıktım çok üzülüyorum napsam olmuyor nolur dua edelim

Genç kızlııgımdan beri uzun yıllardır aralıksız dogum kontrol hapı kullanıyorum adwt akıntım kanamam iyice azalıp pembeleşti rahatsız oldum bıraktım bırakalı daha 50 gün falan oldu hemen saçlarım dökülmeye basladı bile napcam artık bilmiyorum

Genç kızlııgımdan beri uzun yıllardır aralıksız dogum kontrol hapı kullanıyorum adwt akıntım kanamam iyice azalıp pembeleşti rahatsız oldum bıraktım bırakalı daha 50 gün falan oldu hemen saçlarım dökülmeye basladı bile napcam artık bilmiyorum
Tiroid hormonlarina baktir kac kilosun

Tiroid hormonlarina baktir kac kilosun
54 kiloyum canım, troid hormonları kan testinden mi belli olur hiç bir doktor bakmıyor yıllar önce bir profesöre gitmiştim o kan testi istiyordu hep acaba troid e bakıyor muydu bilmiyorum 16nyasmda flaandım

54 kiloyum canım, troid hormonları kan testinden mi belli olur hiç bir doktor bakmıyor yıllar önce bir profesöre gitmiştim o kan testi istiyordu hep acaba troid e bakıyor muydu bilmiyorum 16nyasmda flaandım
Gttiginde bir baktir tiroidlerine sac dokulmesi ondan olabilir
Bnmde adetim duzenli olmadi hiç ilk once bu durumu cok takip psikolojini bozma derim
Testere dişli aslan pencesi al aktardan günde bir bardak iç hem adet agrini alir hemde kaliteli yumurtlamani saglar kaliteli ne demek biz yumurtlama olduğunda hersey normal sanıyoruz ama öyle degil bazen catlayan yumurtamizin içi boş oluyormus yada kalitesiz bunu ibrahim Saraçoğlu soyledi bunun icin bu otu onerdi hem adeti düzenliyor hemde kaliteli yumurtlama sağlıyor adet oluncada bu kuru mutlaka yap dua ediyorum canm inşallah adetin düzene girer bebis sahibi olursun

Gttiginde bir baktir tiroidlerine sac dokulmesi ondan olabilir
Bnmde adetim duzenli olmadi hiç ilk once bu durumu cok takip psikolojini bozma derim
Testere dişli aslan pencesi al aktardan günde bir bardak iç hem adet agrini alir hemde kaliteli yumurtlamani saglar kaliteli ne demek biz yumurtlama olduğunda hersey normal sanıyoruz ama öyle degil bazen catlayan yumurtamizin içi boş oluyormus yada kalitesiz bunu ibrahim Saraçoğlu soyledi bunun icin bu otu onerdi hem adeti düzenliyor hemde kaliteli yumurtlama sağlıyor adet oluncada bu kuru mutlaka yap dua ediyorum canm inşallah adetin düzene girer bebis sahibi olursun
Testere dişli aslanpençesi cayını cok içtim hiç birşey değiştirmedi bende nasıl bir inatçı pkoysa :( bu kürü denicem canım cok tsk ederim

[QUOTE, post: 44472195, member: 716536"]Acaba benmki hangisi yumurta olusturaniliymuyum acaba vedoktorların çogu gercekten cok acımasız odalarına girdiğimle cıktım bir oluyor sen pkolusun iyileşmezsin bu bir hastalık değil zaten böle kabul et buna alış diyip yolluyolar[/QUOTE]
Senin dktorun baya acimasizmis canim patavatsizlar her iki sekildede lanet bi hastalik maalesef duzenli adet olmak kadar guzel bisey yok vd biz bunun tadina varamiyoruz

[QUOTE, post: 44472195, member: 716536"]Acaba benmki hangisi yumurta olusturaniliymuyum acaba vedoktorların çogu gercekten cok acımasız odalarına girdiğimle cıktım bir oluyor sen pkolusun iyileşmezsin bu bir hastalık değil zaten böle kabul et buna alış diyip yolluyolar
Senin dktorun baya acimasizmis canim patavatsizlar her iki sekildede lanet bi hastalik maalesef duzenli adet olmak kadar guzel bisey yok vd biz bunun tadina varamiyoruz[/QUOTE]
Aynen öyle canım ya o kadar cok özeniyorm kş anlatamam 28 günde bir günü gününe adet olan tam ayın14yumurtlaysn döngüsü günü gününe olan kadınlara o kadar cok imreniyorum ki cok cabalıyorum düzelmiiyor sinirimden ağlıyorum cogu zaman bıktım inşallah Allah şifamızı verir bizde tadarız bu duyguyu ve Allah bütün hastaların şifasını versin inşallah dermanımız onda

Senin dktorun baya acimasizmis canim patavatsizlar her iki sekildede lanet bi hastalik maalesef duzenli adet olmak kadar guzel bisey yok vd biz bunun tadina varamiyoruz
Aynen öyle canım ya o kadar cok özeniyorm kş anlatamam 28 günde bir günü gününe adet olan tam ayın14yumurtlaysn döngüsü günü gününe olan kadınlara o kadar cok imreniyorum ki cok cabalıyorum düzelmiiyor sinirimden ağlıyorum cogu zaman bıktım inşallah Allah şifamızı verir bizde tadarız bu duyguyu ve Allah bütün hastaların şifasını versin inşallah dermanımız onda[/QUOTE]
Amin canim amin bigun Inşallah bizde anne olucaz hamileligin tatli telaşı ni tadicaz

kizlar bekar bayanlar ne zaman yapmali bu sogan kurunu? beklemeli miyim adet olmayi? su siralar stresten gecikti ya:(

Back