Polikistik sorunun mi var canim benimPolikistik overlilerin sorunu tam olarak nedir neden adet göremiyorlar yumurtlama sorunları mı var yoksa yumurta çatlatma sorunu mu?
Arkadaşlar normal kadınlarda döngü ne şekilde sağlıklı kadınlar genellikle adet bitiminden sonra yumurta üretmeye başlarlar 14 gün sonra yumurtlarlar döllenme olmazsa bri 14 gün sonra bu yumurtalar catlar ve adet olunur böyle mi olur bu dogrumu? Eğer doğruysa polikistik overlilerin bu süreçte nerede sorun çıkıyor adet göremiyorlar??
Var maalesef yıllardır nefret ediyorum bıktım artıkPolikistik sorunun mi var canim benim
Adet olabiliyormusun peki ilacsiz kac gun suruyorVar maalesef yıllardır nefret ediyorum bıktım artık
Hayır olamıyorum bazen 2 ayda bir bazen 40 gün sonra bazen 4 ay sonra bazen 6-7 ay gelmiyor düzensizAdet olabiliyormusun peki ilacsiz kac gun suruyor
Anladim canimm sogan vs iyi geliyo diyolar denedinmi kilon tuy problemin varmiHayır olamıyorum bazen 2 ayda bir bazen 40 gün sonra bazen 4 ay sonra bazen 6-7 ay gelmiyor düzensiz
Denedim ama ben bir faydasını göremedim tüylenme hafif var uzun zamandır dogum kontrol hapı içtim o tüylrnmeyi engelliyor artık bıraktık muhtemelen 3-4 aya kadar tüylenmem artar herhalde kilo problemim de şimdilik pek yokAnladim canimm sogan vs iyi geliyo diyolar denedinmi kilon tuy problemin varmi
Allah allah pco niye varki sende normal gibi allah sifalar versin banada doktor demisti ben hic inanmamistim sogan suyu ictim doktora gittim hicbiseyim yoktuDenedim ama ben bir faydasını göremedim tüylenme hafif var uzun zamandır dogum kontrol hapı içtim o tüylrnmeyi engelliyor artık bıraktık muhtemelen 3-4 aya kadar tüylenmem artar herhalde kilo problemim de şimdilik pek yok
Bende sogan suyu içiyorum ikinci ayıkdayım sogan kürünün 50 gündür falanda adet göremiyorumAllah allah pco niye varki sende normal gibi allah sifalar versin banada doktor demisti ben hic inanmamistim sogan suyu ictim doktora gittim hicbiseyim yoktu
Allah sifa versin canim benim duzelirsin insallahh allahin takdiri ol derse olurBende sogan suyu içiyorum ikinci ayıkdayım sogan kürünün 50 gündür falanda adet göremiyorum
Amin canım inşallah artıo cok bunaldım bilmiyorum Allah korusun cok daha kötü hastalıklarla mücadele eden insanlarda var Allaha binlerce şükür diyorum ama bu rahatsızlıkta bir bayan olarak beni cok yordu incitti Allah isteyen şifa arayan herkese şifa versin inşallah içlerinden banada versin inşAllah sifa versin canim benim duzelirsin insallahh allahin takdiri ol derse olur
Ins bak ben 1 kere kurtaj oldum mesela sonra benim duzenim alt ust olduAmin canım inşallah artıo cok bunaldım bilmiyorum Allah korusun cok daha kötü hastalıklarla mücadele eden insanlarda var Allaha binlerce şükür diyorum ama bu rahatsızlıkta bir bayan olarak beni cok yordu incitti Allah isteyen şifa arayan herkese şifa versin inşallah içlerinden banada versin inş
Biz kadınlar cok hassas bir yapıdsyız herhalde hersey düzenimizi etkileyebiliyor, inşallah Sende zamanla düzenine geri dönersin vücuduna zaman tanı umarım hersey gönlünce olurIns bak ben 1 kere kurtaj oldum mesela sonra benim duzenim alt ust oldu
Pko da yumurta gelisimi hiç olmayanda var yumurtlama si olup istenen seviyeye gelmeyen de bende hiç yoktu suan tedavi görüyorum bekarken biliyodum ama maalesef çocuk için bu kadar uğraşıcagimi bilmiyodum doktorlar çok acımasız hiç bi şeyde açıklama yapmazlar kendi imkanlarimla bu sayfa sayesinde bilgi sahibi oldum allah yardimcimiz olsun ...Ghhg1 .!.:Polikistik overlilerin sorunu tam olarak nedir neden adet göremiyorlar yumurtlama sorunları mı var yoksa yumurta çatlatma sorunu mu?
Arkadaşlar normal kadınlarda döngü ne şekilde sağlıklı kadınlar genellikle adet bitiminden sonra yumurta üretmeye başlarlar 14 gün sonra yumurtlarlar döllenme olmazsa bri 14 gün sonra bu yumurtalar catlar ve adet olunur böyle mi olur bu dogrumu? Eğer doğruysa polikistik overlilerin bu süreçte nerede sorun çıkıyor adet göremiyorlar??
Polikistik over sendromu olan hastalarda androjen hormonu aşırı salgılandığı için kıllanma, kilo alma, ciltte yağlanma, akne şikayetleri görülür. Ayrıca, polikistik over sendromu olan kadınların yumurtalıkları, yumurta geliştiremezler ve bu da adet düzensizliğine neden olur. Adet düzensizliği, kadınlarda rahim içinde kalınlaşma ve aşırı kanamalara yol açar. Düzenli yumurtlamanın olmadığı durumlarda gebe kalamama problemi olabilir. Bu tür durumlarda gebelikoluşumunu hızlandırıcı, yumurtlamayı düzenleyici tedaviler uygulanır. Polikistik over sendromu, yumurtlama bozukluklarından dolayı gebelik şansını önemli derecede azalttığı gibi, tedavi edilmediği durumlarda bazı hastalarda şeker ve kalp hastalıklarına neden olabilmektedirPolikistik overlilerin sorunu tam olarak nedir neden adet göremiyorlar yumurtlama sorunları mı var yoksa yumurta çatlatma sorunu mu?
Normal insanlarda adet dongusu 26-35 arasidir. 35 den fazla adet gorenlerde yumurtlama problemi vardir. Bu sure kusiden kisiye degisir. Ben 33-35-50-60 bu şekilde degisiyordu taki çörek otu bal tarçın kurunu yapana kadar bu kur sayesinde zamaninda yumurtlamam oldu tavsiye ederimPolikistik overlilerin sorunu tam olarak nedir neden adet göremiyorlar yumurtlama sorunları mı var yoksa yumurta çatlatma sorunu mu?
Pco olan hastalarin kanama miktari cokmu oluyor gercektenPolikistik over sendromu olan hastalarda androjen hormonu aşırı salgılandığı için kıllanma, kilo alma, ciltte yağlanma, akne şikayetleri görülür. Ayrıca, polikistik over sendromu olan kadınların yumurtalıkları, yumurta geliştiremezler ve bu da adet düzensizliğine neden olur. Adet düzensizliği, kadınlarda rahim içinde kalınlaşma ve aşırı kanamalara yol açar. Düzenli yumurtlamanın olmadığı durumlarda gebe kalamama problemi olabilir. Bu tür durumlarda gebelikoluşumunu hızlandırıcı, yumurtlamayı düzenleyici tedaviler uygulanır. Polikistik over sendromu, yumurtlama bozukluklarından dolayı gebelik şansını önemli derecede azalttığı gibi, tedavi edilmediği durumlarda bazı hastalarda şeker ve kalp hastalıklarına neden olabilmektedir
Arkadaşım cok tsk ederim ek dosta için falsn bunuda denicem yalnız birşey kafama takıldı normalde her ay sadece bir yumurta büyük catlamalı ama pkods hepsi birden büyümeye calıstıgı içşn hepsi bir noktada kalıyor ve yumurtalsrın hiç biri catlamıyo catlayamayn bu yumurtalarda kiste dönüşüyor demişti bir doktor eger böyleyse bu karışım yumurta büyütmeye yarıyormus yine cok büyütüp catlatmazsa dahakötü olmaz mı iyice kafam karıstı anlamaya calısıyorum su hastalığıNormal insanlarda adet dongusu 26-35 arasidir. 35 den fazla adet gorenlerde yumurtlama problemi vardir. Bu sure kusiden kisiye degisir. Ben 33-35-50-60 bu şekilde degisiyordu taki çörek otu bal tarçın kurunu yapana kadar bu kur sayesinde zamaninda yumurtlamam oldu tavsiye ederim
Acaba benmki hangisi yumurta olusturaniliymuyum acaba vedoktorların çogu gercekten cok acımasız odalarına girdiğimle cıktım bir oluyor sen pkolusun iyileşmezsin bu bir hastalık değil zaten böle kabul et buna alış diyip yolluyolarPko da yumurta gelisimi hiç olmayanda var yumurtlama si olup istenen seviyeye gelmeyen de bende hiç yoktu suan tedavi görüyorum bekarken biliyodum ama maalesef çocuk için bu kadar uğraşıcagimi bilmiyodum doktorlar çok acımasız hiç bi şeyde açıklama yapmazlar kendi imkanlarimla bu sayfa sayesinde bilgi sahibi oldum allah yardimcimiz olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?