- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Sizi bilmeyenlerde var...
Sevindim adınıza sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur inşAllah..
Allah gönlünüze göre versin![]()
tamam bı resım koyucam ona bakın olur mu
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi bilmeyenlerde var...
Sevindim adınıza sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur inşAllah..
Allah gönlünüze göre versin![]()
haayirli olsun seker![]()
Yok canım estağfurullah ispat edermiş gibi..tamam bı resım koyucam ona bakın olur mu![]()
canım bende adetime 3 gün kala yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. bunun nedeni hcg değerinin az olması, zamanla artacak ve çizgi belirginleşecek, bebişin hayırlı olsun : )Yaaa gördün dimi gördün iste var gerçekte daha belli 3 gün var adete evet BNgoruom gibi ayy agzin bal yesin
Eki Görüntüle 1259860 Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
canım bende adetime 3 gün kala yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. bunun nedeni hcg değerinin az olması, zamanla artacak ve çizgi belirginleşecek, bebişin hayırlı olsun : )
Yok canım estağfurullah ispat edermiş gibi..
Ben zaten görmüyorum diyenlere çıkışmalarını eleştirmiştim hoş değil diye..
Çünkü kızıyordun gibi resmen hani hem görüyoruz mu diye sormak için konu açmışsın görmeyincede nasıl yaa orda işte demişsin ondan...
Yoksa Allah analı babalı büyütsün yani bebiş bekleyenlerede umut olsun bebek güzel şeydir![]()
canım negatif
cnm nıe ıspat etme gıbı bı nıyetım olsun ya heyecanlandıgım ıcın paylasıcaktım neyse tesekkur ederım
Ben birincisinde hiçbir şey göremedim,tam olarak 2. kırmızı çizgi çıktı mı diğer yaptıklarında? Eğer yine silik görüyorsan psikolojinin oyunu da olabilir,buraya paylaş bence resmi.Eki Görüntüle 1259860 Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
Ay bende kimseye solemiom kan testi olmadan DİE içimde patliyo kimyasal mi diş gebelikmi die3 testte de net ikinci cizgi cıkmış, güvenilmeyecek bişey yok canım. Aklını hiç bulandırma. Bende 9 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce bir arkadaşım beni öyle korkutmuştu ki. Test yaparsın pozitif olur ama kanda çıkmaz, kanda çıkar ultrasona gidersin görünmez, dış gebelik olabilir. O yüzden kimseye söyleyeme, benden tavsiye falan dedi. İçime kurt düşürdü. Ben defalarca ikinci cizgiyi gormeme ragmen 1 hafta en yakınıma bile söylemedim.