• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi bak

tamam bı resım koyucam ona bakın olur mu:KK68:
Yok canım estağfurullah ispat edermiş gibi..

Ben zaten görmüyorum diyenlere çıkışmalarını eleştirmiştim hoş değil diye..
Çünkü kızıyordun gibi resmen hani hem görüyoruz mu diye sormak için konu açmışsın görmeyincede nasıl yaa orda işte demişsin ondan...

Yoksa Allah analı babalı büyütsün yani bebiş bekleyenlerede umut olsun bebek güzel şeydir:D:D

Yaaa gördün dimi gördün iste var gerçekte daha belli 3 gün var adete evet BNgoruom gibi ayy agzin bal yesin
canım bende adetime 3 gün kala yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. bunun nedeni hcg değerinin az olması, zamanla artacak ve çizgi belirginleşecek, bebişin hayırlı olsun : )

canım bende adetime 3 gün kala yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. bunun nedeni hcg değerinin az olması, zamanla artacak ve çizgi belirginleşecek, bebişin hayırlı olsun : )

tesekkur ederım cnm bugun bıdaha yaptım daha net goruyorum artık ınsallah tamamına ererız saol tatlm

Yok canım estağfurullah ispat edermiş gibi..

Ben zaten görmüyorum diyenlere çıkışmalarını eleştirmiştim hoş değil diye..
Çünkü kızıyordun gibi resmen hani hem görüyoruz mu diye sormak için konu açmışsın görmeyincede nasıl yaa orda işte demişsin ondan...

Yoksa Allah analı babalı büyütsün yani bebiş bekleyenlerede umut olsun bebek güzel şeydir:D:D

cnm nıe ıspat etme gıbı bı nıyetım olsun ya heyecanlandıgım ıcın paylasıcaktım neyse tesekkur ederım

Ben de tek çizgi gördüm.
Sinirlerin bozulmuş olabilir mi canım ?
Biraz uyumaya ne dersin?o_O

3 testte de net ikinci cizgi cıkmış, güvenilmeyecek bişey yok canım. Aklını hiç bulandırma. Bende 9 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce bir arkadaşım beni öyle korkutmuştu ki. Test yaparsın pozitif olur ama kanda çıkmaz, kanda çıkar ultrasona gidersin görünmez, dış gebelik olabilir. O yüzden kimseye söyleyeme, benden tavsiye falan dedi. İçime kurt düşürdü. Ben defalarca ikinci cizgiyi gormeme ragmen 1 hafta en yakınıma bile söylemedim.

Larensa Larensa bak sana söylemiştim ilk resmi koyduğunda 2.çizgi hayal meyal olsada var diye kutlarım canım Allah tamamına erdirsin :KK25::nazar::KK46:

Aslında öyle kuruntulu biri degilimdir ama hamilelik baska birsey. Arkadaşımın soylediklerini kafamda öyle büyütmüşüm ki, hamile olmadığımı bile dusunmeye baslamıstım. Ultrasonda gebelik kesesini ilk gördüğümde hüngür hüngür ağladım. O sıra henüz kalp atışları başlamamıştı bebeğimin. 6 haftalık hamileyken temizlik yaptım ve camasırımda koyu renk bir akıntı gordum ve kadınlar kulübünde arastırdım. Aynı sorunu yasayan birisi daha konu acmıs. Altındaki yorumları okuyunca bunalıma girdim. İşte kimisi diyor, benim oyle akıntı geldikten sonra düşük başladı, kimisi aldırmış, kimisi bir kac gun icinde düşürmüş. Bu sefer ben bebeğimi düşürdüğüme inanmaya basladım. Doktora gittik. Yavrumun kalp atışlarını duyduğumda yine hüngür hüngür ağladım. Doktor gayet saglıklı bir hamileligim oldugunu soyledi ve kızdı. Yani herkesin bünyesi, vucudunun olaylara verdiği tepki farklıdır. Sana tavsiyem şuan ve ilerleyen zamanlarda olumsuz seyleri kafana takma. Yasadıgın seyin tadını cıkar.

3 testte de net ikinci cizgi cıkmış, güvenilmeyecek bişey yok canım. Aklını hiç bulandırma. Bende 9 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce bir arkadaşım beni öyle korkutmuştu ki. Test yaparsın pozitif olur ama kanda çıkmaz, kanda çıkar ultrasona gidersin görünmez, dış gebelik olabilir. O yüzden kimseye söyleyeme, benden tavsiye falan dedi. İçime kurt düşürdü. Ben defalarca ikinci cizgiyi gormeme ragmen 1 hafta en yakınıma bile söylemedim.
Ay bende kimseye solemiom kan testi olmadan DİE içimde patliyo kimyasal mi diş gebelikmi die

Bn silik cizgi gordm sanki. Fotograf cok net degil ama var gibi bence.

Resim nasil eklenyor benim testimdeede c ift cizgi wsr galiba ekleyemiyorummm

Back