• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi bak

Yap sabah. Ben hergün 3 4 kere yapıyodum :) sonuncusunda sabahtan akşama değişmişti.
vallaha mı ay esım de kızıo butun parayı teste verdın bekle dıyo:KK53: sabah cıs doldurup ıse goturmekten bıktım eczane yolda da:oops:

Canım umutlandırmak istemem ama bende belli belirsiz bir çizgi görüyorum. Ama önemli olan bu çizginin kaç dakikadan sonra çıktığı? Ve kaybolma vs. oldu mu çizgide?

Silikte olsa hamilelik vardir diye biliyorum. Benim kan degerimde 21 cikmisti inat ettim o gebelik testindede gorucem diye yine yaptim ama silik bile cikmadio_O

Göremedim net değil, birden bakınca tek çizgi oluyor yaniii hamile değilsiniz..

Herkes tek çizgi görmüşte,ben şu elimdeki dandik telefonla bile 2.silik çizgiyi gördüm.

yalnız ikinci çizgi silik olduğunda kimyasal gebelikten bahsedilebiliyor.Bence en iyisi kan testi.

Ne lavabosu kiz zaten tek cizik DİE bagiriolar emme BN goruom

Bağırmıyor kimse ne görünüyorsa onu söylüyoruz asıl siz insanlara bağırıyorsunuz..
İkinci çizgiden okadar eminseniz neden bizim bakmamızı istediniz ki o zaman zaten görmeyenlere orda işte ben görüyom mal mıyım gibi cümleler sarf ediyorsunuz bu ne oluyor şimdi...

Bekleyiş yıpratıcıdır haklısınız Allah gönlünüze göre versin ve tüm bebiş bekleyenlere ama tavrınız hiç hoş değil.

Fotografı büyütüp baktım,tek çizgi arkadaşım 2. Çizgi yok.

Eğer çok silik bir çizgi görüyorsanız erken gebelik testi de yapabilirsiniz.Benim çok çok silik çıkmıştı öyle yaptım sonrasında kan testi yaptırdım.Ben fotoğraftan çok net bir şey göremedim ama hakkınızda hayırlısı olsun.

Bağırmıyor kimse ne görünüyorsa onu söylüyoruz asıl siz insanlara bağırıyorsunuz..
İkinci çizgiden okadar eminseniz neden bizim bakmamızı istediniz ki o zaman zaten görmeyenlere orda işte ben görüyom mal mıyım gibi cümleler sarf ediyorsunuz bu ne oluyor şimdi...

Bekleyiş yıpratıcıdır haklısınız Allah gönlünüze göre versin ve tüm bebiş bekleyenlere ama tavrınız hiç hoş değil.

sadece sakaydı burda benı bılenler bılır ne tavrı saolun hamıleymısım

Canım umutlandırmak istemem ama bende belli belirsiz bir çizgi görüyorum. Ama önemli olan bu çizginin kaç dakikadan sonra çıktığı? Ve kaybolma vs. oldu mu çizgide?

bugun tekrarladım canım 3 test yaptım 5 sanıyede net ıkıncı cızgı cıktı ama kan testı yapmadan guvenmıyorum

sadece sakaydı burda benı bılenler bılır ne tavrı saolun hamıleymısım

Sizi bilmeyenlerde var...

Sevindim adınıza sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olur inşAllah..
Allah gönlünüze göre versin:nazar::D

Back