- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
vallaha mı ay esım de kızıo butun parayı teste verdın bekle dıyo sabah cıs doldurup ıse goturmekten bıktım eczane yolda daYap sabah. Ben hergün 3 4 kere yapıyodum :) sonuncusunda sabahtan akşama değişmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha mı ay esım de kızıo butun parayı teste verdın bekle dıyo sabah cıs doldurup ıse goturmekten bıktım eczane yolda daYap sabah. Ben hergün 3 4 kere yapıyodum :) sonuncusunda sabahtan akşama değişmişti.
vallaha mı ay esım de kızıo butun parayı teste verdın bekle dıyo sabah cıs doldurup ıse goturmekten bıktım eczane yolda da
Ya nolcak ilk idrla yapma ne uğraşıyon sidikli derler bak
Ne lavabosu kiz zaten tek cizik DİE bagiriolar emme BN goruom
Bağırmıyor kimse ne görünüyorsa onu söylüyoruz asıl siz insanlara bağırıyorsunuz..
İkinci çizgiden okadar eminseniz neden bizim bakmamızı istediniz ki o zaman zaten görmeyenlere orda işte ben görüyom mal mıyım gibi cümleler sarf ediyorsunuz bu ne oluyor şimdi...
Bekleyiş yıpratıcıdır haklısınız Allah gönlünüze göre versin ve tüm bebiş bekleyenlere ama tavrınız hiç hoş değil.
Ben de gördümm.
Canım umutlandırmak istemem ama bende belli belirsiz bir çizgi görüyorum. Ama önemli olan bu çizginin kaç dakikadan sonra çıktığı? Ve kaybolma vs. oldu mu çizgide?
sadece sakaydı burda benı bılenler bılır ne tavrı saolun hamıleymısım
ikinci çizgi var gibi. yenisini yapıp koysana resmini