• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi bak

"MaRaL_, post: 37161612, member: 143877"]bence umitlenmeyin ve adet olmazsaniz 4. gunde tekrarlayin testi ..
biliyorum insan sabirisizlaniyor ama bugun sonucu ogrenmen bebegin karninda doldurmasi gereken 9 ay 10 gunu degistirmeyecek :)
biraz sabir ..[/QUOTE] Orasida var bu gidisle erkn dogurmanin teknolojisini aricam tobe yahu catladim
Oradida

Canim benim ya, Rabbim sana tez vakitte evlat versin insallah, dilerim Allah'tan hamilesindir.
Kesinlestirmek icin kan testi yaptir yoksa cizgi varmi yokmu derken kafayi yiyebilirsin.

[QUOTE="Akasia, post: 37161653, member: 18]Canim benim ya, Rabbim sana tez vakitte evlat versin insallah, dilerim Allah'tan hamilesindir.
Kesinlestirmek icin kan testi yaptir yoksa cizgi varmi yokmu derken kafayi yiyebilirsin.[/QUOTE]
Ya sormayin boyle bi umitlenme sitili yok butun parami testlere verdim amin cnm bnm çok saol

Dimi arkadasm fotoda daha da soldu ama BN goruom bisi saol cnm
Ben bu testlerle çok ugrastim bu sene azda olsa gorebilirim çünkü bütün sene bu varla yok arası çizgileri cok inceledim sonunda hamileyim 6 aylık

Bu sanki tek çizgi...:KK43:
Inşallah tekrarında, kopkoyu çift çizgi görürsünüz :KK46:

ben bariz solda 2.çizgiyi görüyorum bence hamilesin hayirli olsun şimdiden.bu arada bu tedtlerbkonusunda da uzmanım 5 yil yaptim bu testlerden sonunda çift çizgiyi buldum hala saklarim simdi oglum 2 yasinda...

Ben de 2.çizgiyi göremedim ama daha erkenmiş bir kaç gün sonra testi tekrarla.

2cizgininde belli olmasi lazim
Belli belirsiz olan 2.cizgi malesef pozitif olmuyo

Yani gebe degilsiniz

[QUOTAkasia, post: 37161653, member: 189070"]Canim benim ya, Rabbim sana tez vakitte evlat versin insallah, dilerim Allah'tan hamilesindir.
Kesinlestirmek icin kan testi yaptir yoksa cizgi varmi yokmu derken kafayi yiyebilirsin.[/QUOTE]
Amin cnm benim amin
Bu sanki tek çizgi...:KK43:
Inşallah tekrarında, kopkoyu çift çizgi görürsünüz :KK46:
tesekkur ederım baktıgın ıcın cnm

ben bariz solda 2.çizgiyi görüyorum bence hamilesin hayirli olsun şimdiden.bu arada bu tedtlerbkonusunda da uzmanım 5 yil yaptim bu testlerden sonunda çift çizgiyi buldum hala saklarim simdi oglum 2 yasinda...
gule oynaya buyutun ınsallah Allah bagıslasın cok tesekkur ederım mutlu oldum ya

Back