- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Ne lavabosu kiz zaten tek cizik DİE bagiriolar emme BN goruomKiz allah iyiligini versin.ben ne zannettim biliyon mu lavabooo....mutfak lavabosu...hahahaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne lavabosu kiz zaten tek cizik DİE bagiriolar emme BN goruomKiz allah iyiligini versin.ben ne zannettim biliyon mu lavabooo....mutfak lavabosu...hahahaaaaaa
Eki Görüntüle 1259860 Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
İyi bak ya soldaaaatek çizgi tatlım....
Yaaa gördün dimi gördün iste var gerçekte daha belli 3 gün var adete evet BNgoruom gibi ayy agzin bal yesinBende hayal mayal bi cizgi gordum cnm daha adetin gecmems byle olmasi normal
2.çizgi hayalet gibi ama tam yokda değil bence 1-2 gün sonra tekrar deneyin yada hemen yarın direkt kan testi yaptırın .. Inşallah hamişsinizdir
Yaaa gördün dimi gördün iste var gerçekte daha belli 3 gün var adete evet BNgoruom gibi ayy agzin bal yesin
ikinci çizgi silikte olsa var gibi ama testi çok bekletipte bu çizgi çiktiysa yanliş sonuç verebiliyor tekrarla testiEki Görüntüle 1259860 Mune kazen yöneticiler nolur 1 saat tasimayin konumu noooolurrrr kixlar bu testte bisey gören var mi ya nolur bi bakinEki Görüntüle 1259849
İyi bak ya soldaaaa
Adetede var 3 gun daha tatmin cok saolsisman post: 37161519 .!.:Ben görüyorum. Muhtemelen çok küçük henüz hayal meyal çıkmış. Benim ilk gebeliğimde de aynen böyleydi.
bilgisayarın tüm renk ayarlarıyla oynadım...
ı ıh..tek çizgi...
Ay insallh ya offIlk basta bisi grnmuo ama dkkatli baknca hayal mayal bi czgi var bende yasadm bu heycanlari iyi blirim :) benm adetim 9 gn gectgnde ble silikdi czgi muhtemelen yeni dollenior bebis :)
bilgisayarın tüm renk ayarlarıyla oynadım...
ı ıh..tek çizgi...
Saol canmbilgisayarın tüm renk ayarlarıyla oynadım...
ı ıh..tek çizgi...
Sabah yapim mi adeti bekliyimmiO sanki testin doldurması gereken yuva gbi yarın bi daha yap bakalım
Ole yapayim saolunikinci çizgi silikte olsa var gibi ama testi çok bekletipte bu çizgi çiktiysa yanliş sonuç verebiliyor tekrarla testi