nolur bi bak

2.çizgi hayalet gibi ama tam yokda değil bence 1-2 gün sonra tekrar deneyin yada hemen yarın direkt kan testi yaptırın .. Inşallah hamişsinizdir

[
2.çizgi hayalet gibi ama tam yokda değil bence 1-2 gün sonra tekrar deneyin yada hemen yarın direkt kan testi yaptırın .. Inşallah hamişsinizdir

"Kedili0983, post: 37161428, member: 604357"]2.çizgi hayalet gibi ama tam yokda değil bence 1-2 gün sonra tekrar deneyin yada hemen yarın direkt kan testi yaptırın .. Inşallah hamişsinizdir[/QUOTE]
Ay cok saol evet tam yok diemedm bnde inşallah ya gerçi kimse goremio ama

ben tek çizgi gördüm. gebelik olsaydı o sizin gördüğünüz çizgi hayal meyal olmazdı.

Yaaa gördün dimi gördün iste var gerçekte daha belli 3 gün var adete evet BNgoruom gibi ayy agzin bal yesin

Ilk basta bisi grnmuo ama dkkatli baknca hayal mayal bi czgi var bende yasadm bu heycanlari iyi blirim :) benm adetim 9 gn gectgnde ble silikdi czgi muhtemelen yeni dollenior bebis :)

Ben görüyorum. Muhtemelen çok küçük henüz hayal meyal çıkmış. Benim ilk gebeliğimde de aynen böyleydi.

var gibi ama çok çok gölge gibi bişey adetine daha varsa birde adet günü yap hamileysen bu defa daha koyu çıkar çokta ümitlenme

sisman post: 37161519 .!.:
Ben görüyorum. Muhtemelen çok küçük henüz hayal meyal çıkmış. Benim ilk gebeliğimde de aynen böyleydi.
Adetede var 3 gun daha tatmin cok saol

O sanki testin doldurması gereken yuva gbi yarın bi daha yap bakalım

bence umitlenmeyin ve adet olmazsaniz 4. gunde tekrarlayin testi ..
biliyorum insan sabirisizlaniyor ama bugun sonucu ogrenmen bebegin karninda doldurmasi gereken 9 ay 10 gunu degistirmeyecek :)
biraz sabir ..

Ben tek çizgi gördüm baktım baktım başka birşey göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…